Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μαλλον το αντιθετο έχει γινει.. Λεφτερ βαλε στο παιδι να φαει ρε, σκελετός θα μεινει!
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 όχι, δικό μου. Προηγήθηκε το μεζεδάκι που ανάφερα.
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τι ρε; Ο πάγκος είναι κρεμ με καφετί νερά. Οι ψηφίδες στον τοίχο είναι κόκκινες. Μόνο το πιάτο έχει ροζουλί λουλουδάκια και λαχανί γρασίδι. Τι ήθελες να έχει, μαύρα; Θα με βγάλεις και Άλεξζζζ σε λίγο.
traganeus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μακαρόνια με κιμά σε σαλατιέρα. LIKE A BOSS!!!
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έβα πως το έφτιαξες; ζόρικο φαίνεται. οντως ηταν ζορικο. μια σκαλα λιγοτερο ζορικο απο τον μουσακα. μια περιγραφη στα γρηγορα και κανονικη συνταγη αυριο. εχει μεσα πρασο, κολοκυθι, πατατα, λιγη κιτρινι πιπερια και τσιλι για την σαλτσα ντοματας και την μπεσαμελ και τα λαζανια φυσικα. τα λαχανικα τα τσιγαρισα αλλα μπορουν να γινουν και βραστα για πιο ελαφρυ. τα λαζανια μπαινουν αψητα εκτος απο την στρωση κατω κατω. θελει βρασιμο πρωτα γτ αλλιως δεν ψηνεται, τουλαχιστον οχι στον δικο μου φουρνο.
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! Τραγανεους εισαι μικρος ρε φιλε! το γευμα ενος φιλου μου:
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! σωστο κι αυτο. στον φουνο μεσα σε λαδοκολα;
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ναι, λαδωσε τα λιγο αλατι πιπερι και στον φουρνο
traganeus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ρε αυτός ένα πακέτο ολόκληρο έβαλε? Εγώ έχω καταφέρει μεχρι 3/4 του πακέτου να φάω με την μια.....
dynamikhgynaika Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κάποτε ο κόσμος έψαχνε φαγητά υποκατάστατα του s.χ Τώρα κάνει s.x ως υποκατάστατο του φαγητού
Xorxhs! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αγορασα φριτεζα για τηγανητες πατατες και θα ηθελα να μου πειτε: 1) Τι λάδι να χρησιμοποιησω οικονομικο/νοστιμο εχοντας υποψη οτι πρεπει καθε φορα να γεμιζω τη φριτεζα με 3 λιτρα. ( καλαμποκελαιο,ηλιελαιο...? ) 2) Το ίδιο λάδι μεχρι πόσες φορές μπορω να το χρησιμοποιω για τηγανισμα και υπο ποιες συνθηκες πρέπει να αποθηκευεται για μελλοντική χρησιμοποιηση του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις