traganeus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κανα κόλπο για τηγανιτές πατάτες έχουμε?
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τις βραζεις πρωτα κομμενες να ειναι 90% μαγειρεμενες, τις στραγγιζεις καλα και τις χτυπας να γινουν λιγο πιο τραχιες σε υφη, τις κρυωνεις εντελως και θες να στεγνωσουν εντελως. Τις τηγανιζεις σε φριτεζα/κατσαρολα με λαδι και οχι σε τηγανι μιας και θες οσο πιο λιγο χρονο γινετε μεσα στο λαδι.
traganeus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Επειδή είμαι και λίγο ταλέπας, τις κόβω κανονικά όπως θα έκοβα αν τηγάνιζα? και πόσο χρόνο περίπου τις βράζω? Το κοπανημα πως να το κάνω?
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αν και θα τις εκανα πιο χοντρες. Το κοπανημα το κανεις αφου της εχεις στο σουρωτηρι τις χτυπας στα τυχωματα. Δεν ειναι σημαντικο, αλλα οτι ειναι πιο τραχυ θα γινει πιο τραγανο στο τηγανισμα. Επισης αυτος ο τροπος ειναι κανει και για τον φουρνο. Απλα μην τις βρασεις εντελως και κανεις πουρε με το χτυπημα
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ε θα δεις που εκανες λαθος και θα το αλλαξεις την επομενη φορα
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιζει καμια συνταγη για κρουασαν σοκολατας ή κασεροπιτες ( σφολιατα )
billkost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιζει καμια συνταγη για κρουασαν σοκολατας ή κασεροπιτες ( σφολιατα ) Εννοείς να φτιάξεις δικιά σου σφολιάτα? Γουστάρω. Κάνε τον αυθεντικό Γαλλικό τρόπο που τα σπάει. Το έκανα πρώτη φορά πριν καμιά εικοσαριά μέρες και καραγούσταρα με το πόσο φούσκωσε. Ο Τούφας μου έδειξε και τη μέθοδο του Alton αλλά ο Γαλλικός είναι πιο απλός, απλά θέλει πιο πολύ ώρα. Επειδή βαριέμαι να γράφω, google french puff pastry, θα βρεις διάφορες ιστοσελίδες, αλλά θα βρεις και στο youtube έναν τύπο σε μια εκπομπή της Child. Εγώ αυτό ακολούθησα και ΓΑΜΗΣΕ. Καλή επιτυχία.
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πως θα κανει κρουασαν με την ετοιμη σφολιατα λεει... http://www.youtube.com/watch?v=WoArHvno4LE
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 πριν καμια δεκαρια μερες το εκανα αυτο με την ετοιμη ζυμη. γινονται πολυ ωραια. ιδεα της κολλητης μου, ειχε κανει κρουασανακια με τυρι την πρωτοχρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις