Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω σας Mε ψησατε (pun intended). Με βλεπω να παιζω προς Toufa μερια (γιατι ομολογουμενως μου κεντρισε το ενδιαφερον η σαλτσα) και λεω να δανειστω το tabasco του billdanos Και bonus question: εστω πως θελω να προσθεσω και λιγο "κοκκινο" στοιχειο a.k.a κατι σε ντοματα (ιδεα που μου ηρθε). Παιζει γευστικα ή να το αφησω pure? Νομίζω πως θα βγάλει ζουμιά η ντομάτα! Εκτός αν πας προς λιαστή επιλογή!
Impious Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bLkbYGyp4gc&feature=g-u&context=G22bf348FUAAAAAAABAA τουμπανο το burger
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.c...348FUAAAAAAABAA τουμπανο το burger και οποιος ζησει εζησε
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα τελικά δε μας είπες τι θα ετοιμάσεις για τους φίλους σου που τους μαγειρεύεις κάθε χρόνο; Οι σημειωσεις μου μεχρι τωρα λενε μονο: Πατατες dauphinoise, κρεμα κρεμμυδιου, καποια σαλτσα απο τα κοκκαλα και μαλλον πορκετα ή καρε αρνιου. Ισως κανω παπια δεν ξερω ακομα. Θα παω σε εναν χασαπη που βρηκα να δω τι καλο εχει πρωτα και μετα θα αποφασισω οτιδηποτε. Θα βγαλω φωτος παντως, σε 2 βδομαδες που θα ερθω πισω θα τις βαλω.
billkost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bLkbYGyp4gc&feature=g-u&context=G22bf348FUAAAAAAABAA τουμπανο το burger Εμένα δε μου αρέσει για 1002 λόγους που δε θα αναφέρω γιατί θα αρχίσετε να γκαρίζετε πάλι. Θυμήθηκα όμως το εξής τραγούδι και το βάζω επειδή κάθε φορά που το ακούω γουστάρω! http://www.youtube.com/watch?v=jBsPZV14I-k&ob=av3e Οι σημειωσεις μου μεχρι τωρα λενε μονο: Πατατες dauphinoise, κρεμα κρεμμυδιου, καποια σαλτσα απο τα κοκκαλα και μαλλον πορκετα ή καρε αρνιου. Ισως κανω παπια δεν ξερω ακομα. Θα παω σε εναν χασαπη που βρηκα να δω τι καλο εχει πρωτα και μετα θα αποφασισω οτιδηποτε. Θα βγαλω φωτος παντως, σε 2 βδομαδες που θα ερθω πισω θα τις βαλω. Γιατί δε κάνεις και ένα risotto milagnese; Είναι υπερ γαμάτο. Ξέρεις, με μεδούλι και κρόκο (saffran). Σε πάπια, είχα κάνει sous vide στήθος πάπιας από αυτές που κάνουν το foie και ήταν υπέροχο. Πολύ λίπος κάτω από το δέρμα, δηλαδή το τηγάνιζα περίπου 3-4 λεπτά από τη μεριά του δέρματος μετά το sous vide. Αυτό το λίπος ααααααχχχχχχχχχχ. Βγάλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φωτογραφίες.
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 υλικα 150γρ γιαουρτι στραγγιστο τυπου τοταλ 2 pure butter shortbreads περιπου 32γρ ηταν αυτα που εβαλα καμια 10αρια φουντουκια γλυκο κερασι η κερασια σε πηχτο σιροπι. εκτελεση χτυπαμε στο μουλτι τα μπισκοτα και τα φουντουκια και τα ριχνουμε στον πατο ενος ποτηριου. σιγουρα θα περισεψει μια ποσοτητα την κραταμε. ριχνουμε απο πανω το γιαουρτι. πανω απο το γιαουρτι βαζουμε μια γενεα ποσοτητα κερασια και σιροπι και γαρνιρουμε με λιγα τριματα απο τα μπισκοτα.
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 υλικα 150γρ γιαουρτι στραγγιστο τυπου τοταλ 2 pure butter shortbreads περιπου 32γρ ηταν αυτα που εβαλα καμια 10αρια φουντουκια γλυκο κερασι η κερασια σε πηχτο σιροπι. εκτελεση χτυπαμε στο μουλτι τα μπισκοτα και τα φουντουκια και τα ριχνουμε στον πατο ενος ποτηριου. σιγουρα θα περισεψει μια ποσοτητα την κραταμε. ριχνουμε απο πανω το γιαουρτι. πανω απο το γιαουρτι βαζουμε μια γενεα ποσοτητα κερασια και σιροπι και γαρνιρουμε με λιγα τριματα απο τα μπισκοτα. ερωτησεις τα μπισκοτα θα πρεπει να ειναι κατι συγκεκριμενο? παιζει και χωρις αμυγδαλωτα?
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ερωτησεις τα μπισκοτα θα πρεπει να ειναι κατι συγκεκριμενο? παιζει και χωρις αμυγδαλωτα? to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα που θρυματιζονται ευκολα και εχουν παρα πολυ βουτυρο. φυσικα μπορεις να βαλεις οτι μπισκοτο θες, στην αρχη σκεφτομουν να βαλο digestive αλλα δεν βρηκα στο σουπερμαρκετ ή μπισκοτα κανελας. να σημειωσω εδω οτι προφανως δεν ειναι σαν κανονικο τσιζ κεικ. εχει την ξινιλα του γιαουρτιου αλλα ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δροσερο. πιστευω για καλοκαιρι ειναι πολυ ωραιο.
billkost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα, θέλω να πάρω μια φριτέζα με ψυχρή ζώνη αλλά και ότι άλλο καλό μπορεί να έχει (π.χ. φίλτρο για οσμές, φίλτρο καθαρισμού) που να έχει όμως μια τιμή φυσιολογική, δε θέλω να δώσω πάνω από 250 ευρώ. Εσύ έχεις φριτέζα; Τι έχεις; Έχεις να προτείνεις κάτι σε αυτά που θέλω; to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα που θρυματιζονται ευκολα και εχουν παρα πολυ βουτυρο. φυσικα μπορεις να βαλεις οτι μπισκοτο θες, στην αρχη σκεφτομουν να βαλο digestive αλλα δεν βρηκα στο σουπερμαρκετ ή μπισκοτα κανελας. να σημειωσω εδω οτι προφανως δεν ειναι σαν κανονικο τσιζ κεικ. εχει την ξινιλα του γιαουρτιου αλλα ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δροσερο. πιστευω για καλοκαιρι ειναι πολυ ωραιο. Πάμε ρε Εύα με τα Pure butter shortbread! Την επόμενη φορά και με pure lard shortbread . Αυτό που έβαλες φώτο μου άρεσε πολύ. Ζήλεψα αλλά βαριέμαι να πάω να πάρω γλυκό τώρα.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ομελετα με σπανακι in the beginning I was like : Hmmm not really sure this recipe is gonna work and then I was like: hmmm it doesn't look that bad and in the end I was like: wtf this thing is delicious!!!
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 to μπισκοτο ειπα οτι εβαλα Pure butter shortbread, ειναι αυτα τα αγγλικα μπισκοτα Να το πεις σε Σκωτσέζο αυτό, να σε κάνει φαρδύτερη απ' το τούνελ της Μάγχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις