Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ειναι σαν πανσετα αλλα απο αρνι. Αν το βαλεις μεσα σε ταψι σε πολυ χαμηλη θερμοκρασια με αλουμινοχαρτο απο πανω θα σου βγει το ιδιο. Εδω το στηθος εχει 3.5 λιρες το κιλο παντως. Ελλαδα για καποιο λογο, ολο το αρνι εχει την ιδια τιμη...
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παίζει φάση "κασετίνα" με διάφορα μπαχαρικά??? Αν Αθήνα, Ευριπίδου.
billkost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μάστορα το έκανες sous vide; Θερμοκρασία και ώρα;
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ξανα δοκίμασα να κάνω καρμπονάρα το απόγευμα. Πάλι ίδια έγινε, μάλλον έπρεπε να την βγάλω μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα που φαινόταν ωραία. Αλλα και αυτή που έφαγα δεν μου έκανε καμια τρομερή εντύπωση. Οπότε μάλλον θα γυρίσω στην ντεμέκ καρμπονάρα με την κρέμα γάλακτος που είναι στανταράκι.
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μάστορα το έκανες sous vide; Θερμοκρασία και ώρα; 85c @ 16h. Λουκουμι ηταν. Συντομα θα κανω αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=9SRLkjmzABA
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Έκανα αρακά σήμερα και φάγαμε μια κατσαρόλα με τους φίλους μου. πετάμε στην κατσαρόλα τον αρακά, ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο, μαϊντανό, άνηθο, βάζουμε και Pumaro χυμό ντομάτας και λίγο πελτέ, λαδάκι και μετά βράσιμο κανα 45λεπτο μου βγήκε εμένα. Στο τέλος πετάχτε και το αλάτι.... Βγήκε λουκούμι, μαζί και με λίγο ωμό λαδάκι απο πάνω στο πιάτο μετά. Μου έμεινε μαϊντανός και άνηθος, μπορώ να τα ψιλοκόψω και να τα βάλω σε σακουλάκια κατάψυξη?
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αμέ, μια χαρά μπορείς. Έχω πάντα στην κατάψυξη μαϊντανό-άνιθο-σέλινο-φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα. Για φαγητό, αν τα βάλεις σε σαλάτα ωμά θα είναι λίγο νιανιά.
athlios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Eνας ο μπαρμπαΛεφτερ και ενας ο μπαρμπαΣταθης.
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οχι 45 λεπτα ρε συ τον αρακα! Ο φρεσκος ζητημα να θελει 2-3 λεπτα να γινει. Ο κατεψυγμενος 7-8 λεπτα. Επισης οταν βραζουμε πρασιναδα ποτε δεν βαζουμε καπακι για να συνεχισουν να εχουν το χρωμα τους.
athlios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εμεις στο Ελλαδα τον τρωμε νιανια τον αρακα.
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Είναι και ψιλομαλακία η κουζίνα μου, αλλα στα 8 λεπτά έκανα κράτς κράτς, δεν παίζει να τρωγόταν με τίποτα. Εδώ 40 λεπτά και νόμιζα οτι ήθελε και άλλο... Η μάνα μου μου είχε πει 25-30 λεπτά στο περίπου....
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικα πρεπει να ειναι τραγανος λιγο αλλα οχι σε βαθμο να κανει κρατς. Απλα οχι νιανια. Εγω φτιαχνω μπουρεκια τωρα. Βρηκα και γιουφκα σημερα, εβαλα λιγο λουκανικο με πρασο που ειχα, λιγη nduja, πατατε βραστες και κρεμμυδι και τα εδεσα ολα με λιγο γιαουρτι.
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 γιουφκάδες στο χωριόμ λέγαν ένα πράγμα σαν τις χυλοπίτες...
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Macedonian_yufki.JPG αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις