Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το πεις σε Σκωτσέζο αυτό, να σε κάνει φαρδύτερη απ' το τούνελ της Μάγχης.

 

ελα μωρε ολοι στο ιδιο νησι πανω ζουνε :-D τωρα που το λες οντως στο κουτι λεει σκωτια

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κρεπες με βουτυρο και ζαχαρη κασοναντ.

 

η ζαχαρη κασοναντ οπως θα δειτε ειναι περιεργη και εχει μεγαλη διαφορα στην γευση απο την απλη λευκη ζαχαρη. δεν ειναι η μαυρη ζαχαρη που λεμε, που δεν εχει υποστει λευκανση. αυτη εχει μια γευση απο καραμελα, καπνιστο... ειναι περιεγο δεν μπορω να το περιγραψω.

 

 

p1030371w.jpg

 

p1030372y.jpg

 

p1030375db.jpg

 

η ζαχαρη μονη της σε ενα μπολακι για να την δειτε

 

p1030369v.jpg

Δημοσ.

Μπισκότα τίγκα στο βούτυρο, τσιζκεηκ, ομελέτα, κρέπες με βούτυρο και κατα τα άλλα πολύσπορο μαύρο ψωμί (αν διακρίνω καλά). Γεια σου ρε Εύα αρχόντισσα :-D

Δημοσ.

Ευάκι ξέρεις και η Βέφα Αλεξιάδου χημικός σπούδασε.

 

Link

 

το ξερω αλλα αλλο χημικος και αλλο χημικος μηχανικος. δεν εχουν καμια σχεση τα δυο επαγγελματα/σπουδες.

 

Σου αρέσει πιο πολύ από το απλό με προζύμι;

 

το ψωμι με προζυμι δεν μου αρεσει γτ μου ξινιζει. οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι.

Δημοσ.

Oχι αλλα εκτος του οτι ειναι σιχαμενο το μαυρο ψωμι, τρωγεται και πιο δυσκολα απο το μαυρο. Συνηθως εχει μια γευση σαν ξυλο.

Δημοσ.

Μήπως ο athlios μπερδεύει το πολύσπορο με το ολικής αλέσεως;

Επίσης, το με προζύμι πράγματι ξινίζει αλλά μου αρέσει πιο πολύ από όλα τα άλλα.

Βέβαια, και οι μπαγκέτες μου αρέσουν, και το σικάλεως και όλα.

 

Αλλά το πιο νόστιμο και απλό σάντουιτς που έχω φτιάξει είναι με προζύμι. Ίσως επειδή η φυσική του ξινίλα δένει με τη μαγιονέζα και το χοιρινό, δε ξέρω.

Δημοσ.

δεν ξερω. και το πολυσπορο ειναι ωραιο και το ολικης αλεσεως. το τελειως λευκο δεν μου αρεσει καθολου γτ δεν εχω γευση και αυτο με το προζυμι λογο ξινιλας. ωραιο πραμα το ψωμακι. να εχουμε να διαλεγουμε. B)

Δημοσ.

Λεω να φτιάξω ταλιατελες που να εχουν μανιτάρια και λαδι τρούφας...αλλα εχω κολλήσει. Δεν μου έρχεται τιποτα στο μυαλό. Ισως βαλω και λιγη κρεμά γάλακτος ίσα ισα για να δέσει κάπως.

 

Εχει κανεις καμιά ιδεα, για συνταγή?

Δημοσ.

Λεω να φτιάξω ταλιατελες που να εχουν μανιτάρια και λαδι τρούφας...αλλα εχω κολλήσει. Δεν μου έρχεται τιποτα στο μυαλό. Ισως βαλω και λιγη κρεμά γάλακτος ίσα ισα για να δέσει κάπως.

 

Εχει κανεις καμιά ιδεα, για συνταγή?

Σάλτσα με μανιτάρια και λάδι τρούφας ε;

 

Το λάδι τρούφας, δεν είναι λάδι από τρούφα, είναι ελαιόλαδο με βιομηχανική μίξη μιας ουσίας που περιέχουν και οι τρούφες. Αλλά αν θες να το χρησιμοποιήσεις, έχε στο μυαλό σου πως μπορεί να πικρίσει λίγο άσχημα, οπότε ίσως να χρειαστεί λίγο ζάχαρη ή λίγο καρότο, αλλά το καρότο θέλει να περάσει αρκετή ώρα για να δώσει τη γλύκα του. Επίσης, μη το βάλεις ωμό, σκέτο από πάνω.

 

Καλή επιτυχία! Η σάλτσα με μανιτάρια και κοτόπουλο στα μακαρόνια είναι γαμάτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...