Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι. Το έφτιαχνε η γιαγιά μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι μου έμοιαζαν με χυλοπίτες, μικρός ήμουν.

 

τώρα είδα, ο τίτλος της φωτο λέει Macedonian yufki, τα σκόπια εννοεί;

 

 

έντιτ, ναι, τη ΦΥΡΟΜ εννοεί μάλλον. Στο αρχικό άρθρο μιλάει για τούρκικη, σέρβικη και βουλγάρικη κουζίνα. Συνειρμούς κάνω, και η γιαγιάκαμ μακεδόνισσα ήτανε...

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον αυτο θα λεει.

Ηταν ωραιο παντως, λιγο πιο χοντρο απο το φυλλο κρουστας αλλα μου φανηκε πιο ελαφρυ.

Δημοσ.

Τσιμπα τα. Δεν θα δεις διαφορα στα μεταλλικα. Απλα μην κανεις καμια ταρζανια και τα βαλεις σε κανα πλυντηριο πιατων.

Δημοσ.

Ισως τα λιωσει για αυτο στο ειπα.

ΕΠΙΣΗΣ για ολους, τα μαχαιρια που κοβουμε (οχι αυτες τις μπουρδες που εχουμε για το τραπεζι) δεν τα βαζουμε ποτε στο πλυντηριο εκτος αν θελουμε να τα ξεσκισουμε. Το νερο που μπαινει αναμεσα στην λαβη και στην λαμα μπορει να το χαλασει πολυ ευκολα.

Δημοσ.

Πήρα Γαλλικές και βγήκαν αρκετά καλές, κρατσανιστές πολύ απέξω και μέσα σα λουκούμι έλιωναν.... Είδα σήμερα σο σούπερ που έφεραν πάλι γαλλικές πατάτες αλλα μικρούλες, αυτές θα πάρω την επόμενη φορά και θα τις κάνω και με την φλούδα. Θα κάνω μπόλικες και θα βάλω στην κατάψυξη γιατί τώρα έκανα μόνο 3 μέτριες πατάτες για δοκιμή.

 

 

*Το οτι ψιλογλύκιζαν είναι απο τις πατάτες???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...