Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε γράφει :/ εψαξα και google αλλά μόνο broscience πράγματα βρήκα.

xr_ni οχι οχι, είναι καθαρή συμπυκνωμένη πρωτεϊνη, νομίζω από γάλα.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eva παιζεις με τον πονο μας ε?:mad:

εντελως :-D

Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση?

αααχ γαματοοοο. θα βαλω συνταγη αργοτερα.

Δημοσ.

το λοιπόν, επειδής αύριο είναι μεγάλη μέρα, και είναι και η ονομαστική εορτή της Αδυναμίας μου της Μεγάλης, έχω πάρει μια κουμούτσα κρέας γουρουνιού ημιάγριου, 2 και κάτι κιλά. Ημιάγριο όταν λέω, δεν ξέρω άμα είναι δόκιμος ο όρος αλλά έτσι το λένε εδώ, είναι διασταυρώσεις αγριογούρουνου που τα εκτρέφουν σχετικά ελεύθερα σε μεγάλες ελεγχόμενες εκτάσεις. Δεν είναι σαν το αγριογούρουνο το κυνήγι ασπούμε, αλλά και καμία σχέση με το χοιρινό το απλό.

Η ιδέα είναι να μπει στην γάστρα σε χαμηλή φωτιά για καναδυοτρειςτεσσερις ώρες.

Κάνα τιπ; Καμιά ιδέα; Δεν είμαι για εξτρημ μαγειρικές, φούρνο θα το χώσω, αλλά λέω, κάνα μαρινάρισμα, καμιά προετοιμασία ξερωγώ, αν κανένας έχει γνώση.

Φχαριστώωωω. Και καλή χρονιάααα. :-)

Δημοσ.

Θα προτεινα μέσα σε λαδοκολλα με μπολικες πατατες και ψήσιμο ολο το βραδυ σε χαμηλη φωτια. Καμια κρουστα με μελι, μουσταρδα και πιπέρια;;;;

Δημοσ.

E κανεις ενα μιγμα με αυτα τα υλικα και ότι αλλο μυρωδικο γουσταρεις και εκει που σιγοψηνεις το κρεας πας και το αλείφεις αρκετά συχνα με ενα πινελακι, σε καποια φάση κανουν μια κρουστιτσα από πανω πολύ γαματη. Πως βουτυρώνουν το αρνι το πασχα και κανει 75 κρουστες λιπους η πετσα; Κατι τετοιο.

Θα σε γελάσω για δοσολογιες, γοογλαρετο καλύτερα.

Δημοσ.

Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά.

Δημοσ.

μπζηλέ, ή θα το βάλω τώρα που είμαι ακόμα σχετικά σόμπερ, ή αύριο πρωί με το καλό. Πριν πάω για ύπνο, θα είμαι του ματς για ύπνο για να βάλω γουρουνάκι στον φούρνο. :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά.

*drools*

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...