Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ χαλάρωσε με την τελειομάνια γιατί λες μπούρδες.

Λέω μπούρδες σχετικά με τι; Με το ότι δε θα παντρευόμουν την Εύα επειδή δε μου αρέσουν τα φαγητά της;

Δηλαδή εσύ που λες πως θα την παντρευόσουν λόγω των φαγητών της δε λες μπούρδες;

 

Ναι, ξέρω, φυσικά θα πεις πως αστειεύεσαι, μα, και εγώ αστειεύομαι.

 

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ε; Πως στην τελική εσύ λες μπούρδες.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες από τα φαγητά που ποστάρει η Εύα, τότε, σου αξίζει να την παντρευτείς μουχαχαχαχα.

Ρε παλικάρι, δηλαδή πόσες ώρες τη μέρα μαγειρεύεις και γενικότερα πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει στη ζωή σου στο μαγείρεμα για να βγάζεις και το από πάνω μπούρδες?

 

Ειλικρινά αν ό,τι λες εδώ μέσα τα λες και έξω με τους φίλους σου όταν βγαίνετε για φαί, εξηγούνται πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Ρε παλικάρι, δηλαδή πόσες ώρες τη μέρα μαγειρεύεις και γενικότερα πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει στη ζωή σου στο μαγείρεμα για να βγάζεις και το από πάνω μπούρδες?

 

Ειλικρινά αν ό,τι λες εδώ μέσα τα λες και έξω με τους φίλους σου όταν βγαίνετε για φαί, εξηγούνται πολλά πράγματα.

Είσαι εκτός θέματος.

 

Ο τύπος έκανε ένα αστείο, απάντησα με ένα αστείο και μου την είπε.

 

Αν δε το κατάλαβες επειδή δε μπήκες καν στη διαδικασία να διαβάσεις τι γράφτηκε, άλλη φορά να διαβάζεις.

Αν δε το κατάλαβες επειδή απλά δε μπορείς, τότε απλά δε μπορείς.

 

Τώρα, σχόλια του τύπου "εξηγούνται πολλά πράγματα κλπ" είναι απλά αερολογίες, αν έβγαλες τα συμπεράσματά σου όπως και με τα παραπάνω.

 

Καλά κρασιά.

Δημοσ.

Εύα, θα βάλεις σοκολάτα? Καμιά γέμιση?

 

Αν δε το κατάλαβες επειδή απλά δε μπορείς, τότε απλά δε μπορείς.

Ωραίο. Το σημειώνω να το λέω στο σχολείο.

 

Κανένα φαγητό θα ποστάρεις να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι ή εσύ που είσαι εντός θέματος θα συνεχίσεις να σχολιάζεις τα φαγητά των πάντων?

 

 

(Chrisxxx εγώ βλέπεις, το κατά δύναμειν, αλλά δεν βοηθάς).

 

 

(Snoob το παραπάνω πλάκα, μην αρχίσεις διαγραφές πάλι)

 

Δημοσ.

Ωραίο. Το σημειώνω να το λέω στο σχολείο.

 

Κανένα φαγητό θα ποστάρεις να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι ή εσύ που είσαι εντός θέματος θα συνεχίσεις να σχολιάζεις τα φαγητά των πάντων?

Λέγε ότι θες, είτε στο σχολείο, είτε στη δουλειά, είτε στον χασάπη.

 

Θα ποστάρω όταν πάω σε δικό μου σπίτι. Σε κανένα μήνα από τώρα. Αλλά αυτά που θα ποστάρω δε θα σας αρέσουν μάλλον. Δε θα είναι κυρίως Ελληνικά φαγητά.

Δημοσ.

Εύα, θα βάλεις σοκολάτα? Καμιά γέμιση?

 

 

αν δεις στο λινκ, η τυπισα βαζει σοκολατα, εγω δεν θελω. εχουν τοσο εντονη γευση βουτυρου που η σοκολατα μου φαινεται υπερβολη.

 

Λέγε ότι θες, είτε στο σχολείο, είτε στη δουλειά, είτε στον χασάπη.

 

Θα ποστάρω όταν πάω σε δικό μου σπίτι. Σε κανένα μήνα από τώρα. Αλλά αυτά που θα ποστάρω δε θα σας αρέσουν μάλλον. Δε θα είναι κυρίως Ελληνικά φαγητά.

 

ενω η quiche που του αρεσε ειναι τελειως ελληνικη.

Δημοσ.

αν δεις στο λινκ, η τυπισα βαζει σοκολατα, εγω δεν θελω. εχουν τοσο εντονη γευση βουτυρου που η σοκολατα μου φαινεται υπερβολη.

σε μιση ωρα που θα εχεις κανει μαγικα και θα εχουν εξαφανιστει να σε δω οταν θα σκεφτεσαι ποτε θα τα ξανακανεις :P

 

ps: αν εχεις φυστικια αιγινης (χαζο ονομα αλλα ετσι τα ξερουμε) πανε παρα πολυ σε αυτο το μπισκοτο(κουλουρι?): http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Pistachio-Shortbread-239079 και με cranberries http://www.joyofbaking.com/shortbreads/CranberryPistachioShortbreads.html

 

εγω εκανα προχτες μια ταρτα tatin με ανανα... την τσακισαμε με τις συγκατικους.

Δημοσ.

σε μιση ωρα που θα εχεις κανει μαγικα και θα εχουν εξαφανιστει να σε δω οταν θα σκεφτεσαι ποτε θα τα ξανακανεις :P

 

ps: αν εχεις φυστικια αιγινης (χαζο ονομα αλλα ετσι τα ξερουμε) πανε παρα πολυ σε αυτο το μπισκοτο(κουλουρι?): http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Pistachio-Shortbread-239079 και με cranberries http://www.joyofbaking.com/shortbreads/CranberryPistachioShortbreads.html

 

εγω εκανα προχτες μια ταρτα tatin με ανανα... την τσακισαμε με τις συγκατικους.

 

ασε ρε συ, τα εκανα και μικρουλια οποτε γινονται μια μπουκια, μετα το ποπ δεν εχει στοπ ενα πραμα. καλη ιδεα το φυστικι, κατι cranberries που εχω τα κραταω για να φτιαξω κεικ οταν ερθει η κολλητη μου. ειναι τρελο φρουτο το cranberry, ενω ειναι ξινο μεσα στο κεικ γινεται γλυκο. ^_^

Δημοσ.

Αλλά αυτά που θα ποστάρω δε θα σας αρέσουν μάλλον. Δε θα είναι κυρίως Ελληνικά φαγητά.

Δοκίμασε μας, είμαστε ιντερνάτσιοναλ φαγάδες.

 

Αν βέβαια ποστάρεις μαζί με "όχι σαν την ελληνική την αγουρίλα", "όχι σαν τη σόλα το ελληνικό", "θέλει συγκεκριμένο πιπέρι από το Θιβέτ και τσιμπλιμπλίκι από τον Αμαζόνιο για να βγει καλό" δεν σου εγγυώμαι.

 

αν δεις στο λινκ, η τυπισα βαζει σοκολατα, εγω δεν θελω. εχουν τοσο εντονη γευση βουτυρου που η σοκολατα μου φαινεται υπερβολη.

Ναι από κει το είδα και ρώτησα. Μου φαίνεται κι εμένα υπερβολικό και όσα παρόμοια ετοιματζίδικα έχω δει (καμιά σχέση το ξέρω) τα πουλάνε σκέτα.

 

εγω εκανα προχτες μια ταρτα tatin με ανανα... την τσακισαμε με τις συγκατικους.

Να ρωτήσω, πέρα από Gregg's υπάρχει καμια αλυσίδα ζαχαροπλαστείο όπως στην Ελλάδα ή κανα παρόμοιο μαγαζί τέλος πάντων? Των σουπερμαρκετ τα γλυκά είναι ολίγον τι ελεϊνά και δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο να δοκιμάσεις.

 

Ενώ Βέλγια και Ελβετίες, η χαρά του γλυκατζή, κάθε στενό και Patisserie.

Δημοσ.

 

 

Να ρωτήσω, πέρα από Gregg's υπάρχει καμια αλυσίδα ζαχαροπλαστείο όπως στην Ελλάδα ή κανα παρόμοιο μαγαζί τέλος πάντων? Των σουπερμαρκετ τα γλυκά είναι ολίγον τι ελεϊνά και δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο να δοκιμάσεις.

 

Ενώ Βέλγια και Ελβετίες, η χαρά του γλυκατζή, κάθε στενό και Patisserie.

 

στο λονδινο εχει, στο middlesbrough πχ δεν ειχε... Εχετε waitrose? Εχει γαματα γλυκα.

Αλλιως http://www.chocs.co.uk/ και γραψου. Δεν ειναι αυτο που θες ακριβως, αλλα γαμαει.

 

Δεν ειμαι των γλυκων τοσο, για αυτο και δεν το εψαξα πολυ μεχρι τωρα.

 

Eβα: http://www.youtube.com/watch?v=bX5WulNtUFo

sto 18:00 αρχιζει.

Δημοσ.

τρελα τα ταρταρ τουφα, αλλα το συκωτι δεν το μπορω, πολυ αιματιλα. :fear:

 

Ναι από κει το είδα και ρώτησα. Μου φαίνεται κι εμένα υπερβολικό και όσα παρόμοια ετοιματζίδικα έχω δει (καμιά σχέση το ξέρω) τα πουλάνε σκέτα.

 

 

Ενώ Βέλγια και Ελβετίες, η χαρά του γλυκατζή, κάθε στενό και Patisserie.

 

αμα τα ετοιματζιδικα ειναι καλα σε λιγονουν ασχημα.

 

το βελγιο ειναι γενικα η χαρα του καλοφαγα.

Δημοσ.

Πείτε καμιά συνταγή για σουτζουκάκια. Να είναι βαρβάτα όμως ε, να τα ρεύεσαι και να μοσχοβολάει ο τόπος κύμινο. Όχι φλωριές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...