Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επομενο βημα ειναι να παρεις ολοκληρο κομματι πανσετα και να βαλεις μεσα ψημενο χοιρινο αντι για μπεικο.

πως θα το ζητήσω εδώ στο ελλάντα γιατί οτι θέλουν κάνουν οι χασάπηδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! μαγεία θέλω και εγώ πανσέτα με 10000000 τριγλυκερίδια!!!!!

Αυτό έφαγα σήμερα, με άλλους 2 φίλους. 3€ στον καθένα μας βγήκε και δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε μετά!!!!!!

abl3kl.jpg

Δημοσ.

τραγανους δοκίμασε του heston απο το τελευταίο επεισόδιο (how to cook like heston) τα macaroni & cheese πρέπει να ειναι πολύ άρρωστα!

Δημοσ.

Επρεπε να ειχα βαλει το iberico... Το κανα sous vide rare, και το κανα μετα στο τηγανι. Απλα τελειο.

Εκανα και πατατες στους 85 απο μια συνταγη των voltaggio brothers. Πολυ καλες. Πρεπει να κανω τον πουρε με το retrogaded starch

Τωρα μαγειρευω παλι στηθος αρνιου, 24+ ωρες στους 72.

Δημοσ.

Γιατι να τις αλευρωσω??

Κρασι μαλλον δεν θα εχω..

Εγω θελω να ειναι μαλακες μηπως να τις βαλω κατευθειαν στον φουρνο..

Και σε ευχαριστω για την απαντηση..

οπως ειπε ο τουφας το αλευρι ειναι για το χρωμα

αλευρωνεις τις μπριζολες + λιγο αλατι και πιπερι, τις βαζεις στο τηγανι (με λαδι) σε μετρια φωτια να ροδισουν κανα δεκαλεπτο. ριχνεις κρασι (για 2 μπριζολες θες μισο ποτηρι κρασι και 1/4 του νεροποτηρο νερο) να ερθει να χυλωσει και το αφηνεις να παρει μια βραση. μεταφερεις τα παντα σε ενα ταψι και το βαζεις στον φουρνο για μιση ωρα στους 220-230 βαθμους. με αερα το βαζεις στην μεση του φουρνου, με πανω αντισταση το βαζεις χαμηλα. στο τεταρτο πανω γυριζεις τις μπριζολες. αν δεν ειναι αρκετο το υγρο στην αρχη στο ταψι του προσθετεις λιγο νερο και μετα δεν ξαναβαζεις αλλο νερο. στο τελος εχει λιγο ζουμακι/σαλτσουλα. εγω τσιγαριζω και μανιταρια και τα ριχνω κι αυτα στο ταψι.

βγαινουν λιωμα τελειως. αν ο φουρνος δεν ειναι καλος (οπως ο ηλιθιος ο δικος μου) θα χρειαστει να το αφησεις παραπανω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω Ευα...Αλλα τις εκανα πιο απλες στο φουρνο..

Ναι σαι καλα τα μπαχαρικα και οτι ειχα τα εβαλα..Ολα ..

Και οπως ειπες εγιναν πολυ μαλακες και ωραιες..

Σε ευχαριστω για ακομα μια φορα..

Δημοσ.

Επρεπε να ειχα βαλει το iberico... Το κανα sous vide rare, και το κανα μετα στο τηγανι. Απλα τελειο.

Εκανα και πατατες στους 85 απο μια συνταγη των voltaggio brothers. Πολυ καλες. Πρεπει να κανω τον πουρε με το retrogaded starch

Τωρα μαγειρευω παλι στηθος αρνιου, 24+ ωρες στους 72.

Μα, βγάλε καμιά φώτο επιτέλους.

Δημοσ.

Παντως 40 λεπτα ειναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλα για χοιρινη μπριζολα. Και ουτε νερο θελει ουτε κρασι κατα το ψησιμο. Μετα στην σαλτσα ναι βαλε οτι θες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...