Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι συγκεκριμένα το λίπος, γενικά όταν τηγανίσεις πατάτες πόσες φορές θα χρησιμοποιήσεις το λάδι?

και βασικά και το λίπος που είναι και πανάκριβο όπως είπες, πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσεις?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι συγκεκριμένα το λίπος, γενικά όταν τηγανίσεις πατάτες πόσες φορές θα χρησιμοποιήσεις το λάδι?

και βασικά και το λίπος που είναι και πανάκριβο όπως είπες, πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσεις?

Αν το χρησιμοποιείς σωστά, δηλαδή το έχεις στη θερμοκρασία που πρέπει και όχι παραπάνω (210) και το φιλτράρεις μετά από κάθε χρήση, και 5 φορές.

Δημοσ.

http://www.ebay.co.uk/itm/Tala-Jam-Preserve-Confectionary-Candy-Thermometer-/110593246517?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item19bfdf0535

παρε κατι σαν αυτο. Ξερω οτι λεει candy thermometer αλλα το clip που εχει για να πιανεται στην κατσαρολα ειναι ανωτερο απο αυτα που εχω δει σε frying thermometers και αν θες ποτε να κανεις γλυκα θα ξερεις τι να κανεις

Επισης σημερα μιλησα με τον χασαπη και μου ειπε να στειλω cv. Μακαρι να παω εκει...

Δημοσ.

Τα ηλεκτρονικα ειναι καλα οταν ειναι ακριβα δύστυχως. Εχουν μεσα 2-3 σημεια που εχει σενσορες, και βγαζουν τον μεσο ορο και δεν ειναι παντα καλο αυτο.. Αυτο που σου εβαλα εχει το σημειο που ζεστενεται στην βαση του αρα εχεις 1 σημειο μετρησης, ουτε χρειαζεται να το κουνας. Τα καλα ειναι με κανα 60αρι ευρω. Στα ιδια λεφτα ειναι και τα θερμομετρα με υπερηθρες που ειναι τελεια.

Επισης μιας και εισαι στο ebay παρε και ενα θερμομετρο φουρνου.

Και μετα κανε και αυτα: http://www.youtube.com/watch?v=AyEeHqdmmAk

Δημοσ.

http://www.ebay.co.uk/itm/Tala-Jam-Preserve-Confectionary-Candy-Thermometer-/110593246517?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item19bfdf0535

παρε κατι σαν αυτο. Ξερω οτι λεει candy thermometer αλλα το clip που εχει για να πιανεται στην κατσαρολα ειναι ανωτερο απο αυτα που εχω δει σε frying thermometers και αν θες ποτε να κανεις γλυκα θα ξερεις τι να κανεις

Επισης σημερα μιλησα με τον χασαπη και μου ειπε να στειλω cv. Μακαρι να παω εκει...

Τι εννοείς; Νόμιζα δουλεύεις σε εστιατόριο, θες να φύγεις και να πας σε χασάπη; Έχασα επεισόδια, για πες.

Δημοσ.

ειναι το ονειρο του τουφα να μαθει την χασαπικη τεχνη.

τουφ σε ποιο θα πας; σε εκεινο το γαματο που λεγαμε;

Δημοσ.

ειναι το ονειρο του τουφα να μαθει την χασαπικη τεχνη.

τουφ σε ποιο θα πας; σε εκεινο το γαματο που λεγαμε;

εεεε, εμένα δε με παίζεται; Πείτε μου και μένα. Επίσης, τι χασάπης είναι αυτός που θέλει και βιογραφικό. Μακάρι να είχαμε και στο ελλάδα τέτοια.

Δημοσ.

Στην αρχη ηταν 2 αδερφια. Ο darragh και ο jack (που τον ξερεις απο το επεισοδιο για το burger του heston). Τους εκανε προταση το selfridges να αναλαβουν το χασαπικο εκει, θελανε, αλλα το selfridges ηθελε να εχουν πιο μεγαλη πικοιλια απο τα δικα τους κρεατα που πουλαγανε στο μαγαζι στο knightsbridge. Ο darragh δεν ηθελε, ο jack ηθελε. Ο Jack πηγε στο selfridges, και ο darragh εμεινε στο παλιο μαγαζι. Το selfridges ειναι fully staffed τωρα ομως (και ειχε και μια ομορφουλα χασαπινα γαμωτο). Ο darragh μου ειπε να του στειλω mail σημερα, του εστειλα μερικα λογια και κοτσαρα το cv κιολας για να δει που εχω περασει (του ειχε μιλησει ενας συνεργατης του για μενα οτι θελω να δουλεψω εκει).

Ειναι πιο μπελαλιδικο το να παω για δουλεια εκει(i hate the tube), αλλα μακαρι να με παρουν. Αυτα τα 2 αδερφια ειναι απο τους πιο καλους χασαπηδες στην ευρωπη αν οχι στον κοσμο.

Μερικες τσοντοφωτο:

bC84c.jpg

Ολα τα μοσχαρισια κομματια κατω ειναι grass fed και τελειωμενα στο κριθαρι και 35+ μερες σιτεμενα

XbHaP.jpg

RySjO.jpg

PpMM5.jpg

56gnu.jpg

Δημοσ.

Στην αρχη ηταν 2 αδερφια. Ο darragh και ο jack (που τον ξερεις απο το επεισοδιο για το burger του heston). Τους εκανε προταση το selfridges να αναλαβουν το χασαπικο εκει, θελανε, αλλα το selfridges ηθελε να εχουν πιο μεγαλη πικοιλια απο τα δικα τους κρεατα που πουλαγανε στο μαγαζι στο knightsbridge. Ο darragh δεν ηθελε, ο jack ηθελε. Ο Jack πηγε στο selfridges, και ο darragh εμεινε στο παλιο μαγαζι. Το selfridges ειναι fully staffed τωρα ομως (και ειχε και μια ομορφουλα χασαπινα γαμωτο). Ο darragh μου ειπε να του στειλω mail σημερα, του εστειλα μερικα λογια και κοτσαρα το cv κιολας για να δει που εχω περασει (του ειχε μιλησει ενας συνεργατης του για μενα οτι θελω να δουλεψω εκει).

Ειναι πιο μπελαλιδικο το να παω για δουλεια εκει(i hate the tube), αλλα μακαρι να με παρουν. Αυτα τα 2 αδερφια ειναι απο τους πιο καλους χασαπηδες στην ευρωπη αν οχι στον κοσμο.

Μερικες τσοντοφωτο:

bC84c.jpg

Ολα τα μοσχαρισια κομματια κατω ειναι grass fed και τελειωμενα στο κριθαρι και 35+ μερες σιτεμενα

XbHaP.jpg

RySjO.jpg

PpMM5.jpg

56gnu.jpg

Ρε συ νόμιζα πως ήταν στο βέλγιο αυτό το χασάπικο, δεν ήξερα πως έχουν και στο λονδίνο.

Είχα δει και άλλες εκπομπές με τον Τζάκ και ο τύπος τα σπάει. Τον αδερφό του δε τον έχω δει.

Δημοσ.

Ρε συ νόμιζα πως ήταν στο βέλγιο αυτό το χασάπικο, δεν ήξερα πως έχουν και στο λονδίνο.

Είχα δει και άλλες εκπομπές με τον Τζάκ και ο τύπος τα σπάει. Τον αδερφό του δε τον έχω δει.

ναι εχει και ξερω που ειναι κιολας. καταλαβες τωρα γιατι δεν σε παιζουμε; :P

Δημοσ.

Μου θύμισες τον πρόεδρο (το λέω σωστά; ) του Εδεσσαϊκού.

Οι φωτό απλά τα σπάνε :)

Δημοσ.

Μου θύμισες τον πρόεδρο (το λέω σωστά; ) του Εδεσσαϊκού.

Οι φωτό απλά τα σπάνε :)

Ειναι το a.d.d. που εχω :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...