billkost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εμεις καναμε και μαλιστα ηταν τεραστιο μαθημα. τι για ποιο λογο; εσυ δλδ γτ ελεγχεις την θερμοκρασια του sous vide σου; ο αντιδραστηρας δεν θελει ελεγχο; ποιος θα το κανει αυτο; Μόλις διάβασα σε μερικές ιστοσελίδες για τις διαφορές μεταξύ χημικού και χημικού μηχανικού. Ενδιαφέρον ακούγεται. Που πήρες πτυχίο; Ελλάδα ή Βέλγιο; Δε θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει αν κάνεις διδακτορικό ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι σίγουρα πως μερικά καλοκαίρια είχες δουλέψει σε ψαράδικο. edit: και πως δε σου αρέσουν τα ανακατεμένα μακαρόνια.
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 τι μανια κι αυτη να νομιζουν ολοι οτι ο χημικος και ο χημικος μηχανικος κανουν την ιδια δουλεια. μαστερ κανω. και bachelor και μαστερ και κολλεγιο ολα στο βελγιο τα εχω κανει.
billkost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 τι μανια κι αυτη να νομιζουν ολοι οτι ο χημικος και ο χημικος μηχανικος κανουν την ιδια δουλεια. μαστερ κανω. και bachelor και μαστερ και κολλεγιο ολα στο βελγιο τα εχω κανει. Δεν είναι μανία ρε συ, απλά κάποιος δε ξέρει και μένει με τη λάθος ιδέα. Τι διαφορά έχει το bachelor με το κολέγιο; Νόμιζα πως στο κολέγιο παίρνεις το bachelor. Τουλάχιστο έτσι γίνεται σε Αμερική. Δηλαδή, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα sous vide;;;;;;;
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι μανία ρε συ, απλά κάποιος δε ξέρει και μένει με τη λάθος ιδέα. Τι διαφορά έχει το bachelor με το κολέγιο; Νόμιζα πως στο κολέγιο παίρνεις το bachelor. Τουλάχιστο έτσι γίνεται σε Αμερική. Δηλαδή, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα sous vide;;;;;;; κολλεγιο πριν το πανεπιστημειο ενα χρονο για μαθηματικα. δεν ξερω τι σκατα ειναι το sous vide που θες να φτιαξεις.
billkost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 κολλεγιο πριν το πανεπιστημειο ενα χρονο για μαθηματικα. δεν ξερω τι σκατα ειναι το sous vide που θες να φτιαξεις. Δε ξέρω τι είναι το πανεπιστήμειο, αααααααα, μάλλον εννοείς πανεπιστήμιο. Νόμιζα ήξερες τι είναι το sous vide από παλιότερα ποστ.
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ε κατι εχω καταλαβει αλλα δεν καταλαβενω γτ να φτιαξεις μηχανιμα. εγω κατι με σακουλακια και νερα διαβαζα στην wikipedia. επισης το νεο μου αποκτημα. μαυρο αλατι χαβαης.
Freakster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 άλλος τρωει χαλίκια, αλλος ειναι αηδιας με το turbacon
parasaser Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 αν και μαγειρας πρωτη φωρα βλεπω τοσο χοντρο μαυρο αλατι λολ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό. Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.
billkost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό. Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898. Thanks Snoob!!!
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα κατι που θα αρεσει σε πολλους πιστευω τσιπς απο παρμεζανα http://www.marmiton.org/pratique/techniques-culinaires-video-cuisine_chips-de-parmesan.aspx ειναι στα γαλλικα αλλα δεν εχει πολλα να καταλαβεις κιολας αγοραζεις κομματι παρμεζανα και το τριβεις μονος σου. σε ενα αντικολλητικο τηγανη χωρις καθολου λαδι (μετρια φωτια) ριχνεις μια κουταλιτσα του καφε τυρι και το απλωνεις λιγο. δεν το αγγιζεις καθολου αλλιως θα γινει μπαλα. οταν γινει χρυσο απο πανω (οπως φενεται στο βιντεο) το ξεκολλας απαλα με μια πλαστικη σπατουλα. συνοδευεται με λευκο κρασι η σαμπανια ως ορεκτικο/απεριτιφ. οταν κρυωνουν τα τσιπς γινονται τραγανα. υγ τα επομενα λεει γινονται πιο γρηγορα γτ το τηγανι εχει ζεσταθει καλα.
athlios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις