Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί όποιος τρώει boeuf bourguignon είναι ψώνιο;

Εξαρταται..μπορει και να ειναι ..εννοειται οτι ειναι ενα ωραιο φαγητο αλλα οκ αν καποιος βγει με υφακι χιλιων καρδιναλιων, ξερεις τι υφακι εχουν καποιοι σαν μην ειναι κανενας αλλος και πει , εννοειται το κρασι πρεπει να ειναι βουργουνδιας απο το καλυτερο,κτλ ε κει δεν πουλας το φαι αλλα τπο λαιφσταιλ.Ξερεις ακριβο κρασι, ακριβο φαγητο γαλλικο και τετοια.Τι του λειπει του ψωριαρη.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ναι, τα 7 ευρω για το ενα μπουκαλι ειναι το lifestyle

Μηπως να εβλεπες τα video που εβαλα για να δεις λιγο την ιστορια του πιατου? Σκληρα κομματια κρεας, λαχανικα και κρασι στο τσουκαλι και πανω σε χαμηλη φωτια, και το βραδυ που ερχοντουσαν απο τα χωραφια ηταν λουκουμι.

Αντε και σε λιγο θα πεις για τα αλλα lifestyle πιατο, το coq au vin, το pot au feu και αλλα διαφορα.

Δημοσ.

ε ναι, τα 7 ευρω για το ενα μπουκαλι ειναι το lifestyle

Μηπως να εβλεπες τα video που εβαλα για να δεις λιγο την ιστορια του πιατου? Σκληρα κομματια κρεας, λαχανικα και κρασι στο τσουκαλι και πανω σε χαμηλη φωτια, και το βραδυ που ερχοντουσαν απο τα χωραφια ηταν λουκουμι.

Αντε και σε λιγο θα πεις για τα αλλα lifestyle πιατο, το coq au vin, το pot au feu και αλλα διαφορα.

Ε ναι παμφθηνο 7 ευρω για ενα μπουκαλι κρασι..συμφωνω ..και σαφως ετσι οπως το πουλησες με την ιστορια του πιατου ειναι λαιφσταιλ. Ενα ωραιο φαγητο ειναι . Τι τον νοιαζει τον αλλο για την ιστορια. Κ?αοι γενικα το υφακι και το παραμυθι του σεφ που μαγειρευει μονο γαλλικη κουζινα ειναι καθαρο λαιφσταιλ. Τεσπα. Θα σκοτωθουμε. για ενα πιατο μοσχαρι

Δημοσ.

Ειπα οτι το πουλησες σαν να γραφεις σε περιοδικο λαιφσταιλ . Και επισης πληροφοριακα με 7 ευρω αλλοι μπορει να μαγειρευουν για 2,3 μερες. Τελος παντων.

Δημοσ.

Ειπα οτι το πουλησες σαν να γραφεις σε περιοδικο λαιφσταιλ . Και επισης πληροφοριακα με 7 ευρω αλλοι μπορει να μαγειρευουν για 2,3 μερες. Τελος παντων.

Τι μαγειρεύεις για 2-3 μέρες με 7 ευρώ;

Δημοσ.

Τα μπουκαλια κρασι εκει που βρηκα αυτη την τιμη ξεκινανε 5 για τα ελληνικα κοκκινα. Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ιδια. Αυτα τα 3 που λεει η συνταγη της μακαριτισσας ειναι παρομοια.

Δεν ειπε κανεις οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙ BOURGUIGNON ΠΑΙΔΙΑ.

Σταματα να γραφεις πραγματα που δεν κατεχεις, πες οτι εκανες λαθος και προχωραμε.

Δημοσ.

Τα μπουκαλια κρασι εκει που βρηκα αυτη την τιμη ξεκινανε 5 για τα ελληνικα κοκκινα. Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ιδια. Αυτα τα 3 που λεει η συνταγη της μακαριτισσας ειναι παρομοια.

Δεν ειπε κανεις οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙ BOURGUIGNON ΠΑΙΔΙΑ.

Σταματα να γραφεις πραγματα που δεν κατεχεις, πες οτι εκανες λαθος και προχωραμε.

Καλο μου, θες να σου πω την αποψη μου για το θεμα; Οι ανθρωποι που πραγματι εχουν γνωσεις ειναι οι πιο ταπεινοι του κοσμου. Οι ασχετοι ειναι αυ6τοι που πουλανε υφακι για να μην φανει οτι ειναι τενεκεδες ξεγανωτοι. Αρα μεταξυ μας εγω δεν υπηρεφανευτηκα πουθενα ..οκ; Εγω λοιπον ειπα την αποψη μου. Τελος.

Δημοσ.

Ελα? Ειπες την αποψη σου? Και εγω νομιζα πως ελεγες του Lucifer τοση ωρα. Ε αμα ειναι αποψη σου, ειναι αυτοματως σωστη...

Δημοσ.

Εξαρταται..μπορει και να ειναι ..εννοειται οτι ειναι ενα ωραιο φαγητο αλλα οκ αν καποιος βγει με υφακι χιλιων καρδιναλιων, ξερεις τι υφακι εχουν καποιοι σαν μην ειναι κανενας αλλος και πει , εννοειται το κρασι πρεπει να ειναι βουργουνδιας απο το καλυτερο,κτλ ε κει δεν πουλας το φαι αλλα τπο λαιφσταιλ.Ξερεις ακριβο κρασι, ακριβο φαγητο γαλλικο και τετοια.Τι του λειπει του ψωριαρη.

χωριατικο φαι ειναι. σαν μοσχαρι κοκκινιστο απλα εχει και κρασι μεσα.

σαγια αν δεν βγαινεις οικονομικα για να δωσεις 7 ευρω για ενα μπουκαλι κρασι, δεν σε υποχρεωσε κανενας να μαγειρεψεις αυτο το πιατο, δεν θα κανει κανενας κουμαντο στην τσεπη σου. αντικειμενικα ομως 7 ευρω για ενα μπουκαλι κρασι δεν ειναι πολλα οταν ξεκιναν απο τα 3 ευρω και φτανουν μεχρι τα 1000 και βαλε.

Δημοσ.

χωριατικο φαι ειναι. σαν μοσχαρι κοκκινιστο απλα εχει και κρασι μεσα.

σαγια αν δεν βγαινεις οικονομικα για να δωσεις 7 ευρω για ενα μπουκαλι κρασι, δεν σε υποχρεωσε κανενας να μαγειρεψεις αυτο το πιατο, δεν θα κανει κανενας κουμαντο στην τσεπη σου. αντικειμενικα ομως 7 ευρω για ενα μπουκαλι κρασι δεν ειναι πολλα οταν ξεκιναν απο τα 3 ευρω και φτανουν μεχρι τα 1000 και βαλε.

Ενταξει καταχυρωθηκε. Παρακαλω πολυ παιδια οποιος δεν εχει 7 ευρω για κρασι που ντροπη του , απαγορευεται να μαγειρεψει το φαγητο. Ασεβια μονο που το σκεφτηκατε. Θυμηστε μου την επομενη φορα που θα βαλω συνταγη να μην εχει κανενα κρασι..

Δημοσ.

"βαλτε οτι κρασι εχετε"

"βαλτε καποιο πλουσιο κρασι με σωμα"

Καταλαβαινεις την διαφορα ή εισαι περιορισμενης?

Τεσπα αρκετα ασχοληθηκα με χαζομαρες, μιας και εχετε κρυο στην ελλαδα:

Σουπα με πατατα και πρασο. Απο τις πιο λατρεμενες μου σουπες.

Δημοσ.

"βαλτε οτι κρασι εχετε"

"βαλτε καποιο πλουσιο κρασι με σωμα"

Καταλαβαινεις την διαφορα ή εισαι περιορισμενης?

Παλι καλα που δεν εβαλα την παραλλαγη χωρις το μπεικον θα με ειχες δολοφονησει. :-D :-Dτο φαγητο του οπως θελει το τρωει ο καθενας . Και εδω μιλαμε για σπιτια δεν θα μοιρασουμε χρυσους σκουφους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...