evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 banana bread σου λέω με chocolate chips και δυο τρια κεράκια και σε οποιον αρέσει τι πλάκα έχει, αμα μπεις στο mindset της υγιεινής διατροφής, γίνεσαι σπαστικός, μου λένε ας το ρίξουμε έξω, πάμε max perry, ολοι παίρνουν πάστα και εγώ πήρα γιαούρτι απο το περίπτερο και μαύρη σοκολάτα για να το "ρίξω έξω" . Μετά το σκέφτηκα και λέω, πω, θα χαρακτηριστώ γραφικός. ε μια παστα ρε συ δεν θα σε σκοτωσει. οτνως γινεσαι γραφικος. το κεικ με την μπανανα και την σοκολατα παντως μετραει.
Freakster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε μια παστα ρε συ δεν θα σε σκοτωσει. οτνως γινεσαι γραφικος. το κεικ με την μπανανα και την σοκολατα παντως μετραει. mark respectfully disagrees http://www.marksdailyapple.com/what-happens-to-your-body-when-you-carb-binge/ The Domino Effect Within a few minutes, your pancreas kicks into overdrive and sends out a flood of insulin to try to sop up all the excess glucose that’s suddenly rushing through your bloodstream. Remember, while glucose is muscle fuel when it’s in the muscles, it’s toxic sludge when it stays in your bloodstream. Your body knows that and does everything it can to get it out of there. Perhaps you’re feeling flushed, a little high, spastic, or nauseous depending on how much you ate, how big you are, what your normal carb load is, and how acutely you tend to “feel” the effects of sugar and other substances. Ironically, if you were insulin resistant, you might not even notice these sensations, but you’re not. You’re a clean-fuel-burning primal specimen. And it continues. The gush of insulin now creates a see-saw effect. If your glycogen stores have room, some of the sugar goes into muscles. If there’s no more room, the excess goes into fat cells, where it is stored as fat. In reaction to this quasi-emergency that looks like another life-threatening stress, the body steps up its efforts to achieve homeostasis by releasing both epinephrine (adrenaline) and cortisol from your adrenals. Your heart is racing, and you’re starting to feel uncomfortable, maybe even sweating. And we’re still likely within the first hour after you finished off that cake! A bit more time passes. Burnout settling in yet? That’s called a sugar crash – when all the glucose is gone from the bloodstream and you start to feel sluggish, off-kilter, like the internal circuits are all fried after sparking in a heap of now smoldering wires. Hmm. Maybe that spontaneous combustion image wasn’t so far after all. But there’s more…. The havoc that sugar rush set off – the swing of glucose and insulin, the cortisol and adrenaline – they’ve sent your immune system into a tailspin. Research has shown that the function of immunity-related phagocytes is impaired for at least five hours after intake of simple sugars. Free radicals have their heyday as well within the first few hours after sugar increases oxidative stress on the body. Your blood even thickens as a response to the stressors. Wait, you aren’t out of the woods yet. You get home and try to sleep it off, but you toss and turn as your heart continues to beat faster than normal. Hmm. Little surprise there. The old hormonal system is confounding in its interconnectedness. You lay there cursing not just that cake but the entire cultural custom of birthday celebration. As the sun comes up and you roll out of bed, you think you should be done with this sugar business by now. Maybe. Maybe not. Unfortunately, a hefty dose of sugar can compromise the immune system for more than 24 hours. Groan. The images flash before you. The flu your daughter brought home earlier this week. The miserable cold (that incessant cough!) your boss has. Passing plans or reports around the meeting room. Shaking hands with the new clients who came by yesterday. Your toddler’s insistence on drinking from your cup last night. Suddenly you’re seeing your week in a new (and dimmer) light. Your immune system might have handled it all quite easily before the sugar incidence/insult. That’s one birthday cake that keeps on giving!
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχει αλευρι το cake που εβαλε, ειναι για paleo diet. freakster βρες το 4hour body, θα σου αρεσει πολυ η διατροφη που προτεινει.
Freakster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχει αλευρι το cake που εβαλε, ειναι για paleo diet. freakster βρες το 4hour body, θα σου αρεσει πολυ η διατροφη που προτεινει. ordered! εχμ Thanks Touf
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 απλα θα σου πω ενα πραγμα: 1 free day να φας οτι θες "RULE 5: TAKE ONE DAY OFF PER WEEK. I recommend Saturdays as your Dieters Gone Wild (DGW) day. I am allowed to eat whatever I want on Saturdays, and I go out of my way to eat ice cream, Snickers, Take 5, and all of my other vices in excess. If I drank beer, I'd have a few pints of Paulaner Hefe-Weizen. I make myself a little sick each Saturday and don't want to look at any junk for the rest of the week. Paradoxically, dramatically spiking caloric intake in this way once per week increases fat-loss by ensuring that your metabolic rate (thyroid function and conversion of T4 to T3, etc.) doesn't downshift from extended caloric restriction. That's right: eating pure crap can help you lose fat. Welcome to Utopia. There are no limits or boundaries during this day of gluttonous enjoyment. There is absolutely no calorie counting on this diet, on this day or any other. Start the diet at least five days before your designated cheat day. If you choose Saturday, for example, I would suggest starting your diet on a Monday."
evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 οντως το ντομινο εφε ειναι μεγαλο προβλημα αλλα μπορεις να το κοντρολαρεις με τον τροπο του τουφα και λιγη θεληση. το εκανα μικρη οταν εκανα ρυθμικη και δεν εβαζα γραμμαριο ουτε τπτ. απλα η μια μερα τις εβδομαδας πρεπει να ειναι παντα η ιδια πχ καθε σαββατο. βεβαια το προβλημα ειναι οταν βγαινεις. αααχ θελει πολυ χαρακτηρα.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως δεν είναι αυτό το κατάλληλο θρεντ για να μιλάμε για δίαιτες. Εδώ είναι το θρεντ για φαγητά. Μη σπαμάρετε λοιπόν, ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε για κρέας με λίπος, για μακαρόνια, αλεύρι, για τηγανιτά θαλασσινά και παχυντικά πουλερικά.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το να μιλάς για δίαιτες σε θρεντ φαγητών πρέπει να είναι το άκρον άωτο του σπαμ
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Απλά είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Είναι σαν να συνδέει την σεξουαλική πράξη με την τεκνοποίηση.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον σημερα που εκανα σολωμο το εψησα λιγο οποτε απο πανω ειναι αλλαξει χρωμα αλλα απο μεσα ηταν ακομα αυτο το εντονο. ηταν βεβαια και μεγαλο το κομματι οποτε βοηθησε. το εψησα εχοντας ριξει μαυρο αλατι απο πανω. ηταν πολυ ομορφο οπτικα ροζ με μαυρες κουκιδες. μετα βεβαια το ταραξα στο αλατι γτ εχω ενα θεματακι υγειας και τρωω αρκετο.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον σημερα που εκανα σολωμο το εψησα λιγο οποτε απο πανω ειναι αλλαξει χρωμα αλλα απο μεσα ηταν ακομα αυτο το εντονο. ηταν βεβαια και μεγαλο το κομματι οποτε βοηθησε. το εψησα εχοντας ριξει μαυρο αλατι απο πανω. ηταν πολυ ομορφο οπτικα ροζ με μαυρες κουκιδες. μετα βεβαια το ταραξα στο αλατι γτ εχω ενα θεματακι υγειας και τρωω αρκετο. Ρε συ, αν δε το κάνεις sous vide δε θα φας ποτέ τέλειο σολωμό. Έχεις υποπίεση ε; Εγώ έχω πίεση και δε πρέπει να τρώω. Όμως, δόξα τον Αλλάχ, τον Γιαχβέ, τον Θεό, το Flying Spaghetti Monster και τον Αόρατο Ροζ Μονόκερο, υπάρχουν τα φάρμακα.
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εμαθα σημερα για αυτο το μαγαζι στο αμερικα http://www.zaytinya.com/index.php/menus/ ενος απο τους αγαπημενους μου chefs, τον jose andres. Ειναι μεσογειακο φαγητο, με παρα πολυ ελλαδα μεσα Και μια συνταγη του: http://www.youtube.com/watch?v=9G82OJxsM-A
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ, αν δε το κάνεις sous vide δε θα φας ποτέ τέλειο σολωμό. Έχεις υποπίεση ε; Εγώ έχω πίεση και δε πρέπει να τρώω. Όμως, δόξα τον Αλλάχ, τον Γιαχβέ, τον Θεό, το Flying Spaghetti Monster και τον Αόρατο Ροζ Μονόκερο, υπάρχουν τα φάρμακα. αμαν με το σου βιντ οκ ειναι τελειο χεσε μας. χανω ηλεκτρολυτες πολυ ευκολα και ζαλιζομαι. 2 μερες εκανα γυμναστικη ιδρωσα και την τριτη μερα γυριζαν τα παντα. ειχα βαλει το fleur de sel κατω και το ετρωγα με το κουταλακι και νερο καπακι. το καλοκαιρι να δεις τι ωραια που περναω.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αμαν με το σου βιντ οκ ειναι τελειο χεσε μας. χανω ηλεκτρολυτες πολυ ευκολα και ζαλιζομαι. 2 μερες εκανα γυμναστικη ιδρωσα και την τριτη μερα γυριζαν τα παντα. ειχα βαλει το fleur de sel κατω και το ετρωγα με το κουταλακι και νερο καπακι. το καλοκαιρι να δεις τι ωραια που περναω. Sous vide rules! Μην είσαι ασεβής και βλάσφημη. Δε κάνει. Γιαυτό χάνεις ηλεκτρολύτες, επειδή είσαι κακή ως προς το sous vide.
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως δεν είναι αυτό το κατάλληλο θρεντ για να μιλάμε για δίαιτες. Εδώ είναι το θρεντ για φαγητά. Μη σπαμάρετε λοιπόν, ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε για κρέας με λίπος, για μακαρόνια, αλεύρι, για τηγανιτά θαλασσινά και παχυντικά πουλερικά. καλά συνταγή πόσταρα και μίλησα για έναν άλλο είδος συνταγών και την επίδραση της ζάχαρης. δηλαδή εκατο χιλιαδες ποστ για το μαραφέτι το sous vide πιάνονται για συνταγές; λετς τσιλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις