Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τούφα, στη φώτο δεν είχα δει το air pump που αγόρασες. Θέλω να δω πως συνδέεται, αγόρασες και άλλα μπιχλιμπίδια για αυτό; Όπως δηλαδή σωληνάκια και βαλβίδες κλπ;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σου ειχα βαλει σε link ποιο ακριβως πηρα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VZ0PRY/ref=s9_simh_gw_p79_d0_g199_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ZD0F7NZ3MZ99PVE6A8J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

ενα οποιοδηποτε για ενυδρειο κανει οκ. Ολα ηταν ετοιμα, ειχα αγορασει μονος μου σωληνακι χωρις να ξερω αλλα ειχε δικο του και απλα το εβαλα πανω του και δεν το χρειαστηκα.

πωπωπω το τοστ εγινε εκλεκτο φαγητο σε αυτη τη συνταγη toufas!

αλλα τα υλικα που βαζει ειναι λιγο πανακριβα και πραγματικα δε θα ηθελα να καθαρισω αυτη τη κατσαρολα που ελιωσε το τυρι!

δεν θα τα εβαζα ουτε εγω παντως ακομα και να τα ειχα.

Μην κανεις το τυρι ετσι απλα βαλτο τριμμενο μεσα η κομμενο σε μυκρα κυβακια ωστε να εχει πιο μεγαλη επιφανεια.

Για την σαλτσα τυριου πριν απο 2 σελιδες ειχε μπει η εναλλακτικη συνταγη που ειναι πιο απλη. Για την κατσαρολα, σπανια θα μου κολλησει κατι, και αυτο μονο οταν το καψω. Δεν εχω αντικολλητικη κατσαρολα btw, απλα να προσεχεις την θερμοκρασια που την εχεις.

Δημοσ.

Εφτιαξα στηθος/κοιλια απο αρνι.

1 κομματι με harissa (αλατι, κυμινο, κολιανδρο, σκορδο, δυοσμο, μπουκοβο, αγριοκυμινο, cayenne)

1 με ταϊλανδεζικα μπαχαρικα (lemongrass, πιπερι, βασιλικο, σκορδο, κανελα, κολιανδρο, γαρυφαλλο, μαραθοσπορο, γλυκανισο, μπουκοβο, cayenne, μουσταρδα, ginger, αστεροειδη γλυκανισο, κρεμμυδι)

(mix μπαχαρικων ειναι, μην τρομαζετε)

Τωρα κρυωνουν στο ψυγειο ωστε να μπορω να τα κοψω καλα.

Δημοσ.

Θα τα ζεστάνει 7-8 ωρίτσες στο sous vide :-D :-D :-D :-D

Εγώ μόλις έφτιαξα φακές, βγήκαν μπόμπα. Κάθε φορά που κάνω ενα φαΐ βγαίνει όλο και καλύτερο.

Δημοσ.

Ρε συ έχω ξεσκιστεί να φτιάχνω φακές απο την στιγμή που έμαθα. Εχώ σιχαθεί το κρέας-πίτες-μακαρόνια γαμώ την φοιτητική ζωή. Σαπίλα.

Πριν καμια βδομάδα έφτιαξα κουνουπίδι και έφαγα :P Τώρα θέλω να μάθω να κάνω και καμια φασολάδα.

Δημοσ.

οι φακες γαμανε. Κοιτα σε τιποτα ινδικες συνταγες, εχουν παρα πολλους τροπους μαγειρεματος.

Το κρεας κρυωνει για να μπορει να κοπει σε μεριδες σωστα και μετα θα τραγανιστει στο τηγανι.

Δημοσ.

Υπαρχουν νομιζω αλλα δεν αξιζει τον κοπο, θα εχει διαφορα που δεν θα θες.

SEhQk.jpg

thai: curried πατατες (τα ιδια μπαχαρικα που ειχε το κρεας μπηκαν και στις πατατες) μαζι με μια σαλτσα γιαουρτιου για την δροσια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...