billkost Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πείτε ιδέες τι να μαγειρέψω σήμερα με έναν φίλο σπίτι του. Θα πάμε και στο μάρκετ μαζί οπότε τα υλικά δε πειράζουν. Δε θέλει λέει κρέας αλλά ούτε και μακαρόνια. Δε ξέρω αν στο κρέας εννοεί το κοτόπουλο, οπότε ας πούμε πως μπορεί να έχει κοτόπουλο αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Δε θέλουμε δύσκολα καθώς δεν είναι της υπομονής.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δε θέλουμε δύσκολα καθώς δεν είναι της υπομονής. http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Teotitlan-Style-Black-Mole-232061
traganeus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα την καλύτερη μάρκα για ντομάτες αχαχαχαχα νομίζω οτι αν έρθουν ελλάδα δεν θα τα πάνε και τόσο καλά στις πωλήσεις... Φαντάζεστε να λες, βάλε μου ένα κιλό ντομάτες σαβούρα!
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οχι ενα κιλο. Βαλε μου την #4675 #4754 #4456 #4875 #4659 #4598 και την #4600.
siracos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα την καλύτερη μάρκα για ντομάτες αχαχαχαχα νομίζω οτι αν έρθουν ελλάδα δεν θα τα πάνε και τόσο καλά στις πωλήσεις... Φαντάζεστε να λες, βάλε μου ένα κιλό ντομάτες σαβούρα! Τις βρήκες μήπως σε κάποιο Ελληνικό σούπερ μάρκετ;
traganeus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θα τράβαγα φωτό αν την έβρισκα. Εις πέτυχα κατα τύχη σε μια εκπομπή που έβλεπα στο Discovery
billkost Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανένας που έχει μαγαζί με είδη κουζίνας; Τα κλασικά μαγαζιά είναι πανάκριβα και οι υπάλληλοι δε ξέρουν ακριβώς τι πουλάνε. Κάτι σαν εξοπλισμοί κουζίνας κλπ. Ευχαριστώ.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πως θα κανει κρουασαν με την ετοιμη σφολιατα λεει... http://www.youtube.c...h?v=WoArHvno4LE To έκανα και ηταν υπεροχα...thanks! Να υποθέσω να φτιάξω δική μου σφολιάτα δεν αξιζει απο θεμα χρηματων,κοπου και χρονου.
evabb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 To έκανα και ηταν υπεροχα...thanks! Να υποθέσω να φτιάξω δική μου σφολιάτα δεν αξιζει απο θεμα χρηματων,κοπου και χρονου. ειναι παρα πολυ δυσκολη και θελει παρα πολυ ωρα.
billkost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 To έκανα και ηταν υπεροχα...thanks! Να υποθέσω να φτιάξω δική μου σφολιάτα δεν αξιζει απο θεμα χρηματων,κοπου και χρονου. Από θέμα χρημάτων είναι το αλεύρι και το βούτυρο. Φαντάζομαι αλεύρι έχεις, βούτυρο, άντε να πάρεις κανένα καλό να σου κοστίσει 6 ευρώ το πολύ. Κόπος δεν είναι, η δουλειά που πρέπει να κάνεις είναι το πολύ 20 λεπτά. Παίρνει όμως χρόνο, κάθε φορά που κάνεις κάτι συγκεκριμένο πρέπει να τη βάζεις στο ψυγείο για μισή ώρα. Αν είσαι μια Κυριακή σπίτι και έχεις δουλειές, δεν είναι τρελό θέμα να πας 7 φορές στο ψυγείο ανά μισή ωρίτσα. Το αποτέλεσμα είναι σουπερ και ξέρεις και τι τρως.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 σωστός, Τωρα που σας βρηκα ψήνομαι για σπιτικα Ψωμακια, τα ' ίσια ' κουλουρια λη φρατζολακια, που πουλανε στους φουρνους...καμμια ιδεα?
traganeus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν έφτιαξα σήμερα το κοτόπουλο με τα μανιτάρια... Έκοψα σε μπουκιές το κοτόπουλο και το τηγάνισα για 5-6 λεπτά και το έβγαλα στην άκρη, μετά έβαλα τα μανιτάρια να μαραθούν. Πέταξα μετά σχεδόν ενα ποτηρι του ουισκιού νερό με χυμό απο μισό λεμόνι. Πήρε μια βράση και πέταξα και το κοτόπουλο. Το πρόβλημά μου ήταν με την σάλτσα δεν έδενε, δεν είχα και λίγο αλεύρι να πετάξω μέσα. Αφού έκανα την μλκία και το καπάκωσα και το άφησα, εξατμίστηκε όλο το νερό και έτσι σκέφτηκα να βάλω 2 κουταλιές απο το νερό που μόλις είχα βράσει το ρύζι. Τέσπα απο γεύση ήταν ωραίο νομίζω, ένιωθες αρκετά το λεμόνι (μου αρέσει πολύ), μόνο που δεν είχα καλή σάλτσα ήταν λίγη νομίζω και δεν ήταν καλά δεμένη. Γέμισα το στομάχι μου πάντως μια χαρά... pic η όποια σάλτσα υπάρχει είναι στον πάτο, γιατί είμαι βλάκας και δεν έβαλα πρώτα το ρύζι και απο πάνω να ρίξω το κοτόπουλο
evabb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση, πηρα πριν κατι μερες ενα ρολο για να ανοιγω ζυμες. ειναι ξυλινο και η επιφανεια του μου φαινεται λιγο τραχια, υπαρχει περιπτωση να φυγουν τπτ σκληθρες και να μπουν στο ζυμαρι; μπορω να του κανω κατι για να το λειανω;
billkost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν έφτιαξα σήμερα το κοτόπουλο με τα μανιτάρια... Έκοψα σε μπουκιές το κοτόπουλο και το τηγάνισα για 5-6 λεπτά και το έβγαλα στην άκρη, μετά έβαλα τα μανιτάρια να μαραθούν. Πέταξα μετά σχεδόν ενα ποτηρι του ουισκιού νερό με χυμό απο μισό λεμόνι. Πήρε μια βράση και πέταξα και το κοτόπουλο. Το πρόβλημά μου ήταν με την σάλτσα δεν έδενε, δεν είχα και λίγο αλεύρι να πετάξω μέσα. Αφού έκανα την μλκία και το καπάκωσα και το άφησα, εξατμίστηκε όλο το νερό και έτσι σκέφτηκα να βάλω 2 κουταλιές απο το νερό που μόλις είχα βράσει το ρύζι. Τέσπα απο γεύση ήταν ωραίο νομίζω, ένιωθες αρκετά το λεμόνι (μου αρέσει πολύ), μόνο που δεν είχα καλή σάλτσα ήταν λίγη νομίζω και δεν ήταν καλά δεμένη. Γέμισα το στομάχι μου πάντως μια χαρά... pic η όποια σάλτσα υπάρχει είναι στον πάτο, γιατί είμαι βλάκας και δεν έβαλα πρώτα το ρύζι και απο πάνω να ρίξω το κοτόπουλο Φαίνεται πολύ ξερό το όλο πράγμα ρε συ. Το κοτόπουλο φαίνεται παραψημένο. Την επόμενη φορά μη πάρεις στήθος, πάρε μπούτια και ξεκοκάλισε τα (παίρνει λίγη ώρα και είναι λίγο κουραστικό), είναι πιο νόστιμα και δε ξεραίνονται αν τα αφήσεις παραπάνω.
traganeus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 To φοβόμουν γιαυτό το άφησα περισσότερο. Να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα οτι δεν το έψησα και καλά... Δεν ήταν τόσο πολύ στεγνό, αλλα η σάλτσα ήταν πολύ νερουλή γιαυτό δεν φαίνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις