billkost Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 νομίζω ότι, απλά, όπως εσύ κριτικάρεις το δημιούργημα του Λούσιφερ ως τραγικό, έτσι και ο Λούσιφερ (και όχι μόνο αυτός) κριτικάρει την κριτική σου ως τραγική. Περιμένεις να σου πούνε όλοι ότι η κριτική σου είναι γαμάτη; Κάνεις λάθος. Δε με πειράζει να κριτικάρει την κριτική μου, αλλά δεν είπα αυτό, δε διάβασες καν τι έγραψα. Λάθος. Ο τύπος ΘΥΜΩΣΕ που έκανα κακή κριτική, άλλο το να κριτικάρει την κριτική μου και άλλο να θυμώσει για την κριτική μου. Κατάλαβες τώρα; Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο εύκολα. Και στο κάτω κάτω, δε δίνω δεκάρα αν δε του άρεσε η κριτική μου, ας την κριτικάρει όσο θέλει, σιγά μη παρεξηγηθώ, τι είμαι; Λούσιφερ;
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ω ρε Τουφ, αυτό μας το έφκιανε μικρούς ο πατέρας ναουμ, στο χωριό, στον φούρνο της ξυλόσομπας. Ψωμί χωριάτικο ζυμωτό, λίγο με ένα αλουμινόχαρτο πάνω στην σόμπα να ψηθεί, βούτυρο/κασέρι (καμιά φορά έβαζε και λεπτή φέτα ντομάτα), και μετά στον φούρνο. Δεν έβαζε βέβαια αυτό το worchestire sauce. Γιατί διάλο ψήνει τόσο γαμάτα η ξυλόσομπα; Τελικά ήταν τίγκα γκουρμεδιάρης ο πατέρας και δεν το ήξερε ποια γκουρμεδια ρε θειο! Η σαλτσα αυτη ειναι βασισμενη στην αντζουγια, και κανανε κατι παρομοιο στην αρχαια ελλαδα (γαρος). Τα μαγαζια εχουν και εκει 100%, παρε την επομενη φορα που θα πας.
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 γιατί ρε φίλε, δεν είναι γκουρμεδιά; Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει ο όρος, αλλά για μένα γκουρμέ είναι αυτό που είναι φτιαγμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι ψωμί ότι νάναι, αλλά καλό ψωμί, φρέσκο ζεστό από τον φούρνο. Όχι βούτυρο βιτάμ, αλλά βούτυρο βούτυρο. Όχι ντομάτα ότι νάναι, αλλά καλά διαλεγμένη ντομάτα. Δεν είναι απαραίτητα χαβιάρια και εξωτικά πανάκριβα μυρωδικά ξερωγώ. Και αλάτι Ιμαλαΐων Θα το ψάξω αυτό που λες, αλλά πώς διάλο το ζητάνε στην ελλάντα; "Μήπως έχετε worchestire sauce;" α, και θείο να σε πουν τα ανήψια σου ε.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 γιατί ρε φίλε, δεν είναι γκουρμεδιά; Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει ο όρος, αλλά για μένα γκουρμέ είναι αυτό που είναι φτιαγμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι ψωμί ότι νάναι, αλλά καλό ψωμί, φρέσκο ζεστό από τον φούρνο. Όχι βούτυρο βιτάμ, αλλά βούτυρο βούτυρο. Όχι ντομάτα ότι νάναι, αλλά καλά διαλεγμένη ντομάτα. Δεν είναι απαραίτητα χαβιάρια και εξωτικά πανάκριβα μυρωδικά ξερωγώ. Και αλάτι Ιμαλαΐων Θα το ψάξω αυτό που λες, αλλά πώς διάλο το ζητάνε στην ελλάντα; "Μήπως έχετε worchestire sauce;" α, και θείο να σε πουν τα ανήψια σου ε. Σε αγαπω εχουμε πει Στο supermarket εκει που μενω στην ελλαδα(χωριο κυριολεκτικα) την εχει διπλα στα ξυδια/κετσαπ/μουσταρδες. Η πιο κλασσικη μαρκα εδω θεωρειται η lea and perrins, στο εν λογω μαγαζι ειχε απο την heinz. Α και προφερετε γουστερ σοσ. Σαν την λεστερ square (leicester σκουερ).
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 όποιος το χρησιμοποιεί, ξέρει και να το προφέρει: http://www.youtube.com/watch?v=zambJ5x5Xbo
traganeus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μόλις τσάκισα Κόκορα κοκκινιστό δικό μας αλανιάρη που δεν είχε αφήσει θηλυκιά κότα, με κανα κιλό τηγανιτές πατάτες να έχουν παπαριάσει στο ζουμί. ΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!
evabb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σε αγαπω εχουμε πει Στο supermarket εκει που μενω στην ελλαδα(χωριο κυριολεκτικα) την εχει διπλα στα ξυδια/κετσαπ/μουσταρδες. Η πιο κλασσικη μαρκα εδω θεωρειται η lea and perrins, στο εν λογω μαγαζι ειχε απο την heinz. Α και προφερετε γουστερ σοσ. Σαν την λεστερ square (leicester σκουερ). πηρα μαι γουστερ σως τις προαλες γιατι την εχω δει σε ολες τις συνταγες για ταρταρ, αλλα περα απ αυτο δεν ξερω τι να την κανω. ακουλουθει ιδεα για σαντουτσακι και καλα υγειηνο 2 φετες μαυρο ψωμι πολυσπορο μαγιονεζα οσο θελουμε (δεν κανουμε τσιφουτιες) 1 αυγο σφιχτα βρασμενο 1 φετα γκουντα ημιπαλαιωμενο ή παλαιωμενο 1-2 φυλλα μαρουλι αλατι καπνιστη παπρικα (εχει τεραστεια διαφορα απο την απλη) αλοιφουμε τις δυο φετες ψωμι με μαγιονεζα και πασπαλιζουμε την παπρικα. στρωνουμε στην μια το τυρι το μαρουλι κι απο πανω το αυγο σε φετουλες. αλατιζουμε το αυγο και σκεπαζουμε με την δευτερη φετα ψωμι.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Βαλτην σε οτι φαγητο εχει τσιγαρισμα κρεατος, πριν βαλεις το υγρο για το βρασιμο (πχ κιμας) Επισης το θεικο welsh rarebit http://www.bbc.co.uk/food/recipes/perfectwelshrarebit_13772
orotoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πωω ρε πούστη λούσι.. τι ήθελα και μπήκα πρωι πρωι στη μαγειρική!? Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φτιάξω ενα τέτοιο όργιο.. θεός! billkost καλά τα σους βιδέ κ τα σχετικά αλλά sorry φίλε.. αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την παραπάνω πίτα δεν ξέρεις να τρώς.
The_Judas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Βασικά θα έπρεπε να μετονομαστεί από thread της μαγειρικής σε thread του φαγητού γιατί στην πράξη αυτό είναι. Το φαγητό του λουσιφερ καλό αλλά πρέπει να συνδυαστεί και με ένα χάπι lipitor (για την χοληστερίνη)
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ουρά μοσχαρίσια με κριθαράκι σούπα: βράζουμε μια ουρά μόσχου για 2-3 εβδομάδες, μουχαχα, υπερβάλω, αλλά θέλει πολλή ώρα, σε χαμηλή φωτιά. Με το ζουμί φτιάχνουμε ένα κριθαράκι, ολίγον νερουλό. Ρίχνουμε μέσα την ουρά, έχοντας όμως καβατζώσει το πιό ακριανό κομμάτι, το οποίο το ξεψαχνίζουμε, βάζουμε αλάτι-πιπέρι-λεμόνι και το χτυπάμε με ένα τσιπουράκι στα όρθια. Βουαλά: έβγαλα ουράααααα
slygeo87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τι είν' αυτό. Περιστέρι θα φάει; Ελπίζω να έβαλες τόσο για την φωτογραφία.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 To 2o καλιτερο κοκκινιστο γινεται απο την ουρα. Την επομενη φορα: αλευρωσε την πρωτα, τσιγαρισε την (2-3 κομματια καθε φορα οχι ολα μαζι) βαλε μετα τα λαχανικα σου μεσα, παιρνουν λιγο χρωμα, βαζεις τον πελτε, μετα απο λιγη ωρα βαζεις το κρεας παλι μεσα και στον φουρνο με αλουμινοχαρτο απο πανω (ή καπακι) για 3-4 ωρες στους 180 και τσακισε το. Ανετα βαζεις μεσα κρασι, μπυρα (guiness κατα προτιμηση).
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 άμα ξαναβρώ ουρά... Δεν παίζει συχνά. Η μερίδα ήταν της μικρής
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 λαχανοροζμωβ σερβιτσιο σε μπορδοροδοκοκκινο παγκο. μπαγασα εχεις καταφερει να της φτιαξεις το χωρο της να μη θελει να βγαινει απο κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις