Toufas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε να ανακατεψεις οτι μπαχαρικο θες με βουτυρο και να το βαλεις αναμεσα στο δερμα και στο κρεας. γιατρος "ανθρωπος" και μου ανοιγεις την πετσα να ξεραθει το κρεα οσο για το λεμονι, δεν θα πικρισει μεσα στην κοτα, και στην δουλεια το κανουμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 λουσιιιι εχουμε τα ιδια βαζακια ικεα για τα μπαχαρικα Ταιριάζετε! Πρέπει να "γνωριστείτε"!
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=F1mvYnRJX70[/ame] αυτο εκανα σημερα για λαντς. ουτε μια κουταλια λαδι το πιατο.
arxaggelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=F1mvYnRJX70αυτο εκανα σημερα για λαντς. ουτε μια κουταλια λαδι το πιατο. Με (σχεδόν) ωμό αυγό ρε μαν? Δεν την παλεύω με τα ημίρρευστα τρόφιμα...Άσε που κυκλοφορεί και σαλμονέλα! Καλό φαίνεται (με τραγική εξαίρεση το αυγό), αλλά το ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη τροφή αν το χρησιμοποιείς με μέτρο. Το να μη βάλεις λάδι στο φαί δεν σημαίνει ότι έγινε και πιό υγιεινό.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αυτο εκανα σημερα για λαντς. ουτε μια κουταλια λαδι το πιατο. Μας μαμησες την ψυχολογια τωρα. Αντε να δω με τι ορεξη θα φαω τα φασολακια.
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Άσε που κυκλοφορεί και σαλμονέλα! 1. Από 1.1.2009 τα νωπά αυγά που κυκλοφορούν στο εμπόριο στις χώρες τις ΕΕ έχουν ελεγθεί υποχρεωτικά για σαλμονέλα, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος, εκτός αν είναι αβγά "της κυρά-Μαρίας απ' το χωριό" . 2. Ακόμη και να είχε σαλμονέλα, για να καταστραφεί το βακτήριο απαιτείται βράσιμο στους 70° C για 5" ή στους 60° C για 5'. Η γιαπωνέζα, όπως είδες, τα άφησε 20' σε νερό θερμοκρασίας 80°-100°.
arxaggelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 1. Από 1.1.2009 τα νωπά αυγά που κυκλοφορούν στο εμπόριο στις χώρες τις ΕΕ έχουν ελεγθεί υποχρεωτικά για σαλμονέλα, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος, εκτός αν είναι αβγά "της κυρά-Μαρίας απ' το χωριό" .2. Ακόμη και να είχε σαλμονέλα, για να καταστραφεί το βακτήριο απαιτείται βράσιμο στους 70° C για 5" ή στους 60° C για 5'. Η γιαπωνέζα, όπως είδες, τα άφησε 20' σε νερό θερμοκρασίας 80°-100°. Ενδιαφέρουσα πληροφορία, αλλά η αηδία παραμένει. I'll pass.
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Cooking with a dog?? Really??? Πάντως πρέπει να ομολογήσω οτι με αυτό το thread αλλα και με το άλλο με τις σούπες μου ανοίξατε εκτός απο την όρεξη... και την διάθεση για μαγειρική.. Πλέον μαγειρεύω σχεδόν καθημερινά με καλή σχετικά αποδοχή απο το κοινό μου Νάις και θένξ.
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ειναι τρομερο το channel του dog (μαζι με αυτο του foodwishes ειναι αυτο που εχω δει ολα τα video που εχουν βγαλει) και το αυγο αν δεν ειναι μελατο, πετα το... ---------- Post added at 18:32 ---------- για το λαδι δεν θα ελεγα οτι με νοιαζει αν ειναι εκει, το αντιθετο, αλλα δεν κανει το ελαιόλαδο για ολα (εκτος αν εχεις τενεκεδες να χαλας) για τηγανι πχ, ή θα χασεις την γευση του λαδιου, ή θα χασεις την γευση της πρωτεινης
Toufas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 σημερα το menu εχει: wagyu ribeye, μεδουλι με shallots και μαιντανο και πουρε εκτος απο την ποιοτητα του κρεατος (150 λιρες το κιλο) και τα shallots με φρυγανια και μαιντανο στο κοκκαλο, το μονο δυσκολο ειναι ο πουρες που τον περναω απο σήτα/σουροτυρι ωστε να μην γινει σαν κολα. η αναλογια βουτυρο/πατατα ειναι πανω σας http://cookingformywife.blogspot.com/2008/03/jol-robuchons-pommes-pure.html το μετα μολις τα φτιαξω
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όχι, έχω, αλλά θέλω καμιά ιδέα πως να το χρησιμοποιήσω πέραν του κλασσικού φετόψωμου.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 εκτος απο την ποιοτητα του κρεατος (150 λιρες το κιλο) και τα shallots με φρυγανια και μαιντανο στο κοκκαλο, το μονο δυσκολο ειναι ο πουρες που τον περναω απο σήτα/σουροτυρι ωστε να μην γινει σαν κολα. η αναλογια βουτυρο/πατατα ειναι πανω σας kala re toyfa auto to prama mes sto ksygi kanei 150 lires to kilo pame kala? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish nai exo mia dyskolia edo poy eimai na grapso ellhnika
Toufas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 κιτσο, μοσχαρισια χωρις λιπο=παντοφλα οι πατατε μολις τις περασουμε απο την συτα το κοκκαλο ψημενο πανω στην φετα η μπριζολα στο τηγανι apo cast iron resting την μπριζολα το κοψα πιο νωρις και αυτο ειναι rare medium rare προς medium: και το ελαιόλαδο που εβαλα ηταν περιττο τελικα και 0 presentation Luci, μονο με ψητο ψωμι το ξερω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις