evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ Τούφα, υπάρχει κάποια δουλειά που δε θέλει να αποκτήσεις ικανότητες στην ταχύτητα και στην εμφάνιση των φαγητών αλλά να ζητάει μόνο συνδυασμό γεύσεων; Δηλαδή ένας τύπος που να δημιουργεί συνταγές, αυτό μόνο. Και να υπάρχει, που μπορώ να τη μάθω; Δηλαδή με κούφανε ο άλλος που χρησιμοποίησε λιωμένο κοτόπουλο στη συνταγή με το πόδι χοίρου. Πως διάβολο του ήρθε μου λες; ακομα και για τους φιλους να μαγειρευεις αυτα τα δυο χρειαζονται.
billkost Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ακομα και για τους φιλους να μαγειρευεις αυτα τα δυο χρειαζονται. Όχι ρε συ, αν μαγειρεύω για φίλους, δε με νοιάζει σε πόση ώρα θα κόψω το κρεμμύδι, αρκεί να το κόψω. Επίσης, αν μαγειρεύω για φίλους στα παπάρια μου αν δε τους αρέσει η εμφάνιση του πιάτου.
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γραψε βιβλιο? Development chef δεν θα γινεις παντως, θελει απειρες γνωριμιες. και το κοτοπουλο για filler δεν ειναι κατι, πες μου εσυ πως σκεφτηκαν να κανουν την μαρεγκα πχ... Ειναι απειρα πραγματα που τα θεωρουμε δεδομενα και ειναι περιεργα στο να τα σκεφτεις. κατσε και δες αυτα: http://www.youtube.com/watch?v=nI-xM6ofjw4 να παθεις λιγο πλακα με το ταλεντο του marco. Οτι ειναι τωρα ο "celebrity chef" ειναι εξαιτιας του marco pierre white.
billkost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γραψε βιβλιο? Development chef δεν θα γινεις παντως, θελει απειρες γνωριμιες. και το κοτοπουλο για filler δεν ειναι κατι, πες μου εσυ πως σκεφτηκαν να κανουν την μαρεγκα πχ... Ειναι απειρα πραγματα που τα θεωρουμε δεδομενα και ειναι περιεργα στο να τα σκεφτεις. κατσε και δες αυτα: http://www.youtube.com/watch?v=nI-xM6ofjw4 να παθεις λιγο πλακα με το ταλεντο του marco. Οτι ειναι τωρα ο "celebrity chef" ειναι εξαιτιας του marco pierre white. Γουστάρω πολύ τη φάση του Marco, γουστάρω ακόμα περισσότερο που διαφημίζει τους κύβους (knorr νομίζω και στα παπάρια του που είχε 3 αστέρια. Βέβαια ο τρόπος που μιλάει, που κόβει τις φράσεις του στη μέση και συνεχίζει, μου τη σπάει. Τον είχα δει και σε ένα επεισόδιο με τον Bourdain, που είχαν πάει για κυνήγι και είχαν βάλει στη μέση του τραπεζιού το κεφάλι από το ελάφι και μιλάγανε χχαχαχαχαα, ότι πρέπει επεισόδιο για vegeterians οεοεοε. what the fuck??? Τι σημασία έχει η εμφάνιση; Η γεύση είναι που μετράει.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QUp6DTG07o4
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι σημασία έχει η εμφάνιση; Η γεύση είναι που μετράει. το εχουμε αναλυσει και παλιοτερα αυτο. μετραει παρα πολυ η εμφανιση.
billkost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το εχουμε αναλυσει και παλιοτερα αυτο. μετραει παρα πολυ η εμφανιση. Δε συμμετείχα στην ανάλυσή σας. Μην είσαι δογματική, όταν λες μια τέτοια φράση, είναι σαν να λες πως "Η πρόταση Α ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Ενώ αυτό που πραγματικά εννοείς είναι "Η πρόταση Α μετράει ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, και ίσως και για άλλους". Για εμένα δε μετράει. http://www.youtube.com/watch?v=QUp6DTG07o4 Καλά, στην Αμερική έχει τελείως διαφορετικές διαστάσεις το όλο θέμα με τους χορτοφάγους (ωσάν τις αγελάδες χοχο). Εκεί απειλούν τους μάγειρες με θάνατο και τέτοια. Επίσης, υπάρχει κάτι ακόμα, οι vegeterians και οι vegans, είναι σαν να την έχουν δει λιγάκι, νομίζουν πως είναι καλύτεροι από όσους τρώνε κρέας, δε ξέρω ακριβώς γιατί, δε καταλαβαίνω το όλο νόημα, δηλαδή, θα το καταλάβαινα αν υπήρχαν μελέτες που δείχνουν πως αν δε τρως κρέας ζεις περισσότερο ή ξέρω γω, αρρωσταίνεις περισσότερο, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δε με ενοχλούν, αρκεί, όπως εγώ δεν ανακατεύομαι στο πιάτο τους, να μην ανακατεύονται και αυτοί στο δικό μου.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ενα πολυ ωραιο video για την τρουφα http://cookingdistrict.com/cd/general.nsf/blogbydate/B303D24C1EDBE1BF85257982005D5888?OpenDocument
billkost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ενα πολυ ωραιο video για την τρουφα http://cookingdistrict.com/cd/general.nsf/blogbydate/B303D24C1EDBE1BF85257982005D5888?OpenDocument Παρουσίασαν την Κινέζικη τρούφα σαν trafficking, εντάξει, ας μην υπερβάλλουμε. Αχ και να ήμουν πλούσιος, θα έτρωγα κάθε μέρα τρούφα, χαβιάρι, φουα γκρα και αυγοτάραχο.
traganeus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Έχω κουνουπίδι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριά, ντοματες, αυγά, μπέικον κόμμάτι (θέλω να δοκιμάσω την κλασσική καρμπονάρα με το αυγό), παρμεζάνα τριμμένη, κασέρι, μακαρόνια και ρύζι. Τί διάολο να φτιάξω αύριο να φάω???
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Να φτιάξεις κουνουπίδι στιφάδο, από τα αγαπημένα μου. Να φτιάξεις και μια ομελέτα με όλα τα υπόλοιπα (ίσως εκτός το σκόρδο). Με μακαρόνι και τυριά, κάτι εξαιρετικό δεν μου πάει στο μυαλό τώρα. Στο θέμα που αναφέρετε πιο πάνω, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι μέγα μαλάκας, για να λες τον εαυτό σου chef και να διαφημίζεις κύβους της Knor. Πριν από 15 χρόνια, μια γκόμενα ήθελε να μου μαγειρέψει με τέτοιες μαλακίες και με το που το φέρνει στο τραπέζι, το πήγα και το άδειασα κατευθείαν στον κάδο. Μόνο εμένα μου βρωμάνε αυτά ; Θες ζωμό, ε φτιάξτο μόνος σου.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://foodwishes.blogspot.com/2009/02/creamy-cauliflower-spaghetti-alfredo.html κουνουπιδι alfredo Και μισοβρασμενο κουνουπιδι με σαλτσα μορνε (μπεσαμελ+τυρι) στον φουρνο ειναι αψογο.
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δε συμμετείχα στην ανάλυσή σας. Μην είσαι δογματική, όταν λες μια τέτοια φράση, είναι σαν να λες πως "Η πρόταση Α ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Ενώ αυτό που πραγματικά εννοείς είναι "Η πρόταση Α μετράει ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, και ίσως και για άλλους". Για εμένα δε μετράει. εχεις δει σε πολλα εστιατορια να σου φερνουν φαγητο με αθλια εμφανιση; Παρουσίασαν την Κινέζικη τρούφα σαν trafficking, εντάξει, ας μην υπερβάλλουμε. Αχ και να ήμουν πλούσιος, θα έτρωγα κάθε μέρα τρούφα, χαβιάρι, φουα γκρα και αυγοτάραχο. μεχρι να τα βαρεθεις μεχρι αηδιας και να το γυρισεις στην φασολαδα Έχω κουνουπίδι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριά, ντοματες, αυγά, μπέικον κόμμάτι (θέλω να δοκιμάσω την κλασσική καρμπονάρα με το αυγό), παρμεζάνα τριμμένη, κασέρι, μακαρόνια και ρύζι. Τί διάολο να φτιάξω αύριο να φάω??? μπορεις να κανεις την καρμποναρα, μπορεις να κανεις κουνουπιδι gratiné κι οχι μισοβρασμενο (καλα βρασμενο να λιωνει στο στομα μαζι με την σαλτσα), μπορεις να κανεις ομελετα με οτι υλικα θες, μπορεις να κανει τορτιγια, σκορδοψωμα με τυρι. Να φτιάξεις κουνουπίδι στιφάδο, από τα αγαπημένα μου. Να φτιάξεις και μια ομελέτα με όλα τα υπόλοιπα (ίσως εκτός το σκόρδο). Με μακαρόνι και τυριά, κάτι εξαιρετικό δεν μου πάει στο μυαλό τώρα. Στο θέμα που αναφέρετε πιο πάνω, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι μέγα μαλάκας, για να λες τον εαυτό σου chef και να διαφημίζεις κύβους της Knor. Πριν από 15 χρόνια, μια γκόμενα ήθελε να μου μαγειρέψει με τέτοιες μαλακίες και με το που το φέρνει στο τραπέζι, το πήγα και το άδειασα κατευθείαν στον κάδο. Μόνο εμένα μου βρωμάνε αυτά ; Θες ζωμό, ε φτιάξτο μόνος σου. ποτε ακριβως σε χωρισε η γκομενα;
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ποτε ακριβως σε χωρισε η γκομενα; Μα τι βρήκες να σχολιάσεις. Όχι το θέμα με τον chef αλλά με τη γκόμενα. Πάντως ΤΗ χώρισα αρκετά μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις