Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Φιλέτο γαλοπούλας με κάρρυ και μανιτάρια αλα κρεμ συνοδευόμενο από πέννες σήμερα παρακαλώ. Επίσης η μανιταρόσουπα εγκρίθηκε από την Ούγγρα από κάτω, /me so proud.
Garnele Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι, μετά την γκούλας παίζει να της φάνηκε και ΛΑΗΤ. Η σάλτσα. =ρ
leftermann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 φχαριστώ για τα κομπλιμάν Ψάρωσα άσχημα ε. Εκεί στο τέλος μόλις βγαίνει το καλό πράμα πριν το νερώσεις, τελικά στα πόσα γράδα βγαίνει, 28 ή 18; στην δεύτερη απόσταξη, το πρώτο που βγαίνει είναι στους 34 περίπου βαθμούς. Όσο προχωράει η απόσταξη τα γράδα του πνεύματος πέφτουν (μειώνεται το ποσοστό αλκοόλης). Σταματάμε όταν το τσίπουρο βγαίνει με 18 βαθμούς. Στο τέλος στο βαρέλι μας με το προϊόν όλης της 2ης απόσταξης έχουμε υγρό πυρ 28,5 βαθμών. Αυτά συνέβησαν σε μας, δεν είναι στάνταρ. κανα δειγμα παιζει? (first!) δείγμα δεν στέλνω. Μολών λαβέ. Έχω και σπέσιαλ τσιπουρομεζέδες, παραγωγής μου, συνταγές προσεχώς.
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 στην δεύτερη απόσταξη, το πρώτο που βγαίνει είναι στους 34 περίπου βαθμούς. Όσο προχωράει η απόσταξη τα γράδα του πνεύματος πέφτουν (μειώνεται το ποσοστό αλκοόλης). Σταματάμε όταν το τσίπουρο βγαίνει με 18 βαθμούς. Στο τέλος στο βαρέλι μας με το προϊόν όλης της 2ης απόσταξης έχουμε υγρό πυρ 28,5 βαθμών. Αυτά συνέβησαν σε μας, δεν είναι στάνταρ. Κατάλαβα, η μέτρηση γίνεται μόνο σε αυτό που βγαίνει, όχι σε όλο το μείγμα υψηλών και χαμηλών γράδων.
paschalia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σόρρυ που σας διακόπτω,αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι την γκαρνέλε. Το οινόπνευμά ποτοποιίας που το βρήκες ? Γιατί προσφάτως που έψαχνα με είπαν ότι το δίνουν μόνο χοντρική σε ποτοποιίες κλπ . Υ.γ. Μέχρι να το γράψω,είχε ήδη παρεμβληθεί ο leftermann.
Garnele Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το οινόπνευμα ποτοποιίας η αλήθεια είναι ότι το φέρνει ο φάδα από το χημείο. Από όσο ξέρω όμως μπορείς να το αγοράσεις και από κάβες, αλλά πιθανότατα κάτω από το τραπέζι. Λούσι με τον όρο σάλτσα αναφερόμουν στο παχύρευστο βελουτέ υγρό της μανιταρόσουπας. Προσπάθησα να τη φτιάξω ξανά και τελικά την έβαλα στα μακαρόνια.
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τα πηχτά αραιώνουν, τα αραιά δεν πήζουν. Οντόπικ: ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ.-
freedubus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Φάε όλο τέτοια χοιρινά σπαθιά και σε λίγο δε θα βλέπεις το δικό σου.
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έχω αβάντες ακόμα. Τα καλά της συγκατοίκησης winkwink. Στις 19 θα παίξει κοντοσούβλι ε. Μεταξύ μας.
paschalia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν,σε κανά 20ήμερο +- θα έχουμε τραπέζι λόγω εορτής. Για πείτε ιδέες για ένα επιπλέον πιάτο πλην των συνηθισμένων.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αγγουρι στην κατσαρολα: http://dietingmadedelectable.blogspot.com/2009/08/braised-cucumbers.html
TeZaS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αγγουρι στην κατσαρολα:http://dietingmadedelectable.blogspot.com/2009/08/braised-cucumbers.html Πο πρέπει να τα σπάει!!! Το έχεις φάει?
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 οχι ακομα, αλλα ακουσα καλα λογια οπως ολα της julia child
archsatan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σόρρυ που σας διακόπτω,αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι την γκαρνέλε.Το οινόπνευμα ποτοποιίας που το βρήκες ? Γιατί προσφάτως που έψαχνα με είπαν ότι το δίνουν μόνο χοντρική σε ποτοποιίες κλπ . Υ.γ. Μέχρι να το γράψω,είχε ήδη παρεμβληθεί ο leftermann. Έχουνε σε πολλά μέρη,αλλά είναι λίγο ακριβό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις