evabb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τις μπανανες τις φυλαμε στο ψυγειο η εκτος ψυγειου; γτ οτι και να τους κανω μαυριζουν μεσα σε δυο μερες.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος. Αλλα αν τις έχεις κοντά σε πηγή θερμότητας θα μαυρισουν αμέσως.
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Και μην τις έχεις κοντά σε μήλα. Αν δεις ότι σου μαυριζουν ή κατάψυξη για να κανείς γλυκό ή τις πας φουλ στην μαυρίλα και κανείς γλυκό. Όταν μια συνταγή θέλει μπανάνα έτσι τις θέλει. Sent from my iPhone using Insomnia
evabb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Και μην τις έχεις κοντά σε μήλα. Αν δεις ότι σου μαυριζουν ή κατάψυξη για να κανείς γλυκό ή τις πας φουλ στην μαυρίλα και κανείς γλυκό. Όταν μια συνταγή θέλει μπανάνα έτσι τις θέλει. Sent from my iPhone using Insomnia το ξερω αυτο για το γλυκο βγαζουν πολυ παραπανω αρωμα. εγω βεβαια θελω να τις τρωω οπως ειναι οχι να τις κανω γλυκο.
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα εμαθα για κατι γαριδες που εχουν χονδρικη 100 λιρες το κιλο. Αυτες που εχουμε στο μαγαζι(aristeus antennatus) εχουν 35 το κιλο.
athlios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και στην τιβι εδειχνε γαριδες για 1 ευρω το κιλο. (giatonpeus antepuntus)
Toufas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KNpqB2Y58bM http://www.youtube.com/watch?v=SVDs7I9Ia1Y Ποσο θελω αυτο το βιβλιο...
Praetorianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τις μπανανες τις φυλαμε στο ψυγειο η εκτος ψυγειου; γτ οτι και να τους κανω μαυριζουν μεσα σε δυο μερες. Εκτός ψυγείου σε μια κρύα γωνιά της κουζίνας μου έχουν κρατήσει και βδομάδα με υποφερτό μαύρισμα.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εκτός ψυγείου σε μια κρύα γωνιά της κουζίνας μου έχουν κρατήσει και βδομάδα με υποφερτό μαύρισμα. αμα εβλεπες στην κουζινα μου δεν θα μιλαγες για γωνιες. τεσπα τις εχω αφησει σε μια ακρη καλα ειναι ακομα, κιτρινες. in other news φτιαχνω ταρτα με βερικοκα και ειμαι τοσο ελεινη (θα καω στην κολαση της μαγειρικης) που εφτιαξα ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης, σχεδον ετοιμη δλδ. την ζυμη τουλαχιστον την εφτιαξα μονη μου τουλαχιστον.
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τις μπανανες τις φυλαμε στο ψυγειο η εκτος ψυγειου; γτ οτι και να τους κανω μαυριζουν μεσα σε δυο μερες. Να τις αγοράζεις λίγο πιο άγουρες και σε λίγα τεμάχια.
insomniaK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Θέλει να τις τρώει 2-2 και σχετικά μαλακές... Σαχλέ.
Praetorianos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μου είχανε στείλει πριν κανα τετράμηνο μέλι από Κρήτη και το είχα πετάξει σε ένα ράφι. Τώρα που άρχισαν τα κρύα το έχω τιμήσει δεόντως αλλά μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζαχαριάζει. Αν κάθομαι να το ανακατεύω με τις ώρες στρώνει η κατάσταση αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να ανακατεύω το βάζο κάθε μέρα. Υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνει και αν ναι μπορεί να αποφευχθεί? Κλασσικά οι γιαγιάδες κάτι είχαν πει, αλλά ποιος θυμάται..
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Βαλε το βαζο σε ενα κατσαρολι με ζεστο νερο.
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εμείς το βάζουμε κοντά στο καλοριφέρ και είναι μπόμπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις