Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χαλουμι δεν αξιζει να παει για σαγανακι με τετοιο τροπο. Καλυτερα στην σχαρα ή στο τηγανι που εχουμε απλα βαλει λιγο λαδι.

Με αυτον τον τροπο που εβαλες τραγανιαρη κανεις την μοτσαρελα (οχι την φρεσκια ομως, θελει λιγο πιο ξερη) το κασερι και γενικα τυρια που λιωνουν ευκολα. To χαλουμι αντεχει σαν διαολος την ζεστη για αυτο ειναι γαματο στην σχαρα πχ

 

 

Τραγανεους το παιδι εβαζε 1μιση πακετο μακαρονια στην πιατελα που σου εδειξα, τα ετρωγε υπερβολικα γρηγορα! Δεν περημενε να κρυωσουν, και για να μην καει καθοταν μπροστα απο ανεμιστηρα... ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

 

Καλά το χαλούμι το ξεσκίζω, όποτε πεινάω βάζω μερικές φέτες στην ψηστιέρα και φρυγανίζω λίγο ψωμί και μασαμπουκώνω, έπεσα κατα τύχη στο βίντεο και μου φάνηκε ενδιαφέρον....

 

 

1.5 πακέτο??????? Ντάξει το αγαπημένο μου φαΐ τα μακαρόνια με κιμά αλλα δεν μπορώ να φάω 1.5 με την μια. Σε μια μέρα τρώω 1.5 πακέτο όμως, αλλα μου τα πρήζει η μάνα μου όταν σαβουριάζω τόσο.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άστα ειδικά τώρα τελευταία που έχω παχύνει ήμουν Οκτώμβρη 79 κιλά και μετά τα Χριστούγεννα έφτασα τα 90 :P

 

Τώρα είμαι σε καθοδική πορεία..... 88 και συνεχίζω

Δημοσ.

Ρε συ Τούφ, η φώτο που έβαλες με τα μακαρόνια, δεν ήταν μόνο ένα είδος μακαρονιού. Είχε και κοντό μακαρόνι και μακρύ μακαρόνι. Δηλαδή ο τύπος έβαλε 1 πακέτο από κοντό και μισό από ολόκληρο; Τι θεός είναι αυτός;

Δημοσ.

Ναι, οτι μισα πακετα ειχε τα βαζε. Η δε σαλτσα ειχε σαν μοναδα μετρησης το "κατσαρολι"

Τρωει σαν διαολος, ανετα πιο πολυ απο εμενα στα παλια μου, αλλα ειναι normal οπως βλεπετε...

Δημοσ.

εγω μια συνταγη για φαβα θελω

 

εχει ο μαμαλακης μια στα αρχεια του αλλα δεν θυμαμαι να σου πω σε ποιο μερος πηγε για να τη βρεις πιο ευκολα... και μια αλλη εχει η εκπομπη σεφ στον αερα απο το καναλι του σκαι

http://www.chefonair.gr/index.php/recipes/orektika/soupes/681-soypa-favas.html αυτη ειναι!!!

Δημοσ.

μικρό τιπ για το αλεύρωμα των καλαμαρακίων, που αναφέρθηκαν πιο πάνω, για να μην παιδευόμαστε με τις ώρες να τα αλευρώνουμε ένα-ένα: σε μια μικρή σακούλα βάζουμε αλεύρι, ρίχνουμε μέσα και όσα καλαμαράκια υπολογίζουμε ότι θέλουμε για μια τηγανιά (όχι παραπάνω, αν δεν χωρέσουν και μείνουν στην σακούλα θα λασπώσουν), κλείνουμε την σακούλα, ταρακουνάμε καλά να πάει το αλεύρι παντού, έτοιμοι. Τινάζουμε καλά κάθε κομμάτι πριν το βάλουμε στο τηγάνι, να φύγει όσο αλεύρι περισσεύει.

 

Το αυτό και με μικρά ψαράκια όπως γαύρο, αθερίνα κλπ.

Δημοσ.

η μανα μου το κανει με ταπερ αυτο. και παιδευτηκα εγω να φτιαξω κουρκουτι τις προαλες. δεν την ακουγα εξαρχης.

Δημοσ.

ανοιγω θεμα μπεσαμελ μιας και ειναι η αγαπημενη μου σως (ειδικα αμα εχει και κανα τυρι μεσα, δεν εχει αλλο ονομα αν εχει τυρι μεσα;). εκανα προχθες μπεσαμελ με κορν φλαουρ κι οχι κανονικο αλευρι και μου φανηκε οτι βγηκε 10 φορες καλυτερη. μηπως ειναι ιδεα μου;

Δημοσ.

α: φυσικα και εχει αλλο ονομα οταν εχει μεσα τυρι, λεγεται μορνε.

β: το κορν φλαουρ δεν χρειαζετε το τσιγαρισμα που θελει η μπεσαμελ. To καλο του ειναι πως δεν αλλαζει την γευση. Εχει την διπλασια πηκτικη ικανοτητα απο το αλευρι και πηζει περιπου στους 70+.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kxcIQOAaB24

Δημοσ.

Έχω ένα τέτοιο σκεύος 4c2d6ec577.jpg το πρόβλημά μου είναι οτι όταν ψένω μπιφτέκια τα οποία έχω λαδώσει ελαφρά, μου τα κάνει και έχουν μια σκληρή κρούστα απέξω σαν να είναι καμμένα και δεν έχουν ψηθεί καλά. Τι μλκία κάνω?

Δημοσ.

Εννοείται, στην κουζίνα μου δεν πάει τίποτα χαμένο. Απλά με ενοχλεί αυτή η κρούστα μου φαίνεται λάθος. Αύριο έχω βγάλει να κάνω πάλι, θα βάλω και φωτό να δείξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...