Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το αλλο εχω σταματησει εδω και καιρο λογω υγειας ρε συ. Εχουν κανονισει να παω καπου αλλου για trial αλλα προτιμω να παω στο χασαπικο.

Δημοσ.

Απο το αλλο εχω σταματησει εδω και καιρο λογω υγειας ρε συ. Εχουν κανονισει να παω καπου αλλου για trial αλλα προτιμω να παω στο χασαπικο.

Από το εστιατόριο γιατί έφυγες; Τώρα με τι λεφτά ζεις εκεί;

Δημοσ.

Απο το αλλο εχω σταματησει εδω και καιρο λογω υγειας ρε συ.

Οταν δουλευω δεν χαλαω καθολου λεφτα, ειχα κρατησει λεφτα στην ακρη και ειμαι οκ προς το παρον.

Δημοσ.

Οταν δουλευω δεν χαλαω καθολου λεφτα, ειχα κρατησει λεφτα στην ακρη και ειμαι οκ προς το παρον.

Καλή τύχη λοιπόν.

Δημοσ.

Μα ειναι απο τους πιο μεγαλους. Δες στο αμερικα που το καλαμποκι ειναι ΠΑΝΤΟΥ ποσο παχυσαρκια υπαρχει.

http://en.wikipedia.org/wiki/King_Corn_%28film%29 αυτο ειναι τρομερο ντοκιμαντερ.

Με τον φριξτερ τις προαλλες αυτο λεγαμε σχετικα με paleo διαιτες.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το link;

Κατά τα άλλα, μια χαρά γτπ είναι διατροφικά οι υδατάνθρακες, αχρείαστοι όντες, αλλά όταν το καλαμπόκι έχει το ίδιο % με τις ωμές πατάτες και το ψωμί είναι κατά το ήμισυ μόνο υδατάνθρακες, ε δε νομίζω το πρόβλημα της αμερικής να είναι το ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ. Αν εγώ τρώω 2 μπιγκ μακ με φτηνόψωμο, deep fried chips και χτυπάω και 2 κούτες γλυκά μετά (άλλα ποσοστά εκεί) ε, δε νομίζω να είναι τα δημητριακά και το ποπ κορν το πρόβλημά μου.

Δημοσ.

Το οτι μπαινει παντου το καλαμποκι ειναι το προβλημα με την μορφη του high fructose corn syrup. Στα μοσχαρια για να τα κανουν να ειναι γαματα με το λιπος τους μεσα στο κρεας τα ταιζουν καλαμποκι. Φαντασου τι κανει το σωμα οταν το παιρνει σε μορφη που ειναι επεξεργασμενη γαμισετα.

Τα παντα εχουν μεσα αυτο το σιροπι. Δεν βαζουν ζαχαρη πλεον.

Δημοσ.

banana bread σου λέω με chocolate chips και δυο τρια κεράκια και σε οποιον αρέσει :P

τι πλάκα έχει, αμα μπεις στο mindset της υγιεινής διατροφής, γίνεσαι σπαστικός,

μου λένε ας το ρίξουμε έξω, πάμε max perry, ολοι παίρνουν πάστα και εγώ πήρα γιαούρτι απο το περίπτερο και μαύρη σοκολάτα για να το "ρίξω έξω" . Μετά το σκέφτηκα και λέω, πω, θα χαρακτηριστώ γραφικός. :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...