Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εκπομπή έκανε απλά καθημερινά τηγανιτά αυγά μάτια και εκείνο το περίεργο που ήταν σαν πατάτες ογκρατέν αλλα δεν έδωσα σημασία. Είπε και για τις πατάτες αυτό που λέγατε οτι στο εξωτερικό είναι χωρισμένες ποιες είναι για βράσιμο και ποιες για τηγάνι...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=cGWCpSYun-k

προς τα 3/4 του video δειχνει πως να κανεις τα αυγα, αν δεν θες να τα γυρισεις βαζεις το καπακι για λιγα δευτερολεπτα ωστε να ψηθει καπως το απο πανω. Παντα να θυμασαι, στα αυγα οταν ειναι ψημενο στο τηγανι, θα ειναι παραψημενο στο πιατο γιατι το μαγειρεμα δεν σταματαει οταν τα βγαλεις απο το τηγανι

Μηπως εκανε τορτιγια?

Επισης, ο marco pierre white ειχε πει οτι τα αυγα πρεπει να γινονται ποσε μεσα σε βουτυρο σε πολυ χαμηλη φωτια, το θεμα ειναι οτι οσο πιο αργα και ομοιομορφα αλλαζει μορφη η πρωτεινη τοσο πιο μαλακη ειναι. Πχ το αρνι αν το ψησεις στους 220 θα ειναι λαστιχο, ενω στους 140 θα ειναι λουκουμι.

Παβελ, οχι σουριμι ρε συ! :cry:

Μίλησε κανείς για sous vide;;;

Αυτό με τον marco που λες να γίνει το αυγό ποσέ σε βούτυρο ακούγεται γαμάτο. Θα το δοκιμάσω στο sous vide, όταν κάποτε αποκτήσω.

Δημοσ.

μιας και σφιξαν τα κρυα παρτε μια φασολαδα

p1030458j.jpg

p1030460v.jpg

Αν βάλεις και λίγα άγρια χόρτα μέσα όπως έκανα εγώ την Τρίτη, θα είναι απλά τέλεια.

Για να τα μαζέψω μου πήρε 1 ώρα.

Για να τα καθαρίσω μου πήρε 2 ώρες.

Το αποτέλεσμα άξιζε όμως.

Έμειναν να κάνω και χορτοκεφτέδες :)

Δημοσ.

Οχι, αλλα ειναι η διατροφη που προσπαθω να κανω οσο γινεται. Μια φορα ολα τα κιλα που πηρα με το καθισιο απο τον νοεμβριο + γιορτες τα εχασα και με το παραπανω.

Εχω ξανασυζητησει εδω μεσα το ποσο αληθινο ειναι αυτο και φυσικα ακουσα τις κλασσικες μπουρδες.

Δημοσ.

Οχι, αλλα ειναι η διατροφη που προσπαθω να κανω οσο γινεται. Μια φορα ολα τα κιλα που πηρα με το καθισιο απο τον νοεμβριο + γιορτες τα εχασα και με το παραπανω.

Εχω ξανασυζητησει εδω μεσα το ποσο αληθινο ειναι αυτο και φυσικα ακουσα τις κλασσικες μπουρδες.

απο το 2009 εγώ και never looking back ε. αν ανοιγα εστιατοριο εδώ θα το εκανα έτσι. και φυσικά θα έπαιρνα τα @@ μου. τεσπα.

Δημοσ.

απο τον rob wolf αρχησα, και μετα με Tim Ferris που επαθα την πιο μεγαλη πλακα που εξηγουσε τι κανουν μερικες ορμονες στον οργανισμο, και μετα πηρα και το βιβλιο του και πριν λιγο καιρο εμαθα και τον Gary Taube

Λοιπον μολις εμαθα οτι το μηχανημα ειναι στο λονδινο, εχει μια χρεωση 24 λιρες ακομα αλλα το πιο σημαντικο οτι ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!! Και ειχα αγχωθει οτι δεν θα το εχω για αυριο, και φυσικα με ρωτησε μια φιλη "καλα δεν εχεις plan b?" και της ειπα μα ναι φυσικα... Little did she know οτι το plan b ηταν να με πιασει πανικος. Παω να το παρω σε λιγο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...