saya Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Mayonnaise, is a food spread. It is a stable emulsion of oil, egg yolk and either vinegar or lemon juice. Ε ναι βγαλε το αυγο και βαλε γαλα αφου θες την πραγματικη συνταγη. Οτι του φανει του λωλοστεφανη Kαι βεβαια ειναι καλυτερη γιατι δεν εχει αβγο, μην ζηλευεις επειδη ειμαι καλυτερη σε αυτο απο εσενα.. λες και σου φαγαν την δουλεια κανεις. Σιγα..
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη θες την πραγματικη συνταγη, κανε αυτην που εχει τις θετικες ψηφους και ειναι δοκιμασμενη..επισης το αβγο καλυτερα να μην μπει γιατι το ωμο αβγο θεωρειται επικινδυνο.. αμα το αυγο ειναι φρεσκο και δεν εχει μενει 2 εβδομαδες στο ψυγειο δεν παθαινεις τπτ. αυτα περι αυγων ειναι ελληνικες δυσδαιμονιες, «τα ωμα αυγα ειναι δηλητηριωδει, αυγο με ψαρι δεν κανει να τρως και αλλα τραγελαφικα» in other news. το γνωστο καταστημα μπαχαρ στην ευριπηδου ειναι μεγαλη απατη υπο την ενοια οτι εχει βγαλει ενα ονομα και πανε ολοι εκει. σημερα πηγα και η καπνιστη του παπρικα ηταν ξεθυμασμενη, τα αστερακια του ολα σπασμενα. στο απεναντι μαγαζακι ηταν ολα καλα κι ας ειχε μικροτερη ποικιλια. δεν λεω οτι ολα στο μπαχαρ ειναι ασχημα απλα θελει προσοχη οταν ψωνιζει καποιος απο εκει και καλο ειναι να ριξει και μια βολτα και στα τριγυρο μαγαζακια. σημερινη απογραφη τσαι βουνου χαμομιλι καπνιστη παπρικα αστερακια κοκκινο πιπερι σε μπαλακια (αγορασα και εναν γυαλινο τριφτη για να το βαλω μεσα, σπαταλη γυναικα που ειμαι) μαυρο σουσαμι μαυρη σταφυδα δαφνοφυλλα. χωρις τον τριφτη ολα αυτα που πηγαν κατι λιγοτερο απο 15 ευρω. επισης εκανα τα πρωτα μου brownies, φωτογραφιες δεν εχω, δεν προλαβα να βγαλω επεσαν ολοι με τα μουτρα πανω του. μπορω να βαλω συνταγη αν ενδιαφερεστε μιας και ειναι δοκιμασμενη και σιγουρη.
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τα αστερακια δεν σε νοιαζει αν ειναι ολοκληρα η οχι παντως. Οσο για την παπρικα, θα πρεπε να την εχουν σφραγισμενη οντως.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τα αστερακια δεν σε νοιαζει αν ειναι ολοκληρα η οχι παντως. Οσο για την παπρικα, θα πρεπε να την εχουν σφραγισμενη οντως. ναι οκ για τα αστερακια, απλα αμα ειναι σπασμενα δεν μπορεις να τα κανεις ντεκορ γι αυτο μου την εδωσε.
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορα ειχα ανοιξει 2 μισοκιλα κουτια για να βρω 60 ολοκληρα αστα να πανε.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορα ειχα ανοιξει 2 μισοκιλα κουτια για να βρω 60 ολοκληρα αστα να πανε. ωρε δολιε! σπασιμο νευρων.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πειτε πως να κανω τις μπριζολες για αυριο.. Φουρνο ή στο τηγανι..? Με τι συνοδευτικο ..για ρυζι το κοβω αλλα και καμια αλλη προταση δεκτη...
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πειτε πως να κανω τις μπριζολες για αυριο.. Φουρνο ή στο τηγανι..? Με τι συνοδευτικο ..για ρυζι το κοβω αλλα και καμια αλλη προταση δεκτη... πρωτα στο τηγανι να ροδισουν (αλευρομενες) μετα κρασι και μετα ολο στον φουρνο.
UpToDate_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλα αυτο με τα αστεράκια είναι λίγο pain in the ass
kebinB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τελικά βγήκαν πολύ proper και γαμηστερά τα BLT σαντουιτς. πρόσθεσα και μπούτι φιλέτο απο σχάρα (ήταν υπέροχο τίγκα στα υγρά του) συνοδευτηκε απο βραστές baby potato λαδάκι λεμόνι μαιντανο ψιλοκομενο. φρι γουιν.
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τελικά βγήκαν πολύ proper και γαμηστερά τα BLT σαντουιτς. πρόσθεσα και μπούτι φιλέτο απο σχάρα (ήταν υπέροχο τίγκα στα υγρά του) συνοδευτηκε απο βραστές baby potato λαδάκι λεμόνι μαιντανο ψιλοκομενο. φρι γουιν. Το επομενο βημα ειναι να παρεις ολοκληρο κομματι πανσετα και να βαλεις μεσα ψημενο χοιρινο αντι για μπεικο.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 πρωτα στο τηγανι να ροδισουν (αλευρομενες) μετα κρασι και μετα ολο στον φουρνο. Γιατι να τις αλευρωσω?? Κρασι μαλλον δεν θα εχω.. Εγω θελω να ειναι μαλακες μηπως να τις βαλω κατευθειαν στον φουρνο.. Και σε ευχαριστω για την απαντηση..
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να παρουν χρωμα βαζεις το αλευρι. Μπορεις να κανεις και ενα πολυ απλο σιροπι (νερο+ζαχαρη) να τις αλειψεις για το ιδιο εφφε. Αμα τις παραψησεις θα γινουν σκληρες, οπου και να το κανεις αυτο. Επισης οταν τελειωσεις το μαγειρεμα, αστες να ηρεμισουν 5-10 λεπτα μεσα σε αλουμινοχαρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις