evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άσπρο στα εσπεριδοειδή=πικρό. Sent from my iPhone using Insomnia και τα κουκουτσια τα οποια προφανως μπηκαν κι αυτα στο κεικ.
pcpanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 και τα κουκουτσια τα οποια προφανως μπηκαν κι αυτα στο κεικ. λες να μην τα εβγαζα?
katz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Pecorino romano τι τελειο βρωμερο πραμα ειναι αυτο! η παρμεζανα ειναι σχεδον αδιαφορη μπροστα του. Απο που το πηρες?
billkost Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απο που το πηρες? Δε ξέρεις από που να βρεις pecorino; Λοιπόν, είναι ένα πράγμα που λέγεται "σούπερ μάρκετ", το έχουμε στην Ελλάδα αλλά υπάρχει και σε άλλες πολλές πολλές χώρες. ΟΚ, μπορεί να μη το βρεις στην Κένυα, στην Αιθιοπία ή στη Βόρειο Κορέα, οπότε αν μένεις εκεί, ατύχησες. Καλή επιτυχία στο ψάξιμο σου. Στην Ελλάδα έχουμε και πεκορίνο Αμφιλοχίας, εμένα δε μου αρέσει καθόλου αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και να κρίνεις.
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δε ξέρεις από που να βρεις pecorino; Λοιπόν, είναι ένα πράγμα που λέγεται "σούπερ μάρκετ", το έχουμε στην Ελλάδα αλλά υπάρχει και σε άλλες πολλές πολλές χώρες. ΟΚ, μπορεί να μη το βρεις στην Κένυα, στην Αιθιοπία ή στη Βόρειο Κορέα, οπότε αν μένεις εκεί, ατύχησες. Καλή επιτυχία στο ψάξιμο σου. Στην Ελλάδα έχουμε και πεκορίνο Αμφιλοχίας, εμένα δε μου αρέσει καθόλου αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και να κρίνεις. εχω ακουσει τα χειροτερα γι αυτο αν και δεν το εχω δοκιμασει. τι διαφορα εχει με το οριτζιναλ. Απο που το πηρες? απο το σουπερμαρκετ
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Eυα,την συνταγη την βρηκα στο ιντερνετ και ηταν χωρις σοκολατα καρυδια και σταφυδες,σκετο κεικ με πορτοκαλι απλα εγω εβαλα τα υπολοιπα. Τα τσοφλια εννοω οτι καθως εσπασα τα αυγα μου επεσαν 2-3 κομματακια τσοφλι μεσα στο μειγμα τα οποια και τα εβγαλα εννοειται. Οσο για το πορτοκαλι και την μυροδια,η συνταγη ελεγε να το κανουμε πολτο ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πορτοκαλι με την φλουδα του και τα παντα ολα,και να το βαλουμε,οχι μονο το ξυσμα και τον χυμο του δηλαδη. Επισης, σταφιδες σοκολατα καρυδια και πορτοκαλι ΟΛΑ μαζι, δεν πανε. Και εμενα μου αρεσει η γιαπωνεζικη μαγιονεζα αλλα δεν την βαζω οταν φτιαχνω σουπες. Που είσαι χαμένος; Πολλές ώρες στη δουλειά; Κανένα sous vide μαγειρεύεις; Ναι αρκετη δουλεια, κατι που επρεπε να κανω και η παρανυφος, δεν εμεινε χρονος. Την κυριακη παντως της εκανα ξυνοχοντρο τραχανα με ντοματα σαντορινης και γραβιερα ναξου και της αρεσε αρκετα. Α και επειδη δεν ξερω αν στο ειχα πει, ο πελτες σαντορινης γαμαει. Και σκετος πανω στο ψωμι ηταν ωραιος. Sous vide θα εχει το σ/κ. Εχω ενα μεγαλο κομματι usda prime strip steak (600γρ) και θα το κανω sous vide να φαμε με την λεγαμενη την κυριακη, και απο βδομαδα θα κανω sous vide iberico. Σημερα που ημουν σπιτι εκανα ενα κομματι πανσετα που ειχα confit μεσα σε λιπος.
billkost Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αρκετη δουλεια, κατι που επρεπε να κανω και η παρανυφος, δεν εμεινε χρονος. Την κυριακη παντως της εκανα ξυνοχοντρο τραχανα με ντοματα σαντορινης και γραβιερα ναξου και της αρεσε αρκετα. Α και επειδη δεν ξερω αν στο ειχα πει, ο πελτες σαντορινης γαμαει. Και σκετος πανω στο ψωμι ηταν ωραιος. Sous vide θα εχει το σ/κ. Εχω ενα μεγαλο κομματι usda prime strip steak (600γρ) και θα το κανω sous vide να φαμε με την λεγαμενη την κυριακη, και απο βδομαδα θα κανω sous vide iberico. Σημερα που ημουν σπιτι εκανα ενα κομματι πανσετα που ειχα confit μεσα σε λιπος. Πάμε ρε Τούφα με το sous vide και την παράνυφο γαμω! Όταν κάνεις, βγάλε φωτογραφίες! εχω ακουσει τα χειροτερα γι αυτο αν και δεν το εχω δοκιμασει. τι διαφορα εχει με το οριτζιναλ. Δεν είναι μόνο πως δεν είναι όσο νόστιμο όσο το άλλο, αλλά η γεύση του, γέρνει προς την αρνητική μεριά. Απλά πράγματα.
kebinB Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ξαναμαγείρεψα κιμά (εκλεισε κανα 9ωρο) κρατάει κανένα 3ήμερο ψυγείο;
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ναι κραταει αλλα μετα τις τρεις μερες μην το βαλεις στην καταψυξη.
billkost Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ξαναμαγείρεψα κιμά (εκλεισε κανα 9ωρο) κρατάει κανένα 3ήμερο ψυγείο; Καλή φάση! Χώρισε το σε μικρές μερίδες και βάλτο κατάψυξη. Όταν το βγάλεις από κατάψυξη, στο τηγάνι, μόλις λίγο πριν αρχίσει να βράζει, χαμήλωσε φωτιά, βάλε λίγο βούτυρο και ρίξε το μακαρόνι.
traganeus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τον μαγείρευες 9 ώρες ή έχεις 9 ώρες που τον μαγείρεψες?
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τον μαγείρευες 9 ώρες ή έχεις 9 ώρες που τον μαγείρεψες? Τον μαγειρευα! Sent from my iPhone using Insomnia
traganeus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πως γίνεται να μαγειρέψεις τον κιμά τόσες πολλές ώρες? Το έχεις στο 1 το μάτι ή βάζεις μπόλικο νερό και μέχρι να το πιεί περνάει η ώρα?
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πως γίνεται να μαγειρέψεις τον κιμά τόσες πολλές ώρες? Το έχεις στο 1 το μάτι ή βάζεις μπόλικο νερό και μέχρι να το πιεί περνάει η ώρα? το έχω στο ένα. μετά απο το 6ωρο χώνω και τη ντομάτα και ξαναζωντανεύει. δεν βράζει στην ουσία κάνει simerring. ρίχνω κάτι υπνους μέχρι να έρθει στα ίσα του.
anark Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Συμβουλές για κάποια κοινά λάθη The Most Common Cooking Mistakes http://www.cookinglight.com/cooking-101/techniques/cooking-questions-tips-00400000064986/print-index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις