Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.akro.co.uk/search.php?pg=1&stext=Round+Skillet&sprice=&stype=&scat=316&sman=

http://www.nisbets.co.uk/products/ProductList.asp?TopGroupCode=C4&ParentGroupCode=S58&GroupCode=1561

δεν ξερω αν στελνουν ελλαδα, ενα τηλεφωνο θα ηταν καλο

 

---------- Post added at 20:03 ----------

 

img0486js.jpg

o θεος βοηθος και ο κθουλου να το φιλαει να βγει σωστα γιατι απο γλυκα δεν τα παω και τοσο καλα...

Δημοσ.

έχω ένα κεφαλάκι αρνίσιο, και μισή συκωταριά.

 

Αχιλλέα πεινάς; :P

 

Λέω για το βράδυ να χώσω το κεφάλι κάνα 3ωρο στην γάστρα, και την συκωταριά τηγανιά λεμονάτη. Δεν έχω ξανακάνει. Καμιά συμβουλή σεφς; :-)

Δημοσ.
[/color]img0486js.jpg

o θεος βοηθος και ο κθουλου να το φιλαει να βγει σωστα γιατι απο γλυκα δεν τα παω και τοσο καλα...

 

Τι είναι πάλι αυτό; Braindead τη σκηνή που τρώνε πουτίγκα μου θυμίζει.

Δημοσ.

τελικα βγηκε μια χαρα

γαλα, λιγη κρεμα γαλακτος, κροκοι, βανιλια (φρεσκια ή extract οχι τις μπουρδες που εχουν τα ελληνικα μαγαζια ουτε essence), ζεσταινεις το γαλα με την βανιλια (βγαζεις σπορους με κουταλι και πετας και τα φασολια μεσα για να παρει πιο πολυ γευση το γαλα) και μετα χτυπάς κροκους με την ζαχαρη και τα ριχνεις στο ζεστο γαλα, ανακατεβεις συνεχεια με πιο δυνατη φωτια...αρχιζει να πηζει και οταν εχει δεσει (βουτας το κουταλι μεσα κανεις μια γραμμη στο δαχτυλο και βλεπεις οτι η custard δεν την καλύπτει παλι ) ειναι ετοιμο. αυτο ειναι ενα γλυκο/βαση για γλυκο ομοιο σε παρα πολλους λαους (κρεμα πατισερι,κασταρντ κλπ κλπ) :με λεμονι πχ ειναι η δικια μας η κρεμα για το γαλακτομπουρεκο. απλα αλλαζει λιγο η συνταγη και εχουμε παρα πολλα διαφορετικα ονοματα

ε εβαλα εκει μια στρωση με σπασμενα μπισκοτα και λιγο βουτυρο (σαν το cheesecake) και μετα εβαλα απο πανω τα 4/5 απο την custard. στο υπολοιπο εβαλα λιγη σοκολατα και εκανα custard σοκολατας και την εβαλα κυκλικα. μετα ταψι με νερο και βαζουμε το ταψι με το γλυκο μεσα και το εχουμε μεχρι να δεσει (εμενα πηρε ~50 λεπτα στους 150)

το αφηνεις να κρυωσει και ειναι τζιτζι. σκεψου σαν το cheesecake το κανονικο (αυτο που ψηνεται) αλλα χωρις το τυρι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια απορία... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλα είναι τόσο ωραία η άψητη μπριτζόλα???

 

Μόνο κάτι σουβλάκια μισο άψητα εδώ στην λέσχη έχω φάει και κόντεψα να βγάλω το πάγκρεας.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...