kebinB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το επομενο βημα ειναι να παρεις ολοκληρο κομματι πανσετα και να βαλεις μεσα ψημενο χοιρινο αντι για μπεικο. πως θα το ζητήσω εδώ στο ελλάντα γιατί οτι θέλουν κάνουν οι χασάπηδες
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ολοκληρη πανσετα. Αν μπορεις και με το δερμα ακομα καλυτερα. http://www.youtube.com/watch?v=hj6mtleJDq8
kebinB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ολοκληρη πανσετα. Αν μπορεις και με το δερμα ακομα καλυτερα. http://www.youtube.com/watch?v=hj6mtleJDq8 έχω φάει στη γερμανία τέτοιο πράγμα σε βρώμικο, καλά το δε δερμα δεν πέζεται. ευχεσαι να πεθάνεις απο τα τριγλυκερίδια.
traganeus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! μαγεία θέλω και εγώ πανσέτα με 10000000 τριγλυκερίδια!!!!! Αυτό έφαγα σήμερα, με άλλους 2 φίλους. 3€ στον καθένα μας βγήκε και δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε μετά!!!!!!
traganeus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το χοιρινό είναι απλά: έχω χαζέψει ακόμα. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω!
kebinB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τραγανους δοκίμασε του heston απο το τελευταίο επεισόδιο (how to cook like heston) τα macaroni & cheese πρέπει να ειναι πολύ άρρωστα!
billkost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.seriouseats.com/recipes/2011/10/two-minute-mayonnaise.html εδω εισαι. Χα! Το ήξερα πως ο Kenji θα σε γοητεύσει. Είναι γαμάτος ο τύπος. Ρε τράβα καμιά φώτο από κανένα μαγείρεμα που έκανες με το sous vide.
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επρεπε να ειχα βαλει το iberico... Το κανα sous vide rare, και το κανα μετα στο τηγανι. Απλα τελειο. Εκανα και πατατες στους 85 απο μια συνταγη των voltaggio brothers. Πολυ καλες. Πρεπει να κανω τον πουρε με το retrogaded starch Τωρα μαγειρευω παλι στηθος αρνιου, 24+ ωρες στους 72.
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι να τις αλευρωσω?? Κρασι μαλλον δεν θα εχω.. Εγω θελω να ειναι μαλακες μηπως να τις βαλω κατευθειαν στον φουρνο.. Και σε ευχαριστω για την απαντηση.. οπως ειπε ο τουφας το αλευρι ειναι για το χρωμα αλευρωνεις τις μπριζολες + λιγο αλατι και πιπερι, τις βαζεις στο τηγανι (με λαδι) σε μετρια φωτια να ροδισουν κανα δεκαλεπτο. ριχνεις κρασι (για 2 μπριζολες θες μισο ποτηρι κρασι και 1/4 του νεροποτηρο νερο) να ερθει να χυλωσει και το αφηνεις να παρει μια βραση. μεταφερεις τα παντα σε ενα ταψι και το βαζεις στον φουρνο για μιση ωρα στους 220-230 βαθμους. με αερα το βαζεις στην μεση του φουρνου, με πανω αντισταση το βαζεις χαμηλα. στο τεταρτο πανω γυριζεις τις μπριζολες. αν δεν ειναι αρκετο το υγρο στην αρχη στο ταψι του προσθετεις λιγο νερο και μετα δεν ξαναβαζεις αλλο νερο. στο τελος εχει λιγο ζουμακι/σαλτσουλα. εγω τσιγαριζω και μανιταρια και τα ριχνω κι αυτα στο ταψι. βγαινουν λιωμα τελειως. αν ο φουρνος δεν ειναι καλος (οπως ο ηλιθιος ο δικος μου) θα χρειαστει να το αφησεις παραπανω.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστω Ευα...Αλλα τις εκανα πιο απλες στο φουρνο.. Ναι σαι καλα τα μπαχαρικα και οτι ειχα τα εβαλα..Ολα .. Και οπως ειπες εγιναν πολυ μαλακες και ωραιες.. Σε ευχαριστω για ακομα μια φορα..
billkost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επρεπε να ειχα βαλει το iberico... Το κανα sous vide rare, και το κανα μετα στο τηγανι. Απλα τελειο. Εκανα και πατατες στους 85 απο μια συνταγη των voltaggio brothers. Πολυ καλες. Πρεπει να κανω τον πουρε με το retrogaded starch Τωρα μαγειρευω παλι στηθος αρνιου, 24+ ωρες στους 72. Μα, βγάλε καμιά φώτο επιτέλους.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παντως 40 λεπτα ειναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλα για χοιρινη μπριζολα. Και ουτε νερο θελει ουτε κρασι κατα το ψησιμο. Μετα στην σαλτσα ναι βαλε οτι θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις