evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 btw χθες εκανα τορτιγια απο καλαμποκι, δεν εχω φωτογραφια, οποιος θελει δινω συνταγη
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 λέω να τα τσακώσω κι εγώ τα τηγάνια. Στέλνουν Ελλαδιστάν άραγες; Ω ρε μάνα, θα μαγειρεύω στα ίδια τηγάνια με τον Τούφα!
billkost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΗΡΕΣ sous vide!!!!! Και εγώ ακόμα δεν έφτιαξα δικό μου ούτε παράγγειλα. ΑαααααΑαΑΑαΑαααΑαα. Είμαι λίγο δυστυχισμένος τώρα. Θα μας αγαπάς αρκετά ώστε να εστιάζεις τη φωτογραφία πολύ πολύ πολύυυυυυ κοντά στα φαγητά που μαγειρεύεις στην αγαπημένη μας θερμοκρασία; Αχ, είμαι δυστυχισμένος. Με τι shipping method τα πήρες; Βλέπω πως είναι πανάκριβα! Πόσο σου πήγαν μόνο τα μεταφορικά; εχεις δει σε πολλα εστιατορια να σου φερνουν φαγητο με αθλια εμφανιση; μεχρι να τα βαρεθεις μεχρι αηδιας και να το γυρισεις στην φασολαδα Πολύ αντιδραστική μας βγήκες. Δε με νοιάζει εμένα, με νοιάζει μόνο η γεύση.- Καλά, ας τα βαρεθώ, μέχρι τότε όμως θα γουστάρω!
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 329.5 usd + 28usd το πιο γρηγορο shipping (το απλο ειναι δωρεαν) 250 ευρω πανω κατω, για τελωνεια η απαντηση ηταν "We declare it as "temp. controlled heater" for a 89USD value and we can say it as a sample or gift" Λογικα σε 10 μερες θα το εχω σπιτι.
billkost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 329.5 usd + 28usd το πιο γρηγορο shipping (το απλο ειναι δωρεαν) 250 ευρω πανω κατω, για τελωνεια η απαντηση ηταν "We declare it as "temp. controlled heater" for a 89USD value and we can say it as a sample or gift" Λογικα σε 10 μερες θα το εχω σπιτι. Εμένα μου έβγαλε 139 δολάρια μεταφορικά και φρίκαρα. Δε το πήρα ακόμα.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Οχι ρε συ, ειναι δωρεαν τα μεταφορικα με το φτηνο shipping και μου εστειλε mail για το αν θελω να δωσω 28 νταλλαρσ για πιο γρηγορο. http://freshmealssolutions.com/store/products/-SVM%7B47%7DFMM-SousVide-Combo-%252d-Free-Int.-Shipping.html αλλα σου λεει οτι πρεπει να παρεις μια αντλια και ενα σωληνα για τον αερα σαν ενυδρειου ενα φτηνο. Στο κινεζικο μαγαζι ειχε πολυ φρεσκα ψαρια, πηρα και χτενια κατεψυγμενα μιας και δεν ηθελα να φτιαξω σημερα μιας και ειμαι ακομα ψηλοχαλια. Αλλα ειχε μοσχαρι παμφτηνο, την κατω μερια της ομωπλατης για 5 λιρες το κιλο αλλα με τις χαζουλες που μενω δεν εχω χωρο στο ψυγειο. Πανε και βαζουν τα πραγματα με τις συσκευασιες μεσα :/
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Οχι ρε συ, ειναι δωρεαν τα μεταφορικα με το φτηνο shipping και μου εστειλε mail για το αν θελω να δωσω 28 νταλλαρσ για πιο γρηγορο. http://freshmealssolutions.com/store/products/-SVM%7B47%7DFMM-SousVide-Combo-%252d-Free-Int.-Shipping.html αλλα σου λεει οτι πρεπει να παρεις μια αντλια και ενα σωληνα για τον αερα σαν ενυδρειου ενα φτηνο. Στο κινεζικο μαγαζι ειχε πολυ φρεσκα ψαρια, πηρα και χτενια κατεψυγμενα μιας και δεν ηθελα να φτιαξω σημερα μιας και ειμαι ακομα ψηλοχαλια. Αλλα ειχε μοσχαρι παμφτηνο, την κατω μερια της ομωπλατης για 5 λιρες το κιλο αλλα με τις χαζουλες που μενω δεν εχω χωρο στο ψυγειο. Πανε και βαζουν τα πραγματα με τις συσκευασιες μεσα :/ jesus fucking christ! οταν το βλεπω αυτο θελω να σκοτώσω ανθρωπο ειδικα σε κατι καταψυξεις που δεν κλεινουν με τπτ. να εχεις χωρο να πω οκ.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 σε μεμβρανη πρωτα και μετα σε σακουλακια για το ψυγειο για να μην εχει κανα frostburn.
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παπάργια, δεν τα στέλνουν τα τηγάνια ελλαδιστάν. Εδώ λογικά σε μαγαζί με εξοπλισμό εστιατορίου να ψάξω ε; Τα έχει ένας στον Ημπέη, αλλά θέλει άλλα τόσα για ταχυδρομικά. Επίσης, για σκεύη κουζίνας ομιλώντας: Τι κάνει μια κατσαρόλα καλή ή κακή; Βαρύς πάτος και πάλι; Παίζουν και αλουμινίου ξερωγώ αντί για ατσάλινες; Τελευταίο: τιπς για σωστό/ασφαλή καθαρισμό αντικολλητικών τηγανίων και αλουμινένιων ταψίων ξέρουμε;
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παπάργια, δεν τα στέλνουν τα τηγάνια ελλαδιστάν. Εδώ λογικά σε μαγαζί με εξοπλισμό εστιατορίου να ψάξω ε; Τα έχει ένας στον Ημπέη, αλλά θέλει άλλα τόσα για ταχυδρομικά. Επίσης, για σκεύη κουζίνας ομιλώντας: Τι κάνει μια κατσαρόλα καλή ή κακή; Βαρύς πάτος και πάλι; Παίζουν και αλουμινίου ξερωγώ αντί για ατσάλινες; Τελευταίο: τιπς για σωστό/ασφαλή καθαρισμό αντικολλητικών τηγανίων και αλουμινένιων ταψίων ξέρουμε; μην τα γδαρεις τα αντικολλητικα και τα αλουμινια μην τα αφηνεις μεσα σε νερο για πολλες ωρες, ενωω να τα αφησεις στο νεροχυτη καμια νυχτα και να τα πλυνεις την αλλη μερα. πλυσιμο και στεγνωμα οσο πιο γρηγορα γινεται και επισης μην τα γδαρεις.
traganeus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αποφάσισα να κάνω την ριμάδα την καρμπονάρα σύμφωνα με αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=0sBxqVWbpDw μια ερώτηση που έχω είναι αν βρομάει αυγουλίλα γενικα σαν πιάτο....
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 πλυσιμο και στεγνωμα οσο πιο γρηγορα γινεται Δεν θα πάθουν και τίποτα άμα πλυθούν με το πάσο μας
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μάλλον εννοεί να μην τα αφήνεις να μουλιάζουν με τις ώρες για να μαλακώσουν τα ξερά. Μαυρίζουν τα ρημάδια τα αλουμίνια...
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μα πιο ευκολα πλενεται κατι οταν το πλενεις ζεστο. Και οχι, δεν εχει γευση αυγουλιλας η καρμποναρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις