Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν βρισκω το video απο την εκπομπη του ηταν απο το How.To.Cook.Like.Heston.S01E02, τα εκανε σε μπεν μαρι και στο τελος εβαλε μπερ νουαζετε απο πανω. Hταν πολυ πιο κρεμωδες απο αυτα του ramsay σαν custard. A και το αρθρο λεει για degraded carrageenan οχι για το κανονικο. Και δεν λεω μονο για κονσερβες.
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Α ναι! Επίσης, ξέχασα πως έχω κάνει και sous vide scrambled eggs και ήταν γαμάτα! Γαμώτο ακόμα δεν αποφάσισα αν θα αγοράσω ή θα προσπαθήσω να φτιάξω.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν Οσο για τα Ε, η ανοησια μερικων τα εχουν δαιμονοποιησει ενω προκειται ακομα και για μπαχαρικα σε μερικα απο αυτα. ακριβως ακομα και το αλατι ανηκει στα Ε Δεν βρισκω το video απο την εκπομπη του ηταν απο το How.To.Cook.Like.Heston.S01E02, τα εκανε σε μπεν μαρι και στο τελος εβαλε μπερ νουαζετε απο πανω. Hταν πολυ πιο κρεμωδες απο αυτα του ramsay σαν custard. ερωτηση το beurre noisette που λες ειναι μαρκα βουτυρου η ειδος βουτυρου; γτ εχω δει εδω βουτυρο που το λενε noisette.
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν βρισκω το video απο την εκπομπη του ηταν απο το How.To.Cook.Like.Heston.S01E02, τα εκανε σε μπεν μαρι και στο τελος εβαλε μπερ νουαζετε απο πανω. Hταν πολυ πιο κρεμωδες απο αυτα του ramsay σαν custard. A και το αρθρο λεει για degraded carrageenan οχι για το κανονικο. Και δεν λεω μονο για κονσερβες. Ρε γενικά τα πράγματα είναι γάμησέ τα όσο αφορά το φαγητό, αλλά τι να κάνεις; Όλα περιέχουν συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένα ένζυμα και γάμησέ τα.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ρε γενικά τα πράγματα είναι γάμησέ τα όσο αφορά το φαγητό, αλλά τι να κάνεις; Όλα περιέχουν συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένα ένζυμα και γάμησέ τα. το ενζυμο ξερεις τι ειναι κατ'αρχας;
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ακριβως ακομα και το αλατι ανηκει στα Ε ερωτηση το beurre noisette που λες ειναι μαρκα βουτυρου η ειδος βουτυρου; γτ εχω δει εδω βουτυρο που το λενε noisette. Είναι ένα πράγμα που βγαίνει από το βούτυρο. Δηλαδή παίρνεις ένα βούτυρο και το ζεσταίνεις κλπ. Είναι σαν να λέμε η ομελέτα που βγαίνει από τα αυγά, ε, το μπερ νοαζετ βγαίνει από το βούτυρο. Δεν είναι μάρκα ή είδος. το ενζυμο ξερεις τι ειναι κατ'αρχας; Ίσα μωρί Λουκία που θα μας πεις και τι είναι το ένζυμο. Και το ένζυμο και το ένσημο και το εύσημο ξέρω τι είναι.
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ακριβως ακομα και το αλατι ανηκει στα Ε ερωτηση το beurre noisette που λες ειναι μαρκα βουτυρου η ειδος βουτυρου; γτ εχω δει εδω βουτυρο που το λενε noisette. Ειναι το βουτυρο που το εχεις κανει καφε, και εχει το αρωμα του φουντουκιου Ρε γενικά τα πράγματα είναι γάμησέ τα όσο αφορά το φαγητό, αλλά τι να κάνεις; Όλα περιέχουν συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένα ένζυμα και γάμησέ τα. Ε η καραγενανη και σια δεν ειναι καν ενζυμο, ποσο μαλλον γμ ρε συ, extract απο φυκι ειναι. Επισης traganeus και οσοι θελετε να μαθετε να μαγειρευετε δειτε αυτα: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες.
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ε η καραγενανη και σια δεν ειναι καν ενζυμο, ποσο μαλλον γμ ρε συ, extract απο φυκι ειναι. list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες. Νταξ, όλα από κάτι είναι φτιαγμένα. Η καραγενάνη πάντως προκαλεί τα χίλια μύρια κύμα... εεεε... προβλήματα.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Είναι ένα πράγμα που βγαίνει από το βούτυρο. Δηλαδή παίρνεις ένα βούτυρο και το ζεσταίνεις κλπ. Είναι σαν να λέμε η ομελέτα που βγαίνει από τα αυγά, ε, το μπερ νοαζετ βγαίνει από το βούτυρο. Δεν είναι μάρκα ή είδος. Ίσα μωρί Λουκία που θα μας πεις και τι είναι το ένζυμο. Και το ένζυμο και το ένσημο και το εύσημο ξέρω τι είναι. για πες μου χαρα μου τι ειναι το ενζυμο;
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πάω orotoro για να φάω μπριζόλα από αγελάδες που τις έχουν δώσει τα άπειρα αντιβιοτικά και τις έχουν θρέψει με ότι δε πρέπει να τις δίνουν για να έχουν τόσο λίπος μέσα τους.
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Νταξ, όλα από κάτι είναι φτιαγμένα. Η καραγενάνη πάντως προκαλεί τα χίλια μύρια κύμα... εεεε... προβλήματα. Διαβασε πιο καλα το αρθρο και θα δεις οτι η καραγενανη δεν κανει τιποτα απο μονη της. Τελος παντων ξεφυγαμε παλι
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 για πες μου χαρα μου τι ειναι το ενζυμο; Θα σου έλεγα καμιά Χριστοπαναγία με ποιητικό τρόπο, αλλά όπως είπα προηγουμένως, πάω oro toro. Για την ώρα, Χαίρε ύψος δυσανάβατον εν ανθρώποις λογισμοίς Χαίρε βάθος δυσθεώρητο και αγγέλοις οφθαλμοίς Χαίρε Εύα δε μας χέζεις.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα σου έλεγα καμιά Χριστοπαναγία με ποιητικό τρόπο, αλλά όπως είπα προηγουμένως, πάω oro toro. Για την ώρα, Χαίρε ύψος δυσανάβατον εν ανθρώποις λογισμοίς Χαίρε βάθος δυσθεώρητο και αγγέλοις οφθαλμοίς Χαίρε Εύα δε μας χέζεις. καποιος πιαστικε αδιαβαστος και νευριασε.
traganeus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επισης traganeus και οσοι θελετε να μαθετε να μαγειρευετε δειτε αυτα: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες. ποοοο οτι έπρεπε ηταν αυτό. thanks
billkost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 καποιος πιαστικε αδιαβαστος και νευριασε. Δε νευρίασα ρε συ, απλά μαλακιζόμουν. Λοιπόν, ναι, ξέρω τι είναι ένζυμο, αλλά και να μην ήξερα δε θα μπορούσα να μπω σε 2-3 σελίδες και να δω; Τι είμαι; Εύα; Το orotoro έκλεισε στην Πεντέλης...... και πήγαμε και φάγαμε σε ένα χάλια μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις