Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δε γράφει :/ εψαξα και google αλλά μόνο broscience πράγματα βρήκα. xr_ni οχι οχι, είναι καθαρή συμπυκνωμένη πρωτεϊνη, νομίζω από γάλα.
Praetorianos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση?
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Eva παιζεις με τον πονο μας ε? εντελως Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση? αααχ γαματοοοο. θα βαλω συνταγη αργοτερα.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το λοιπόν, επειδής αύριο είναι μεγάλη μέρα, και είναι και η ονομαστική εορτή της Αδυναμίας μου της Μεγάλης, έχω πάρει μια κουμούτσα κρέας γουρουνιού ημιάγριου, 2 και κάτι κιλά. Ημιάγριο όταν λέω, δεν ξέρω άμα είναι δόκιμος ο όρος αλλά έτσι το λένε εδώ, είναι διασταυρώσεις αγριογούρουνου που τα εκτρέφουν σχετικά ελεύθερα σε μεγάλες ελεγχόμενες εκτάσεις. Δεν είναι σαν το αγριογούρουνο το κυνήγι ασπούμε, αλλά και καμία σχέση με το χοιρινό το απλό. Η ιδέα είναι να μπει στην γάστρα σε χαμηλή φωτιά για καναδυοτρειςτεσσερις ώρες. Κάνα τιπ; Καμιά ιδέα; Δεν είμαι για εξτρημ μαγειρικές, φούρνο θα το χώσω, αλλά λέω, κάνα μαρινάρισμα, καμιά προετοιμασία ξερωγώ, αν κανένας έχει γνώση. Φχαριστώωωω. Και καλή χρονιάααα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα προτεινα μέσα σε λαδοκολλα με μπολικες πατατες και ψήσιμο ολο το βραδυ σε χαμηλη φωτια. Καμια κρουστα με μελι, μουσταρδα και πιπέρια;;;;
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τι, ρωτάς τώρα; Για πε για την κρούστα, γδφ ιζ διζ;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 E κανεις ενα μιγμα με αυτα τα υλικα και ότι αλλο μυρωδικο γουσταρεις και εκει που σιγοψηνεις το κρεας πας και το αλείφεις αρκετά συχνα με ενα πινελακι, σε καποια φάση κανουν μια κρουστιτσα από πανω πολύ γαματη. Πως βουτυρώνουν το αρνι το πασχα και κανει 75 κρουστες λιπους η πετσα; Κατι τετοιο. Θα σε γελάσω για δοσολογιες, γοογλαρετο καλύτερα.
μαφαλντα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 όχι, για αύριο μεσημέρι το θέλω. Οπότε θα το βάλω αύριο πρωί πρωί. Μένυ θενξ
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πριν πας για υπνο βαλτο θα γινει τελειο με αργο ψησιμο!
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μπζηλέ, ή θα το βάλω τώρα που είμαι ακόμα σχετικά σόμπερ, ή αύριο πρωί με το καλό. Πριν πάω για ύπνο, θα είμαι του ματς για ύπνο για να βάλω γουρουνάκι στον φούρνο.
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά. *drools*
μαφαλντα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κι εμένα.Φέτος δεν έχει.Μπριζόλες,λουκάνικο,σπετζοφάι
Προτεινόμενες αναρτήσεις