kebinB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://barbecuetricks.com/steak-done-an-ok-handy-method/αυτο λες? ναι ακριβώς αυτό τούφα. τέσπα ξέρεις κανα καλό e-shop ευρωπαικό να αγωράσουμε κανένα τηγάνι απο μαντέμι γιατι έψαχνα πριν κανα μήνα εδώ ελλαδα και δεν.
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://www.akro.co.uk/search.php?pg=1&stext=Round+Skillet&sprice=&stype=&scat=316&sman= http://www.nisbets.co.uk/products/ProductList.asp?TopGroupCode=C4&ParentGroupCode=S58&GroupCode=1561 δεν ξερω αν στελνουν ελλαδα, ενα τηλεφωνο θα ηταν καλο ---------- Post added at 20:03 ---------- o θεος βοηθος και ο κθουλου να το φιλαει να βγει σωστα γιατι απο γλυκα δεν τα παω και τοσο καλα...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 έχω ένα κεφαλάκι αρνίσιο, και μισή συκωταριά. Αχιλλέα πεινάς; Λέω για το βράδυ να χώσω το κεφάλι κάνα 3ωρο στην γάστρα, και την συκωταριά τηγανιά λεμονάτη. Δεν έχω ξανακάνει. Καμιά συμβουλή σεφς;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τρελός είμαι; Ένα αρνάκι ήταν. Όταν θα σφάξουμε το κοπάδι θα σε καλέσω
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 [/color]o θεος βοηθος και ο κθουλου να το φιλαει να βγει σωστα γιατι απο γλυκα δεν τα παω και τοσο καλα... Τι είναι πάλι αυτό; Braindead τη σκηνή που τρώνε πουτίγκα μου θυμίζει.
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τελικα βγηκε μια χαρα γαλα, λιγη κρεμα γαλακτος, κροκοι, βανιλια (φρεσκια ή extract οχι τις μπουρδες που εχουν τα ελληνικα μαγαζια ουτε essence), ζεσταινεις το γαλα με την βανιλια (βγαζεις σπορους με κουταλι και πετας και τα φασολια μεσα για να παρει πιο πολυ γευση το γαλα) και μετα χτυπάς κροκους με την ζαχαρη και τα ριχνεις στο ζεστο γαλα, ανακατεβεις συνεχεια με πιο δυνατη φωτια...αρχιζει να πηζει και οταν εχει δεσει (βουτας το κουταλι μεσα κανεις μια γραμμη στο δαχτυλο και βλεπεις οτι η custard δεν την καλύπτει παλι ) ειναι ετοιμο. αυτο ειναι ενα γλυκο/βαση για γλυκο ομοιο σε παρα πολλους λαους (κρεμα πατισερι,κασταρντ κλπ κλπ) :με λεμονι πχ ειναι η δικια μας η κρεμα για το γαλακτομπουρεκο. απλα αλλαζει λιγο η συνταγη και εχουμε παρα πολλα διαφορετικα ονοματα ε εβαλα εκει μια στρωση με σπασμενα μπισκοτα και λιγο βουτυρο (σαν το cheesecake) και μετα εβαλα απο πανω τα 4/5 απο την custard. στο υπολοιπο εβαλα λιγη σοκολατα και εκανα custard σοκολατας και την εβαλα κυκλικα. μετα ταψι με νερο και βαζουμε το ταψι με το γλυκο μεσα και το εχουμε μεχρι να δεσει (εμενα πηρε ~50 λεπτα στους 150) το αφηνεις να κρυωσει και ειναι τζιτζι. σκεψου σαν το cheesecake το κανονικο (αυτο που ψηνεται) αλλα χωρις το τυρι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Να σου πω.Θες να πας πιο νωρίς στον άλλο?Όχι πολύ πιο νωρίς.Κανά 5ωρο ξερωγω και να ψήσετε κάτι από τα παραπάνω?
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 που να εβαζα διαφορες φωτο απο πιατα που εχω κανει οσο καιρο δουλευω ρε μαστιχο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι θέμα φώτο. Είναι θέμα περιγραφής. Και δε θέλω να τα δω. Να τα φάω θέλω.
soturin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι θέμα φώτο. Είναι θέμα περιγραφής. Και δε θέλω να τα δω. Να τα φάω θέλω. Aυτό. ....
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 http://www.gastroville.com/2009/11/29/kawamura-%E2%80%93-the-steakhouse-in-tokyo οργασμος... (σχετικα με μοσχαρισιο κρεας)
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έχω μια απορία... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλα είναι τόσο ωραία η άψητη μπριτζόλα??? Μόνο κάτι σουβλάκια μισο άψητα εδώ στην λέσχη έχω φάει και κόντεψα να βγάλω το πάγκρεας.....
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι σωστά άψητη ναι. Και που να φας σωστό tartare.
Προτεινόμενες αναρτήσεις