Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμεις καναμε και μαλιστα ηταν τεραστιο μαθημα. :cry: τι για ποιο λογο; εσυ δλδ γτ ελεγχεις την θερμοκρασια του sous vide σου; ο αντιδραστηρας δεν θελει ελεγχο; ποιος θα το κανει αυτο;

Μόλις διάβασα σε μερικές ιστοσελίδες για τις διαφορές μεταξύ χημικού και χημικού μηχανικού.

Ενδιαφέρον ακούγεται. Που πήρες πτυχίο; Ελλάδα ή Βέλγιο; Δε θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει αν κάνεις διδακτορικό ή κάτι τέτοιο.

Θυμάμαι σίγουρα πως μερικά καλοκαίρια είχες δουλέψει σε ψαράδικο.

 

edit: και πως δε σου αρέσουν τα ανακατεμένα μακαρόνια.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι μανια κι αυτη να νομιζουν ολοι οτι ο χημικος και ο χημικος μηχανικος κανουν την ιδια δουλεια. :P μαστερ κανω. και bachelor και μαστερ και κολλεγιο ολα στο βελγιο τα εχω κανει.

Δημοσ.

τι μανια κι αυτη να νομιζουν ολοι οτι ο χημικος και ο χημικος μηχανικος κανουν την ιδια δουλεια. :P μαστερ κανω. και bachelor και μαστερ και κολλεγιο ολα στο βελγιο τα εχω κανει.

Δεν είναι μανία ρε συ, απλά κάποιος δε ξέρει και μένει με τη λάθος ιδέα. Τι διαφορά έχει το bachelor με το κολέγιο; Νόμιζα πως στο κολέγιο παίρνεις το bachelor. Τουλάχιστο έτσι γίνεται σε Αμερική.

 

Δηλαδή, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα sous vide;;;;;;;

Δημοσ.

Δεν είναι μανία ρε συ, απλά κάποιος δε ξέρει και μένει με τη λάθος ιδέα. Τι διαφορά έχει το bachelor με το κολέγιο; Νόμιζα πως στο κολέγιο παίρνεις το bachelor. Τουλάχιστο έτσι γίνεται σε Αμερική.

 

Δηλαδή, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα sous vide;;;;;;;

 

κολλεγιο πριν το πανεπιστημειο ενα χρονο για μαθηματικα. δεν ξερω τι σκατα ειναι το sous vide που θες να φτιαξεις.

Δημοσ.

κολλεγιο πριν το πανεπιστημειο ενα χρονο για μαθηματικα. δεν ξερω τι σκατα ειναι το sous vide που θες να φτιαξεις.

Δε ξέρω τι είναι το πανεπιστήμειο, αααααααα, μάλλον εννοείς πανεπιστήμιο.

Νόμιζα ήξερες τι είναι το sous vide από παλιότερα ποστ.

Δημοσ.

ε κατι εχω καταλαβει αλλα δεν καταλαβενω γτ να φτιαξεις μηχανιμα. εγω κατι με σακουλακια και νερα διαβαζα στην wikipedia. :fear:

 

επισης το νεο μου αποκτημα.

 

μαυρο αλατι χαβαης.

 

p1030388.jpg

 

p1030389.jpg

 

p1030390.jpg

 

p1030392i.jpg

  • Super Moderators
Δημοσ.

Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό.

 

Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.

Δημοσ.

Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό.

 

Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.

Thanks Snoob!!!

Δημοσ.

βρηκα κατι που θα αρεσει σε πολλους πιστευω

 

τσιπς απο παρμεζανα

 

http://www.marmiton.org/pratique/techniques-culinaires-video-cuisine_chips-de-parmesan.aspx

 

ειναι στα γαλλικα αλλα δεν εχει πολλα να καταλαβεις κιολας

 

αγοραζεις κομματι παρμεζανα και το τριβεις μονος σου.

σε ενα αντικολλητικο τηγανη χωρις καθολου λαδι (μετρια φωτια) ριχνεις μια κουταλιτσα του καφε τυρι και το απλωνεις λιγο.

δεν το αγγιζεις καθολου αλλιως θα γινει μπαλα.

οταν γινει χρυσο απο πανω (οπως φενεται στο βιντεο) το ξεκολλας απαλα με μια πλαστικη σπατουλα.

συνοδευεται με λευκο κρασι η σαμπανια ως ορεκτικο/απεριτιφ.

οταν κρυωνουν τα τσιπς γινονται τραγανα.

 

υγ τα επομενα λεει γινονται πιο γρηγορα γτ το τηγανι εχει ζεσταθει καλα.

Δημοσ.

Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...