Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ειναι το αγαπημενο μου κομματι απο το κοτοπουλο η φτερουγα και τα ιδια ελεγα σε ολους τους φιλους που τους εβλεπα να τρωνε οπως ελεγε και αυτος στην αρχη!
freedubus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Πείτε με αηδία αλλά εγώ από τις φτερούγες τρώω και τα κόκαλα.
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 το μαλακο? η και τα μεγαλα? και τα παπουτσα μεσα?
freedubus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τις άκρες που είναι μαλακές τις τρώω και τα υπόλοιπα τα μασάω σα σκυλί, έχουν ωραίο ζουμί μέσα.
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εσυ το εχεις καψει λιγο απο τοτε που επιασες το Dragon Age στα χερια σου.
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 φασολάδα, fasolade ελληνικά, εναλλακτική συνταγή (όπως είναι φανερό, ντομπαίζω τα πρωινά αυτές τις μέρες, και ποστάρω ότι μαλακία μου κατέβει): μουσκεύουμε τα φασόλια από βραδύς, τα βάζουμε δηλαδή σε ένα τάπερ με χλιαρό νερό και τα αφήνουμε όλο το βράδυ. Η επιτυχία της συνταγής εξαρτάται κατά 99% από την ποιότητα των φασολιών, οπότε προσοχή. Βάζουμε τα φασόλια σε χύτρα, με νερό όσο να τα σκεπάζει και λίγο παραπάνω, και τα βράζουμε σκέτα απόσκετα. Αν είναι βραστερά θέλουν κάνα μισάωρο. Αν δεν είναι, δεν φτάνει ούτε μιά βδομάδα. ανοίγουμε την χύτρα, και προσθέτουμε: -1 πράσο κομμένο κατά μήκος σαν σκοινάκια (το κόβουμε πρώτα σε κομάτια 10 εκ πχ, και μετά κατά μήκος πολλές φορές) -2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες κατά μήκος επίσης -5-6 κόκκινες πιπεριές λιωμένες στο μούλτι (αντί για ντομάτα) -λίγα καροτάκια σε ροδέλες -αλάτι, πιπέρι. Βράζουμε με ανοιχτό καπάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο λίγο αγνό παρθένο ελαιόλαδο που μας φέρανε από την Κρήτη. Θέλουμε συνολικά κάνα μισάωρο βράσιμο. Έτοιμη η fasolade. Πυραυλικό καύσιμο. Συνοδεύεται άριστα αρμυρά - παστά ψαράκια (λακέρδα πχ), ωμό πράσο, ή και ξερό κρεμύδι ψιλοκομμένο και αλατωμένο, πιπερωμένω, λαδωμένο και ξυδιασμένο. Επίσης από φτηνό ημίγλυκο κρασί, για συντομότερη ντίρλα, ω ντίρλα ντα ντιρλά ντα ντα. προσοχή στις παρενέργειες: κατά το απογευματάκι δύναται να εμφανιστούν συχνά και παρατεταμένα ηχηρά εκφυσήματα δύσοσμων αερίων του θερμοκηπίου από τα έντερα διά της οδού του απευθυσμένου.
arxaggelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 προσοχή στις παρενέργειες: κατά το απογευματάκι δύναται να εμφανιστούν συχνά και παρατεταμένα ηχηρά εκφυσήματα δύσοσμων αερίων του θερμοκηπίου από τα έντερα διά της οδού του απευθυσμένου. με τη συνταγή που έδωσες, αυτό είναι ο ευφημισμός της χρονιάς....
paschalia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, εμείς οι ΚΙΟΥΡΙΕΣ φτιάχνουμε λικέρ πορτοκάλι. Ξύσμα πέντε (καλά πλυμένων) πορτοκαλιών 500 τζι οινόπνευμα ποτοποιίας 500 τζι ζάχαρη Ξυλάκι κανέλα (αν, καλό θα ήταν όμως) Το οινόπνευμα με το ξύσμα το ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι και το αφήνουμε πέντε μέρες (βολική συνταγή, τα πάντα είναι με 5) στον ήλιο και όχι τέλεια κλεισμένο. Μετά φτιάχνουμε σιρόπι στην κατσαρόλα με μισό κιλό νερό, τη ζάχαρη και την κανέλα. Σουρώνουμε το οινόπνευμα από το ξύσμα και ανακατεύουμε με το (κρύο πλέον) σιρόπι. Αυτά. Στη συνέχεια μαζεύουμε τις φιλενάδες στο σπίτι, πίνουμε γαλλικό με λικέρ και μετά σκέτο λικέρ, δίνουμε τη συνταγή από το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ματινοστιμοπουτοεκανεσκαλε-ναιθαηθελελιγηζαχαρηακομα λικέρ, ξύνουμε τα νύχια μας και μιλάμε για γκόμενους και συζητάμε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γενικοτερα (κουτσομπολίρεν). Λέει πάντως, αλήθεια. Πόση ποσότητα σου βγαίνει με αυτή την συνταγή ? Και αν θελήσω εγώ να βάλω 10 πορτοκάλια ή λεμόνια π.χ. ποιές θα είναι οι αντίστοιχες αναλογίες στα υπόλοιπα υλικά ?
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Για κάθε πορτοκάλι, 100γρ οινόπνευμα και 100γρ ζάχαρης.
paschalia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο φαντάστηκα ότι θα ισχύει αλλά είπα να τσεκαριστεί πρώτα. Θενξ γκαρνέλε.
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εχω μια πολυ μεγαλη κακια ετοιμη να πω αλλα θα κρατηθω
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο φαντάστηκα ότι θα ισχύει αλλά είπα να τσεκαριστεί πρώτα.Θενξ γκαρνέλε. Παρακαλώ washcloud. Λοιπόν, τις προάλλες έφτιαξα ένα φοβερό φαΐ, θα ετοιμάσω τη συνταγή και θα την ποστάρω μαζί με το σημερινό κιλότο με μέλι και κρασί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος (πείτε και συνταγές) για το κιλότο; Ακούω διάφορα και δεν ξέρω πού να δώσω βάση -εντωμεταξύ βρήκα ένα κομμάτι τις προάλλες στο χασάπη και το ζήλεψα, άψογο, αλλά αν δεν ξέρεις πώς να το φτιάξεις, δεν το αγοράζεις, νομίζω.
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ψητά κατσαρόλας, κοκκινιστά και ΓΕΡΗ σχάρα. Γενικά το κόνσεπτ σε αυτό (όπως και με το μοσχάρι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) είναι να εκμεταλλευτείς τα ζουμιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις