evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει να διαβαζω για sous vide πια!
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλά συνταγή πόσταρα και μίλησα για έναν άλλο είδος συνταγών και την επίδραση της ζάχαρης. δηλαδή εκατο χιλιαδες ποστ για το μαραφέτι το sous vide πιάνονται για συνταγές; λετς τσιλ. I stand corrected. Ηρεμώ.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Haters gonna hate. tartare à l'ancien (αγορασμενο, που θα παει μια μερα θα φταξω και το δικο μου εχω 200 συνταγες)
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε βαλτο και ψημενο ντε! Μισες δουλειες...
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 έλα, πάρε το δικό μου που είναι ψημένο. Πίτα με σπανάκι, τσουκνίδα και κατσικίσιο τυρί. Με χειροποίητο φύλλο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί που πραγματικά κάνει διαφορά σε σχέση με τα σιδερένια/ανοξείδωτα/εμαγιέ/πωσταλένε. By Leftermann.
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σημερινη ειναι? Ποτε δε κερνας ρε μοναχοφαη.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ζεστή είναι ακόμα. Ω ναι, είμαι μοναχοφάης, ναιιιιι. Τα τσακάλια θα την τσακίσουν, ζήτημα να προλάβω κάνα κομματάκι.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε βαλτο και ψημενο ντε! Μισες δουλειες... μα σς δεν ψηνεται, ετσι οπως το ειδες τρωγεται. έλα, πάρε το δικό μου που είναι ψημένο. Πίτα με σπανάκι, τσουκνίδα και κατσικίσιο τυρί. Με χειροποίητο φύλλο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί που πραγματικά κάνει διαφορά σε σχέση με τα σιδερένια/ανοξείδωτα/εμαγιέ/πωσταλένε. By Leftermann. πω πω ενταξει πρεπει να ειναι η πιο ομορφη σπανακοπιτα που εχω δει εβερ, το χρωμα της ειναι τελειο!!!
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μα σς δεν ψηνεται, ετσι οπως το ειδες τρωγεται.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 in other news ημουν στο aldi και λεω ας ρωτησω μπας και εχει vanilla extract και λαδοκολλα (2 διαφορετικα φιλμ μπορουσε να εχει) και μια ξινη υπαλληλος δεν ηξερε καν τι ειναι το vanilla extract και οταν τις εξηγησα γυρισε και μου ειπε με υφακι "δεν ειναι GB (ενα νορμαλ σουπερμαρκετ ειναι οχι low cost) ηθελα να της ναι μωρη μαλακο δεν εχω αποπροσανατολισμο ουτε ειμαι ακαματρα σαν τα μουτρα σου.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί το αλουμίνιο κάνει καλύτερο ψήσιμο από τα άλλα; Λόγοι αγωγής και ισομοιρασμού θερμότητας ή λόγοι επίδρασης στη γεύση; Επίσης, δεν ήξερα πως η τσουκνίδα τρώγεται. Αυτό δεν είναι που αν τσιμπηθείς κάνει ερεθισμό; Κάνεις κάτι να του αφαιρέσεις το δηλητήριο; in other news ημουν στο aldi και λεω ας ρωτησω μπας και εχει vanilla extract και λαδοκολλα (2 διαφορετικα φιλμ μπορουσε να εχει) και μια ξινη υπαλληλος δεν ηξερε καν τι ειναι το vanilla extract και οταν τις εξηγησα γυρισε και μου ειπε με υφακι "δεν ειναι GB (ενα νορμαλ σουπερμαρκετ ειναι οχι low cost) ηθελα να της ναι μωρη μαλακο δεν εχω αποπροσανατολισμο ουτε ειμαι ακαματρα σαν τα μουτρα σου. Μου θυμίζει τον χασάπη που όταν του είπα για μανγκαλίτσα μου είπε με άγριο και σνομπίστικο ύφος: "είμαι 20 χρόνια χασάπης και αυτό πρώτη φορά το ακούω". Σημείωση: Στο USA, αν δε ξέρει κάτι ο άλλος σου απαντάει πως δε ξέρει τι είναι, σε ρωτάει διευκρινήσεις και σου λέει να επιστρέψεις σε μερικές μέρες που θα έχει ρωτήσει για να σου πει τι μπορεί να γίνει.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λόγω καλύτερης θερμικής αγωγιμότητας, άρα και και ισομοιρασμού θερμότητας όπως λες. Τα χάλκινα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά πολύ ακριβά και μπελαλίδικα στην συντήρηση. Η τσουκνίδα σου φέρνει ένα μικρό τσούξιμο όταν την ακουμπήσεις, και μια μικρή φαγούρα μετά, για λίγα λεπτά. Για κάποιον λόγο δεν ενοχλεί καθόλου στην παλάμη, αλλά μόνο στο υπόλοιπο χέρι. Τίποτα σπουδαίο, αν είσαι λίγο υπομονετικός την καθαρίζεις άνετα με γυμνά χέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις