Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 H κουζινα μου ειναι απειροελαχιστα μικρη και εχω σχεδον τα παντα μεσα. Εξαλλου δεν το εχεις στην μεση συνεχεια, για αυτο πηρα και αυτο το δοχειο για το μαγειρεμα, για να βαζω τα παντα μεσα και να το βαζω στην "αποθηκη"
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εχω πάρει πάλι φτερούγες Μιμίκος και πήρα και ένα mix μπαχαρικών για κοτόπουλο που βρήκα. Τι διαδικασία να κάνω πρίν τις πετάξω στο φούρνο??? μου έχει ξαναπει ο τούφας αλλα ξέχασα.
saya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τελος παντων ο μετρητης της θερμοκρασιας πες σε κατι χρειαζεται.. οκ. Αρκει να μην τα μαζυεις απλα.
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εχω πάρει πάλι φτερούγες Μιμίκος και πήρα και ένα mix μπαχαρικών για κοτόπουλο που βρήκα. Τι διαδικασία να κάνω πρίν τις πετάξω στο φούρνο??? μου έχει ξαναπει ο τούφας αλλα ξέχασα. http://foodwishes.blogspot.com/2008/05/clifton-springs-chicken-wings-oven.html Τελος παντων ο μετρητης της θερμοκρασιας πες σε κατι χρειαζεται.. οκ. Αρκει να μην τα μαζυεις απλα. Δεν ειναι θερμομετρο, PID controller ειναι... Μηπως να ξαναδιαβαζες τι εγραφα και να δεις και το videaki?
saya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μμ αυτα ειναι για σεφ στην κουζινα του εστιατοριου ρε συ.. μην χανεται θερμοκρασια μην κανουν ωρα να ζεστανουν την κατσαρολα καο χανουν χρονο αν εχεις να ετοιμασεις 200 πιατα.Λειτουργει και ως θερμομετρο
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα σαγια. Σταματα να μιλας για πραγματα που δεν κατεχεις και να το παιζεις ειδικη.
billkost Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τώρα ξενέρωσα λίγο. Αγόρασες και την αντλία νερού για να ανακατεύεται το ζεστό νερό καλύτερα. Άρα, αυτό σημαίνει πως ακόμα και σε αυτό το σύστημα, στο οποίο η θέρμανση είναι από κάτω, χρειάζεται ανακάτεμα νερού. Άρα, αυτό σημαίνει πως σε αυτό που θα φτιάξω, ακόμα και αν βάλω θερμαντήρι από φριτέζα, πάλι θα χρειάζεται αναδευτήρι. Άτιμη ζωή μας έριξες στου δρόμου την άκρη.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ενα πραγμα να σκεφτεις, τις πιο πολλες ψηφους για την πιο σεξυ γυναικα στο τοπ20 του μεγκα τις ειχε η σκυλα Σιλβυ απο τα μαυρα μεσανυχτα ενω μεταξυ μας η Ματσουκα και αλλες ηθοποιοι ειναι 300 φορες πιο ομορφες. Σιγα που θα ηταν με χαρακτηρα γλυκουλας σε αυτη την θεση.Αρα μαλλον το bitchy πουλαει.. κατα τα αλλα τελικα τι δουλεια κανουν τα μαραφετια; ...Φύγε από το θρεντ.
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τώρα ξενέρωσα λίγο. Αγόρασες και την αντλία νερού για να ανακατεύεται το ζεστό νερό καλύτερα. Άρα, αυτό σημαίνει πως ακόμα και σε αυτό το σύστημα, στο οποίο η θέρμανση είναι από κάτω, χρειάζεται ανακάτεμα νερού. Άρα, αυτό σημαίνει πως σε αυτό που θα φτιάξω, ακόμα και αν βάλω θερμαντήρι από φριτέζα, πάλι θα χρειάζεται αναδευτήρι. Άτιμη ζωή μας έριξες στου δρόμου την άκρη. Ναι, ειχε μαλιστα ετοιμο το σωληνακι για να μπει στην αντλια. Στο ghetto sous vide μπορεις να βαλεις απλα το σωληνα μεσα στο νερο με καποιο τροπο και να του κανεις πολλες τρυπες ωστε να εχεις πολλα σημεια εξοδου του αερα. Εμεινε να κανω: τον πουρε, να ψησω φετες ψωμιου (μισο σικαλη μισο σιταρι) γιατι το brioche δεν ξερω πως/αν θα κανει melba toast οπως θα ηθελα, glaze τα καροτα, να δωσω χρωμα στο κοτοπουλο, να βαλω τις μελιτζανες που ειναι στο τσερκι με κασερι στον φουρνο, assemble την σαλατα, και στο τελος την lime σαντιγι.
billkost Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ναι, ειχε μαλιστα ετοιμο το σωληνακι για να μπει στην αντλια. Στο ghetto sous vide μπορεις να βαλεις απλα το σωληνα μεσα στο νερο με καποιο τροπο και να του κανεις πολλες τρυπες ωστε να εχεις πολλα σημεια εξοδου του αερα. Εμεινε να κανω: τον πουρε, να ψησω φετες ψωμιου (μισο σικαλη μισο σιταρι) γιατι το brioche δεν ξερω πως/αν θα κανει melba toast οπως θα ηθελα, glaze τα καροτα, να δωσω χρωμα στο κοτοπουλο, να βαλω τις μελιτζανες που ειναι στο τσερκι με κασερι στον φουρνο, assemble την σαλατα, και στο τελος την lime σαντιγι. Να σου πω ρε φιλαράκι, πόσο τη γουστάρεις δηλαδή αυτή τη γκόμενα; Έλεος. Αν δε σου κάτσει τι θα κάνεις δηλαδή;
kebinB Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 βγαλε καμια πικ ρε τουφα να φαμε και εμεις με τα μάτια.
saya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://www.argiro.gr/%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82/recipes/%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1 Aυτο φαινεται πολυ καλο..πολυ κοτοπουλο εχει πεσει.
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Έφτιαξα τις φτερούγες μου... Παναρισμένες και τηγανισμένες σε ηλιέλαιο. μάμησαν!! Έφαγα ενα κιλό. Ήταν και ωραίο αυτό το mix μπαχαρικών που πήρα, αλλα μπορεί να ήθελαν λίγο παραπάνω αλάτι. Την επόμενη φορά θα γίνουν ακόμα ιο γαμάτες και θα φτιάξω καμια σος, τώρα σκέτες τις έφαγα γιατι ψώφησα απο την πείνα. Πολύ εύκολες πάντως, μόνο κακό οτι έγινε π*&^άνα η κουζίνα αλλα να ναι καλά το δεκαετίας 90 πλυντήριο πιάτων που έχω και τα κάνει λάμπα!!!!
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λιωσε βουτυρο και βαλε tabasco μεσα και λιγο μυλοξιδο και της γλασαρεις σαν το video που σου εβαλα. Μονο το κοτοπουλο ειναι να σωταρω και θα αρχισω μαλλον σε κανα 50λεπτο. Ολα τα αλλα ειναι ετοιμα.
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν έκανα μλκία αποτι είδα. Τώρα που καθάριζα είδα σε κανα 2-3 κόκκαλα να έχουν κρέας πιο κόκκινο απο το κανονικό, δεν είχαν μαγειρευτεί δηλαδή καλά. Τι μλκία έκανα? γιατί απέξω έγιναν όπως έπρεπε απο χρώμα.... Μήπως ήταν πολύ μεγάλη η θερμοκρασία του λαδιού και έγιναν γρήγορα απέξω και μέσα δεν πρόλαβαν να γίνουν καλά? Μέχρι στιγμής δεν εχω πάθει τίποτα αλλα αγχώθηκα λίγο. Έτρωγα σαν λιμασμένος και δεν το παρατήρησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις