Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι εχω ακουσει, οτι αν βαζεις ενα ποτηρακι γαλα και λιγο ψωμι εκει στην κατσαρολα διπλα/πανω δε βρωμαει τοσο.

νομιζω ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο να ανοιξεις κανα παραθυρο.

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι υπερβολή να λέμε πως ή τα αγαπάς ή τα μισείς. Εμένα για παράδειγμα, όπως και σε πολλούς φίλους, είναι μέση κατάσταση. Αλλά το σημαντικό είναι πως σαν πρώτη ύλη μπορούν να δώσουν ωραία αποτελέσματα.

Ωμό μεν, είναι πολύ νόστιμο, κομμένο σε λεπτές φέτες με λάδι, αλάτι και λεμόνι.

Ή στους 220 στο φούρνο, κομμένα στη μέση με αλάτι και λάδι για 15 λεπτά, μόλις βγούνε λίγη παρμεζάνα και είναι λουκούμια, αν και λίγο σκληρά.

Όσο για τη μυρωδιά στο βράσιμο, γενικά τα βραστά λαχανικά βρωμάνε λίγο, ή τουλάχιστο αυτό νομίζω.

Δημοσ.

tip για την μυρωδιά. βάλτε μήλα μέσα στην κατσαρόλα.

works στο μπρόκολο. γιατί όχι και στα κουνουπίδια και στα συναφή ζαρζαβατικά??εεε??

και είναι και λουκουμάκι μετά το λιωμένο μήλο.

Δημοσ.

μπρόκολο και να γλυκίζει δεν παίζει.

απλά δεν μυρίζει οπως πριν.

και σε συνδιασμό με το λεμόνι από πάνω, έχουμε μια win κατάσταση για εμάς που το απεχθανόμασταν.

εγώ με τα μήλα τρελαίνομαι μετά πάντως.

Δημοσ.

θα μπορουσα να ξερασω μονο και μονο απο την διαδικασια

επισης

ειναι ζωα

Να ξεράσεις; Υπερβολή. Μια χαρά είναι η διαδικασία και αυτοί είναι και γαμώ τα παιδιά.

Δημοσ.

τι αηδιαααααα, θα ξερασω. :eek: :eek: :eek: :eek:

επισης γτ το μπεικον τους ειναι τοσο ασπρο;

Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο;

Δημοσ.

μάλον διάλεξαν το πιο πιο λιπαρό που βρήκαν. Οι τύποι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης λίπους ανά όγκο φαγητού :mrgreen:

Εμένα με άρεσε πάντως, θα ήθελα μια μεριδούλα.

Δημοσ.

Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο;

υπερβολη ειναι αυτο το συνοθηλευμα γευσεων και υφων. το ξερω οτι ειναι λιπος το ασπρο, το θεμα ειναι οτι αυτο το μπεικον ηταν 80-90% λιπος ενω το νορμαλ θα ελεγα οτι ειναι 50%, ετσι οπως το βλεπω δλδ με το ματι δεν το στηριζω καπου αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...