evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να το πεις σε Σκωτσέζο αυτό, να σε κάνει φαρδύτερη απ' το τούνελ της Μάγχης. ελα μωρε ολοι στο ιδιο νησι πανω ζουνε τωρα που το λες οντως στο κουτι λεει σκωτια
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 κρεπες με βουτυρο και ζαχαρη κασοναντ. η ζαχαρη κασοναντ οπως θα δειτε ειναι περιεργη και εχει μεγαλη διαφορα στην γευση απο την απλη λευκη ζαχαρη. δεν ειναι η μαυρη ζαχαρη που λεμε, που δεν εχει υποστει λευκανση. αυτη εχει μια γευση απο καραμελα, καπνιστο... ειναι περιεγο δεν μπορω να το περιγραψω. η ζαχαρη μονη της σε ενα μπολακι για να την δειτε
Praetorianos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπισκότα τίγκα στο βούτυρο, τσιζκεηκ, ομελέτα, κρέπες με βούτυρο και κατα τα άλλα πολύσπορο μαύρο ψωμί (αν διακρίνω καλά). Γεια σου ρε Εύα αρχόντισσα
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 και βεβαια μαυρο πολυσπορο. δεν εχει γευση το ασπρο ψωμι.
μαφαλντα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ευάκι ξέρεις και η Βέφα Αλεξιάδου χημικός σπούδασε. Link
billkost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 και βεβαια μαυρο πολυσπορο. δεν εχει γευση το ασπρο ψωμι. Σου αρέσει πιο πολύ από το απλό με προζύμι;
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ευάκι ξέρεις και η Βέφα Αλεξιάδου χημικός σπούδασε. Link το ξερω αλλα αλλο χημικος και αλλο χημικος μηχανικος. δεν εχουν καμια σχεση τα δυο επαγγελματα/σπουδες. Σου αρέσει πιο πολύ από το απλό με προζύμι; το ψωμι με προζυμι δεν μου αρεσει γτ μου ξινιζει. οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι.
athlios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Oχι αλλα εκτος του οτι ειναι σιχαμενο το μαυρο ψωμι, τρωγεται και πιο δυσκολα απο το μαυρο. Συνηθως εχει μια γευση σαν ξυλο.
billkost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως ο athlios μπερδεύει το πολύσπορο με το ολικής αλέσεως; Επίσης, το με προζύμι πράγματι ξινίζει αλλά μου αρέσει πιο πολύ από όλα τα άλλα. Βέβαια, και οι μπαγκέτες μου αρέσουν, και το σικάλεως και όλα. Αλλά το πιο νόστιμο και απλό σάντουιτς που έχω φτιάξει είναι με προζύμι. Ίσως επειδή η φυσική του ξινίλα δένει με τη μαγιονέζα και το χοιρινό, δε ξέρω.
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω. και το πολυσπορο ειναι ωραιο και το ολικης αλεσεως. το τελειως λευκο δεν μου αρεσει καθολου γτ δεν εχω γευση και αυτο με το προζυμι λογο ξινιλας. ωραιο πραμα το ψωμακι. να εχουμε να διαλεγουμε.
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Λεω να φτιάξω ταλιατελες που να εχουν μανιτάρια και λαδι τρούφας...αλλα εχω κολλήσει. Δεν μου έρχεται τιποτα στο μυαλό. Ισως βαλω και λιγη κρεμά γάλακτος ίσα ισα για να δέσει κάπως. Εχει κανεις καμιά ιδεα, για συνταγή?
billkost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Λεω να φτιάξω ταλιατελες που να εχουν μανιτάρια και λαδι τρούφας...αλλα εχω κολλήσει. Δεν μου έρχεται τιποτα στο μυαλό. Ισως βαλω και λιγη κρεμά γάλακτος ίσα ισα για να δέσει κάπως. Εχει κανεις καμιά ιδεα, για συνταγή? Σάλτσα με μανιτάρια και λάδι τρούφας ε; Το λάδι τρούφας, δεν είναι λάδι από τρούφα, είναι ελαιόλαδο με βιομηχανική μίξη μιας ουσίας που περιέχουν και οι τρούφες. Αλλά αν θες να το χρησιμοποιήσεις, έχε στο μυαλό σου πως μπορεί να πικρίσει λίγο άσχημα, οπότε ίσως να χρειαστεί λίγο ζάχαρη ή λίγο καρότο, αλλά το καρότο θέλει να περάσει αρκετή ώρα για να δώσει τη γλύκα του. Επίσης, μη το βάλεις ωμό, σκέτο από πάνω. Καλή επιτυχία! Η σάλτσα με μανιτάρια και κοτόπουλο στα μακαρόνια είναι γαμάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις