Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχω ένα μέτριο γλαστράκι με βασιλικό για να έχω φρεσκα φύλλα, αν ας πούμε τα χρησιμοποιήσω όλα σε μια μέρα, μετά απο πόσο καιρό θα εχει καινούργια? Αν υποθέσουμε ότι το ποτίζω όσο συχνά χρειάζεται και ότι το έχω σε μέρος με ζέστη. (π.χ πάνω στο καλοριφέρ ή κάπου που να το βαράει ο ήλιος).

Επίσης, σκέφτομαι να πάρω γλαστράκια με κόλιανδρο, δάφνη και άλλα τέτοια ωραία. Απλά σκέφτομαι, μην κάνει έναν μήνα να βγάλει φύλλα τα χρησιμοποιήσω μια μέρα και μετά πάλι τον επόμενο μήνα.

Επίσης, εκτός απο την λύση με τα γλαστράκια, δεν παίζει τίποτα άλλο; Να βρω δηλαδή έτοιμα φρεσκα φυλλα απο βασιλικό για παράδειγμα σε σουπερ μαρκετ. Μαλακίες λεω?

Δημοσ.

Aν το έχεις πανω στο καλοριφερ πιθανότατα δεν θα φέρει φύλλα ποτε. Καλη η ζεστη αλλα θα σου ξεραθουν αν τα έχεις κοντα σε τοσο θερμα σώματα (γι' αυτό κρατα και εσυ μια αποσταση καλού κακου!).

Δημοσ.

Καλα ναι εντάξει, θα το δω το θεμα του που θα μπει. Απλά η ποσότητα με ενδιαφέρει.

Πήρα στην αδερφή μου το ''30λεπτα γεύματα'' του Ολιβερ και είναι τιγκα στο βασιλικο και το κολιανδρο μεσα.

Δημοσ.

ΑΑΑΑααααα μιας και το θυμήθηκα. Μέσα στην εβδομάδα θα φτιάξω φτερούγες παναρισμένες. Την προηγούμενη φορά έφαγα με έναν φίλο 1,3 κιλό αλλα έλειπε μια καλή σος.

Για πείτε καμια πρόταση τι να φτιάξω αλλα να είναι εύκολο και να μην θέλω μια περιουσία στα υλικά.

Δημοσ.

ΑΑΑΑααααα μιας και το θυμήθηκα. Μέσα στην εβδομάδα θα φτιάξω φτερούγες παναρισμένες. Την προηγούμενη φορά έφαγα με έναν φίλο 1,3 κιλό αλλα έλειπε μια καλή σος.

Για πείτε καμια πρόταση τι να φτιάξω αλλα να είναι εύκολο και να μην θέλω μια περιουσία στα υλικά.

ισα μερη ταμπασκο και βουτυρο και λιγο μυλοξιδο. Αν ειναι καυτερο, πιο λιγο ταμπασκο.

Δημοσ.

Καλα ναι εντάξει, θα το δω το θεμα του που θα μπει. Απλά η ποσότητα με ενδιαφέρει.

Πήρα στην αδερφή μου το ''30λεπτα γεύματα'' του Ολιβερ και είναι τιγκα στο βασιλικο και το κολιανδρο μεσα.

Βγαινουν σχετικά γρήγορα, αν ξέρεις να τα κόβεις ακόμα καλύτερα και ενα φυτό σε καλύπτει ανετα εκτός και αν βαζεις μισο βασιλικό τη μέρα στο φαι ή τρως σαλτσα πέστο καθε μερα. Επίσης διαλεξε το πιο κρυο και φωτεινό μερος του σπιτιου για να τα βάλεις αν και στη Θεσσ λογικά και εξω να τα βγάλεις αυτη την εποχη θα αντέξουν.

Δημοσ.

Αν έχω ένα μέτριο γλαστράκι με βασιλικό για να έχω φρεσκα φύλλα, αν ας πούμε τα χρησιμοποιήσω όλα σε μια μέρα, μετά απο πόσο καιρό θα εχει καινούργια? Αν υποθέσουμε ότι το ποτίζω όσο συχνά χρειάζεται και ότι το έχω σε μέρος με ζέστη. (π.χ πάνω στο καλοριφέρ ή κάπου που να το βαράει ο ήλιος).

Επίσης, σκέφτομαι να πάρω γλαστράκια με κόλιανδρο, δάφνη και άλλα τέτοια ωραία. Απλά σκέφτομαι, μην κάνει έναν μήνα να βγάλει φύλλα τα χρησιμοποιήσω μια μέρα και μετά πάλι τον επόμενο μήνα.

Επίσης, εκτός απο την λύση με τα γλαστράκια, δεν παίζει τίποτα άλλο; Να βρω δηλαδή έτοιμα φρεσκα φυλλα απο βασιλικό για παράδειγμα σε σουπερ μαρκετ. Μαλακίες λεω?

πουλανε μανα μου στο σουπερμαρκετ κομμενα φυλλα. εδω πουλανε και τα γλαστρακια.

Δημοσ.

Ωραία. Ελπίζω να πιάσει το όλο εγχείρημα.

Εβα, δεν νομίζω να εχω δει σε μας τετοιο πραμα. Θα ψάξω όμως γιατι είμαι της ευκολίας.

Δημοσ.

ε οπως λεει και ο λεφτερ στην τελικη η αποξηραμενο.

βασιλικος κολιανδρος μαιντανος αποξυραμενος δεν εχει καμια σχεση με το φρεσκο ομως

sellers στο carrefour ισως εχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...