evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μα θα έχεις στρώσει την πίτα σου σε άλλο ταψί, το εξήγησα πως θα έχεις δυο ταψιά, το ένα θα στρώνεις και το άλλο θα ζεσταίνεται. και καπου εκει καταληγουμε στα επιγοντα με καμενα δαχτυλα.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μα δεν είναι μόνο να ζεσταθεί στην αρχή, είναι να διατηρείται πάντα ζεστό και να μεταφέρει την θερμότητα από κάτω προς το φαγητό για να το ψήσει, γρήγορα και ομοιόμορφα. Όταν φτάσει το οποιοδήποτε μέταλλο στη θερμοκρασία που έχεις, μετά δεν έχεις αυξομοιώσεις στη θερμοκρασία άρα παραμένει σταθερή και ομοιόμορφη.
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 λεφτερ, κανε αυτο καποια στιγμη: http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/heston-blumenthal/roast-chicken-recipe
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Όταν φτάσει το οποιοδήποτε μέταλλο στη θερμοκρασία που έχεις, μετά δεν έχεις αυξομοιώσεις στη θερμοκρασία άρα παραμένει σταθερή και ομοιόμορφη. εμ βλεπεις γτ σε βριζω; γτ λες βλακειες. το θεμα δεν ειναι η θερμοκρασια αλλα η ροη θεμοτητας.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 λεφτερ, κανε αυτο καποια στιγμη: http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/heston-blumenthal/roast-chicken-recipe Στο search, το είχε βάλει σε φούρνο 60 βαθμών για κάποιες ώρες αλλά δε θυμάμαι πόσες. εμ βλεπεις γτ σε βριζω; γτ λες βλακειες. το θεμα δεν ειναι η θερμοκρασια αλλα η ροη θεμοτητας. Σε σταθερή θερμοκρασία μέσα στο φούρνο, δηλαδή όταν αποκατασταθεί η επιθυμητή θερμοκρασία τι ρόλο βαράει αυτό;
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ερωτηση, τα πηλινα και τα πυρεξ σε ποια θεση τοποθετουνται σε σχεση με τα ανοξειδωτα, αλουνιμενια και χαλκινα;
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πώς να μαγειρέψεις σαν τον Χέστον! Καλό! Μπιλ, έχεις τον φούρνο/μάτι κουζίνας, έχεις και το φαγητό. Ο φούρνος προσφέρει θερμότητα, το φαγητό την απορροφά για να ψηθεί. Παρεμβάλλεται το σκεύος, που αναγκαστικά πρέπει να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Όσο πιο καλός μεταφορέας είναι, τόσο καλύτερα θα μαγειρέψουμε.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πώς να μαγειρέψεις σαν τον Χέστον! Καλό! Μπιλ, έχεις τον φούρνο/μάτι κουζίνας, έχεις και το φαγητό. Ο φούρνος προσφέρει θερμότητα, το φαγητό την απορροφά για να ψηθεί. Παρεμβάλλεται το σκεύος, που αναγκαστικά πρέπει να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Όσο πιο καλός μεταφορέας είναι, τόσο καλύτερα θα μαγειρέψουμε. Ναι ρε συ, διάβασε τι έγραψα. Αυτό είναι άλλο πράγμα. Γαμώτο, μη με αναγκάζεται να κάνω πείραμα με φωτογραφίες.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στο search, το είχε βάλει σε φούρνο 60 βαθμών για κάποιες ώρες αλλά δε θυμάμαι πόσες. Σε σταθερή θερμοκρασία μέσα στο φούρνο, δηλαδή όταν αποκατασταθεί η επιθυμητή θερμοκρασία τι ρόλο βαράει αυτό; αλλη η θερμοκρασια αλλο η ροη θερμοτητα και κατ επεκταση η αγωγιμοτητα. δεν εχει σημασια αν ειναι ζεστο τα ταψι αλλα δεν μπορει να μεταφερει την θερμοτητα του στο φαι. και τα τρια υλικα θα φτασουν στους 250 βαθμους αλλα το ατσαλινο μεταφερει την ενεργεια του πιο αργα στο φαι.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ερωτηση, τα πηλινα και τα πυρεξ σε ποια θεση τοποθετουνται σε σχεση με τα ανοξειδωτα, αλουνιμενια και χαλκινα; εντελώς εμπειρικά, πυρέξ γάστρα μαγειρεύει πολύ καλύτερα από μαντεμένια. Και το πήλινο επίσης. Έχω φάει πατατόπουλο σε πήλινο σκεύος (ανοιχτό σαν ταψί) σε πέτρινο φούρνο και έπαθα ζημιά.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αλλη η θερμοκρασια αλλο η ροη θερμοτητα και κατ επεκταση η αγωγιμοτητα. δεν εχει σημασια αν ειναι ζεστο τα ταψι αλλα δεν μπορει να μεταφερει την θερμοτητα του στο φαι. και τα τρια υλικα θα φτασουν στους 250 βαθμους αλλα το ατσαλινο μεταφερει την ενεργεια του πιο αργα στο φαι. Δε κατάλαβες τι γράφω. Τώρα πάω οδοντίατρο και μετά για φαΐ και όταν γυρίσω θα το ζωγραφίσω.
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 και αυτο κανε λεφτερη να δεις διαφορες: http://www.youtube.com/watch?v=Zxm1vPwUQDY πωπω εχω κατσει εδω και αρκετα λεπτα και θελω να φαω την οθονη: http://www.youtube.com/watch?v=hqRNRZDAvJ4 http://www.youtube.com/watch?v=ClHPUF94wuo http://www.youtube.com/watch?v=3tGyM2MbPWU
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τα κάνω μπουκμαρκ να τα δω το βραδάκι, πάω δουλειά τώρα.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 εντελώς εμπειρικά, πυρέξ γάστρα μαγειρεύει πολύ καλύτερα από μαντεμένια. Και το πήλινο επίσης. Έχω φάει πατατόπουλο σε πήλινο σκεύος (ανοιχτό σαν ταψί) σε πέτρινο φούρνο και έπαθα ζημιά. οκ θενκς
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 βλέπω το 2ο βίντεο από την 3άδα: λοιπόν, αυτό το σύστημα που σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιατάρα, βάζεις στην μέση μια κουτσουλιά από κάτι, και από πάνω άλλη μια κουτσουλιά από κάτι άλλο, και από πάνω άλλη μια κουτσουλιά από κάτι άλλο, και από πάνω άλλη μια κουτσουλιά από κάτι άλλο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις