billkost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τίποτα απο τα δύο δεν ήταν γιατί το δοκίμασα και σε μακαρόνια με κιμά το τυρί και ήταν το ίδιο... Μα τα δυο που έγραψα δεν εφαρμόζονται σε μακαρόνια με κιμά. Σου πίκρισε ο κιμάς; Δε πολυκατάλαβα το ποστ σου.
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το τυρί μου πικρογλύκιζε κάπως, η καρμπονάρα είχε ωραία γεύση, αλλα δεν είχα βάλει αλάτι πολύ γιατί νόμιζα οτι το τυρί θα ήταν αλμυρό. Η αρχική μου ερώτηση ήταν επειδή ΔΕΝ μου άρεσε η παρμεζάνα να έβαζα κεφαλοτύρι μιας και το έχω και εύκαιρο..
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 βαλε και δες. Μην παιρνεις τριμμενα τυρια παντως, χανουν την γευση τους
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και βάζουν και άμυλο λέει για να μη κολλάνε τα κομμάτια του τυριού μεταξύ τους :ρ sent from my itunes
billkost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το τυρί μου πικρογλύκιζε κάπως, η καρμπονάρα είχε ωραία γεύση, αλλα δεν είχα βάλει αλάτι πολύ γιατί νόμιζα οτι το τυρί θα ήταν αλμυρό. Η αρχική μου ερώτηση ήταν επειδή ΔΕΝ μου άρεσε η παρμεζάνα να έβαζα κεφαλοτύρι μιας και το έχω και εύκαιρο.. Σου πικρογλύκιζε η παρμεζάνα; Συνήθως στους πιο πολλούς βρωμάει. Μήπως είναι κανένα άλλο τυρί; Ζήτα ρετζιάνο (reggiano) την άλλη φορά ή αγόρασε ένα κομμάτι που πουλάνε στα ράφια και τρίψε μόνος σου.
kebinB Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 http://www.dececcousa.com/Potato-Gnocchi/Potato-Gnocchi/?Product=12 λένε τίποτα αυτά;
billkost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 http://www.dececcousa.com/Potato-Gnocchi/Potato-Gnocchi/?Product=12 λένε τίποτα αυτά; Γενικά η De Cecco δεν είναι άσχημη, υπάρχουν και καλύτερες αλλά κοστίζουν. Το gnocchi νταξ, βαρετό είναι σαν πιάτο αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις. Σε μερικούς αρέσει πολύ. Κάτι κοντινό σε gnocchi είναι το gnudi, το οποίο, όταν γίνει σωστά είναι υπέροχο. Καλή επιτυχία!
kebinB Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 έψαχνα τις μάρκες για μακαρόνια που έψαχνες και εσύ εδώ στη θεσσαλονίκη (εμπνευσμένος απο εσύ αλλά δεν τα κατάφερα και γυρησα αρκετά μαγαζιά, όχι μονο σουπερμαρκετ αλλά και μερικά ντέρλι, αλλά αποτυχία) θα τα κάνω με φρεσκοφτιαγμένο πέστο.
billkost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 έψαχνα τις μάρκες για μακαρόνια που έψαχνες και εσύ εδώ στη θεσσαλονίκη (εμπνευσμένος απο εσύ αλλά δεν τα κατάφερα και γυρησα αρκετά μαγαζιά, όχι μονο σουπερμαρκετ αλλά και μερικά ντέρλι, αλλά αποτυχία) θα τα κάνω με φρεσκοφτιαγμένο πέστο. Καλή φάση, πρώτη φορά με παίρνει κάποιος στα σοβαρά σε τέτοια θέματα (έχω την υποψία πως και σε άλλα δε με παίρνουν στα σοβαρά αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο θρέντ). Ρε συ δε μπορεί να μην έχει deli εκεί που να μη φέρνουν κάποια καλή μάρκα. Για παράδειγμα εδώ έχω βρει και άλλα δυο. Πήρες τηλέφωνο τη degustibus; Επίσης πάρε τηλέφωνο τον Θανόπουλο (κιφησιά) να ρωτήσεις να σου πουν τον προμηθευτή τους για τα rustichella για να τους πάρεις τηλέφωνο να σου πουν μήπως φέρνουν Θεσσαλονίκη. Αν αποτύχουν όλα αυτά, τι να σου πω, δώσε διεύθυνση να σου τα στείλω ταχυδρομικά ρε φιλαράκι.
saya Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 http://allrecipes.com/recipe/taqueria-style-tacos---carne-asada/detail.aspx
kebinB Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί να μην συμετέχω ενεργά στο topic αλλά προσπαθώ απο την μεριά μου και παίρνω ιδέες. μένω θεσσαλονίκη δυστηχώς και δεν υπάρχουν οι πολλές επιλογές της αθήνας. Επόμενη προσπάθεια κανένα online shop ίσως αν το έχεις ψάξει εσυ; τη δευτέρα έρχεται και το πρώτο iron cast τηγάνι
billkost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί να μην συμετέχω ενεργά στο topic αλλά προσπαθώ απο την μεριά μου και παίρνω ιδέες. μένω θεσσαλονίκη δυστηχώς και δεν υπάρχουν οι πολλές επιλογές της αθήνας. Επόμενη προσπάθεια κανένα online shop ίσως αν το έχεις ψάξει εσυ; τη δευτέρα έρχεται και το πρώτο iron cast τηγάνι Δεν έχω βρει τα rustichella σε online shop. Δηλαδή τα έχω βρει αλλά δε τα φέρνουν Ελλάδα! Όμως όταν ξαναπάω Θανόπουλο θα ρωτήσω και θα σου πω. Πόσο πήγε το iron cast μαζί με τα μεταφορικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις