Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λέω να τα τσακώσω κι εγώ τα τηγάνια. Στέλνουν Ελλαδιστάν άραγες;

Ω ρε μάνα, θα μαγειρεύω στα ίδια τηγάνια με τον Τούφα!

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΗΡΕΣ sous vide!!!!! Και εγώ ακόμα δεν έφτιαξα δικό μου ούτε παράγγειλα.

ΑαααααΑαΑΑαΑαααΑαα. Είμαι λίγο δυστυχισμένος τώρα.

Θα μας αγαπάς αρκετά ώστε να εστιάζεις τη φωτογραφία πολύ πολύ πολύυυυυυ κοντά στα φαγητά που μαγειρεύεις στην αγαπημένη μας θερμοκρασία;

Αχ, είμαι δυστυχισμένος.

Με τι shipping method τα πήρες; Βλέπω πως είναι πανάκριβα! Πόσο σου πήγαν μόνο τα μεταφορικά;

εχεις δει σε πολλα εστιατορια να σου φερνουν φαγητο με αθλια εμφανιση;

μεχρι να τα βαρεθεις μεχρι αηδιας και να το γυρισεις στην φασολαδα

Πολύ αντιδραστική μας βγήκες. Δε με νοιάζει εμένα, με νοιάζει μόνο η γεύση.-

Καλά, ας τα βαρεθώ, μέχρι τότε όμως θα γουστάρω!

Δημοσ.

329.5 usd + 28usd το πιο γρηγορο shipping (το απλο ειναι δωρεαν)

250 ευρω πανω κατω, για τελωνεια η απαντηση ηταν "We declare it as "temp. controlled heater" for a 89USD value and we can say it as a sample or gift"

Λογικα σε 10 μερες θα το εχω σπιτι.

Δημοσ.

329.5 usd + 28usd το πιο γρηγορο shipping (το απλο ειναι δωρεαν)

250 ευρω πανω κατω, για τελωνεια η απαντηση ηταν "We declare it as "temp. controlled heater" for a 89USD value and we can say it as a sample or gift"

Λογικα σε 10 μερες θα το εχω σπιτι.

Εμένα μου έβγαλε 139 δολάρια μεταφορικά και φρίκαρα. Δε το πήρα ακόμα.

Δημοσ.

Οχι ρε συ, ειναι δωρεαν τα μεταφορικα με το φτηνο shipping και μου εστειλε mail για το αν θελω να δωσω 28 νταλλαρσ για πιο γρηγορο. http://freshmealssolutions.com/store/products/-SVM%7B47%7DFMM-SousVide-Combo-%252d-Free-Int.-Shipping.html αλλα σου λεει οτι πρεπει να παρεις μια αντλια και ενα σωληνα για τον αερα σαν ενυδρειου ενα φτηνο.

Στο κινεζικο μαγαζι ειχε πολυ φρεσκα ψαρια, πηρα και χτενια κατεψυγμενα μιας και δεν ηθελα να φτιαξω σημερα μιας και ειμαι ακομα ψηλοχαλια. Αλλα ειχε μοσχαρι παμφτηνο, την κατω μερια της ομωπλατης για 5 λιρες το κιλο αλλα με τις χαζουλες που μενω δεν εχω χωρο στο ψυγειο. Πανε και βαζουν τα πραγματα με τις συσκευασιες μεσα :/

Δημοσ.

Οχι ρε συ, ειναι δωρεαν τα μεταφορικα με το φτηνο shipping και μου εστειλε mail για το αν θελω να δωσω 28 νταλλαρσ για πιο γρηγορο. http://freshmealssolutions.com/store/products/-SVM%7B47%7DFMM-SousVide-Combo-%252d-Free-Int.-Shipping.html αλλα σου λεει οτι πρεπει να παρεις μια αντλια και ενα σωληνα για τον αερα σαν ενυδρειου ενα φτηνο.

Στο κινεζικο μαγαζι ειχε πολυ φρεσκα ψαρια, πηρα και χτενια κατεψυγμενα μιας και δεν ηθελα να φτιαξω σημερα μιας και ειμαι ακομα ψηλοχαλια. Αλλα ειχε μοσχαρι παμφτηνο, την κατω μερια της ομωπλατης για 5 λιρες το κιλο αλλα με τις χαζουλες που μενω δεν εχω χωρο στο ψυγειο. Πανε και βαζουν τα πραγματα με τις συσκευασιες μεσα :/

jesus fucking christ! οταν το βλεπω αυτο θελω να σκοτώσω ανθρωπο ειδικα σε κατι καταψυξεις που δεν κλεινουν με τπτ. να εχεις χωρο να πω οκ.

Δημοσ.

παπάργια, δεν τα στέλνουν τα τηγάνια ελλαδιστάν. Εδώ λογικά σε μαγαζί με εξοπλισμό εστιατορίου να ψάξω ε;

Τα έχει ένας στον Ημπέη, αλλά θέλει άλλα τόσα για ταχυδρομικά.

Επίσης, για σκεύη κουζίνας ομιλώντας: Τι κάνει μια κατσαρόλα καλή ή κακή; Βαρύς πάτος και πάλι; Παίζουν και αλουμινίου ξερωγώ αντί για ατσάλινες;

Τελευταίο: τιπς για σωστό/ασφαλή καθαρισμό αντικολλητικών τηγανίων και αλουμινένιων ταψίων ξέρουμε; :)

Δημοσ.

παπάργια, δεν τα στέλνουν τα τηγάνια ελλαδιστάν. Εδώ λογικά σε μαγαζί με εξοπλισμό εστιατορίου να ψάξω ε;

Τα έχει ένας στον Ημπέη, αλλά θέλει άλλα τόσα για ταχυδρομικά.

Επίσης, για σκεύη κουζίνας ομιλώντας: Τι κάνει μια κατσαρόλα καλή ή κακή; Βαρύς πάτος και πάλι; Παίζουν και αλουμινίου ξερωγώ αντί για ατσάλινες;

Τελευταίο: τιπς για σωστό/ασφαλή καθαρισμό αντικολλητικών τηγανίων και αλουμινένιων ταψίων ξέρουμε; :)

μην τα γδαρεις τα αντικολλητικα και τα αλουμινια μην τα αφηνεις μεσα σε νερο για πολλες ωρες, ενωω να τα αφησεις στο νεροχυτη καμια νυχτα και να τα πλυνεις την αλλη μερα. πλυσιμο και στεγνωμα οσο πιο γρηγορα γινεται και επισης μην τα γδαρεις.

Δημοσ.

μάλλον εννοεί να μην τα αφήνεις να μουλιάζουν με τις ώρες για να μαλακώσουν τα ξερά.

Μαυρίζουν τα ρημάδια τα αλουμίνια...

Δημοσ.

μα πιο ευκολα πλενεται κατι οταν το πλενεις ζεστο.

Και οχι, δεν εχει γευση αυγουλιλας η καρμποναρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...