Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί βάζεις θαλασσινό αλάτι όταν το μαγειρεύεις; Βρίσκεις πως έχει καλύτερη γεύση; Εγώ το βάζω μόνο όταν είναι να μη το μαγειρέψω, δηλαδή σε ωμές σαλάτες κλπ.

σαφως. χρησιμοποιω μονο θαλασσινο αλατι. εχει πιο εντονη αλμυρα και καλυτερη γευση και αρωμα. επισης ειναι πιο υγειηνο λογο ιωδιου. οταν προκειται να το φαω ωμο βαζω fleur de sel.

το λεγομενο table salt το μπαναρα απο την κουζινα μου πριν κανα χρονο οταν μια μερα πηγα να αγορασω αλατι και δεν ειχε το φτηνο και πηρα το θαλασσινο και πιο ακριβο (με επριζε και λιγο η μανα μου να παιρνω ιωδιουχο λογο θυροειδη). εκεινη την μερα ξαναγευτηκα το αλατι οπως το θυμομουν μικρη.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σαφως. χρησιμοποιω μονο θαλασσινο αλατι. εχει πιο εντονη αλμυρα και καλυτερη γευση και αρωμα. επισης ειναι πιο υγειηνο λογο ιωδιου. οταν προκειται να το φαω ωμο βαζω fleur de sel.

το λεγομενο table salt το μπαναρα απο την κουζινα μου πριν κανα χρονο οταν μια μερα πηγα να αγορασω αλατι και δεν ειχε το φτηνο και πηρα το θαλασσινο και πιο ακριβο (με επριζε και λιγο η μανα μου να παιρνω ιωδιουχο λογο θυροειδη). εκεινη την μερα ξαναγευτηκα το αλατι οπως το θυμομουν μικρη.

Α κάτσε τώρα κατάλαβα. Εννοείς πως το θαλασσινό αλάτι που βάζεις δεν είναι το fleur de sel. ΟΚ, νόμιζα πως έβαζες το fleur de sel στο μαγείρεμα γιαυτό.

Δημοσ.

Κόκορας μακαρονάδα σφαγμένος πριν 2 μέρες... Τον κυνήγαγα 1 ώρα να τον πιάσω, αλλα έγινε πεντανόστιμος και άξιζε η ταλαιπωρία!!!

Δημοσ.

Μπααααα δεν έχει μείνει τίποτα, τώρα κοπάνησα το τελευταίο πιάτο και είπα να το μοιραστώ... Τα μαγειρέματα τα έκανε η μάνα μου.... :mrgreen:

Δημοσ.

Κόκορας μακαρονάδα σφαγμένος πριν 2 μέρες... Τον κυνήγαγα 1 ώρα να τον πιάσω, αλλα έγινε πεντανόστιμος και άξιζε η ταλαιπωρία!!!

Τι εννοείς; Που τον κυνηγούσες; Έχεις κοτέτσι; Και τώρα δεύτερος κόκορας; Μήπως η μάνα σου σου ζήτησε κότα; Τώρα ποιος θα λαλεί κάθε πρωί; Ποιος θα γονιμοποιεί τα αυγά; Ποιος θα παρέχει μια ηγεσία στις καημένες κότες; Ποιος θα στέκεται δίπλα τους στις δύσκολες ώρες;

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ;

Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Απλά μαλακίζομαι επειδή έχω άδεια.

Δημοσ.

ευκαιρια να μαγειρεψεις τπτ. γι αυτο εχω λυσσαξει τις τελευταιες μερες και μαγειρευω, γιατι εχω διακοπες. :-D

Δημοσ.

ευκαιρια να μαγειρεψεις τπτ. γι αυτο εχω λυσσαξει τις τελευταιες μερες και μαγειρευω, γιατι εχω διακοπες. :-D

Εδώ και δυο μήνες μένω με τη μάνα μου, μέχρι να μετακομίσω σε δικό μου σπίτι (μέσα Μαρτίου, λόγω χρονοδιαγράμματος δουλειάς) δε θέλω να μπλέκω στα πόδια της μάνας μου, οπότε μαγειρεύω πολύ λίγο.

Για την ώρα προγραμματίζω τον μικρουπολογιστή μου για τον έλεγχο (PID) θερμοκρασίας για το sous vide μηχάνημά μου και θα το κάνω super sexy, με γραφικές παραστάσεις σε γραφικό LCD και τέτοια.

Δημοσ.

απο αυτο που σπουδασα κι εγω.

Κάνουν οι χημικοί μηχανικοί συστήματα αυτομάτου ελέγχου; Δε το ήξερα αυτό. Για πιο λόγο;

Δημοσ.

Κάνουν οι χημικοί μηχανικοί συστήματα αυτομάτου ελέγχου; Δε το ήξερα αυτό. Για πιο λόγο;

εμεις καναμε και μαλιστα ηταν τεραστιο μαθημα. :cry: τι για ποιο λογο; εσυ δλδ γτ ελεγχεις την θερμοκρασια του sous vide σου; ο αντιδραστηρας δεν θελει ελεγχο; ποιος θα το κανει αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...