karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Toufa αν τις περάσεις απο blender σου κοκκινίζει το φαγητό μετά; Εγώ προτιμάω τον τρίφτη. Τι προτείνεις; edit: Για τα δικά μου φαγητά όχι για την περίπτωση του συμφορουμίτη πιο πάνω
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το κοκκινιζει μια χαρα. Το περνας απο σιτα για να μην εχει την φλουδα και τους σπορους.
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δε με ενοχλούν τα σπόρια. Απλά βλέπω την τομάτα και παίρνει ένα ροζ χρώμα στο μπλέντερ και με ανησυχεί λίγο. Θα το δοκιμάσω και θα σε πω thankssssssssssss
Pantelwolf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μηπως φταινε οι ντοματες που ειναι θερμοκηπιου, και εχουν αυτη την περιεργη υφη τη ροζ?
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω ρε συ. Γενικά πάντως το έχω παρατηρήσει. Πχ στην Κρήτη που έβγαζε παραγωγή ο πατέρας και η μάνα μου αν τις έβαζα στο μπλέντερ πάλι ροζ βγαίνανε. Πάντως θα το δοκιμάσω αυτό που λέει ο Toufas είναι και ευκολία το μπλέντερ
billkost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 @toufas ευχαριστώ για την απάντηση . Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλω να φτιάξω αυτη τη στιγμή, αλλα όταν ψάχνω συνταγές για να φτιάξω κάτι, και φτάνω στο σημείο που λέει για παράδειγμα ότι θέλει 3 ντομάτες τριμενες,εκεί τα παραταω. Το θέμα είναι ότι με αιδιαζει το εσωτερικό της ντομάτας και δε τη τρώω. Το πουμαρο δεν έχει αυτό το εσωτερικό που είναι σαν μυξα γεμάτη σπορια. Είχα προσπαθήσει να φτιάξω κρέας δυο φορές, και αντί για 4 τριμενες ντομάτες έβαλα μισό πακέτο πουμαρο τη μια φορά, και λίγο λιγότερο την άλλη , και δε βγήκε καλό. Αναροτιομουν αν υπάρχει μια αναλογία του στυλ 1 κανονική ντοματα = 1/4 πουμαρο η κάτι τέτοιο ... Άρα δε τρως ντομάτες ούτε σε σαλάτα; Λοιπόν, έχω μια ιδέα, ντάξ, μπορεί να μη δουλέψει αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις. Αφού μιλάμε για σάλτσα (αλλά μόνο για σάλτσα ή γκασπάτσο), μπορείς να βάλεις τις ντομάτες στη κατάψυξη από τη προηγούμενη ημέρα. Όταν θες να τις χρησιμοποιήσεις, βγάλε τις έξω και μετά από το πολύ 2 ώρες θα έχουν ξεπαγώσει, αλλά θα έχουν γίνει τελείως γάμησέ τα. Θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τις δεις. Θα είναι σαν να είναι σούπερ μαραμένες και η σάρκα τους θα είναι σαν να είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρευση. Ο λόγος που σου λέω να το δοκιμάσεις είναι επειδή η ντομάτα έχει τελείως διαφορετική υφή πλέον οπότε ίσως να μη το σιχαθείς. Δηλαδή αυτό που σου φαίνεται σαν μύξα, πλέον θα είναι πιο πολύ σαν νερό. Ελπίζω να βοήθησα! Αν το δοκιμάσεις, πες μου πως σου φάνηκε.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασε να βαλεις λιγη κοκκινη πιπερια στο μπλεντερ για να παρει κοκκινο χρώμα, δεν το έχω δοκιμάσει αφου παντα τις ψιλοκόβω αλλά πρέπει να πιανει.
slygeo87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η ντομάτα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κομμένο ντοματάκι κονσέρβα;
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Άρα δε τρως ντομάτες ούτε σε σαλάτα; Λοιπόν, έχω μια ιδέα, ντάξ, μπορεί να μη δουλέψει αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις. Αφού μιλάμε για σάλτσα (αλλά μόνο για σάλτσα ή γκασπάτσο), μπορείς να βάλεις τις ντομάτες στη κατάψυξη από τη προηγούμενη ημέρα. Όταν θες να τις χρησιμοποιήσεις, βγάλε τις έξω και μετά από το πολύ 2 ώρες θα έχουν ξεπαγώσει, αλλά θα έχουν γίνει τελείως γάμησέ τα. Θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τις δεις. Θα είναι σαν να είναι σούπερ μαραμένες και η σάρκα τους θα είναι σαν να είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρευση. Ο λόγος που σου λέω να το δοκιμάσεις είναι επειδή η ντομάτα έχει τελείως διαφορετική υφή πλέον οπότε ίσως να μη το σιχαθείς. Δηλαδή αυτό που σου φαίνεται σαν μύξα, πλέον θα είναι πιο πολύ σαν νερό. Ελπίζω να βοήθησα! Αν το δοκιμάσεις, πες μου πως σου φάνηκε. καλα τωρα τι του λες του ανθρωπου; να σιχαθει χειροτερα;
billkost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλα τωρα τι του λες του ανθρωπου; να σιχαθει χειροτερα; Ποτέ δε ξέρεις με τι μπορεί να σιχαίνεται ο άλλος.
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 luci για σενα http://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg
billkost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 luci για σενα http://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg Στο 1:24, αντί να γράψει "everything", έγραψε "everhtying", για κάποιο λόγο άλλαξε τη θέση των γραμμάτων 'y' και 'h'. Μέχρι εκεί είδα.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 The layover - Miami http://www.youtube.com/watch?v=cFL8okSqLPs Εχει και ενα χριστουγεννιατικο special, θα το βρω αργοτερα
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πειτε καμια σως/ντρεσινγκ ή οπως αλλιως λεγεται στα Ελληνικά για τονοσαλατα χωρις μαγιονεζα με όσο το δυνατον λιγοτερες θερμιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις