billkost Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι αντίδραση σε κοροϊδία αδερφέ, υστερίες λόγω κόμπλεξ είναι. Αν εσύ δε βρίσκεις διαφορά επιπέδου ανάμεσα σε αυτό: [...] OK κατάλαβα, η απάντηση αυτή ήταν στο pre-edit post μου. Λοιπόν, ο traganeus δε κορόιδεψε μόνο μια φορά και αντέδρασα. Η διαφορά επιπέδου δε φαίνεται επειδή χρησιμοποίησα τις διακοσμητικές λέξεις που χρησιμοποίησα αλλά στο νόημα αυτών που έγραψα. Το επίπεδο καθορίζεται από τη ορθότητα και την καθαρή έκφραση αυτών που γράφονται. Ο σαρκασμός και η κοροϊδία (που χρησιμοποίησε o traganeus) που εσύ βρίσκεις να έχει επίπεδο, είναι το πιο εύκολο πράγμα, από τον ορισμό του, εννοείς το αντίθετο από αυτό που λες και κοροϊδεύεις τον άλλον. Αν λοιπόν ψάχνεις επίπεδο στα λεγόμενά του, καθώς και στην απάντησή μου, θα το βρεις μόνο στις δικαιολογίες σου για το ban μου. Αν σε ενοχλεί η βωμολοχία έπρεπε να προειδοποιείς πριν κάνεις ban, δε θα έβριζα ξανά. Το αν δρω υστερικά λόγω κόμπλεξ είναι λόγια του αέρα. Είναι, πιο συγκεκριμένα, ο 38ος και τελευταίος κανόνας του Αρθούρου στο πως να κερδίζεις σε ένα debate. Προσβάλλεις τον άλλον για να κάνεις τα λεγόμενά του να φανούν και αυτά σαθρά. Αυτό κάνεις. Και για αυτό, σε κατηγορώ και εγώ και υστερίες και κόμπλεξ. Ε, τώρα αν ρίξεις και ένα ban και σβήσεις και όσα έγραψα δε θα εκπλαγώ καθώς το έχεις ξανακάνει, ακομπλεξάριστο άτομο εσύ.
VitamineQ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα . Αν σε μια συνταγή λέει ότι θέλει μια ντομάτα, πόσο pumaro βάζω ; Ντομάτες τρώω μόνο σε μορφή πουμαρο και κετσαπ, και θα ήθελα να φτιάξω τόσα φαγητά που έχουν ντομάτες μέσα, αλλά δε ξέρω αν πχ λέει ότι θέλει 2 ντομάτες, πόσο πουμαρο να βάλω. Αν όχι πουμαρο, έστω τοματοπελτε.
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα πές καμιά καλή συνταγή για tacos. http://www.food.com/recipe/americas-test-kitchen-beef-tacos-314504 δες αυτο αρχικα, και θα προτεινα να δεις το Good Eats S14E07 - American Classics VIII: Tacos στο youtube επισης.
billkost Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 http://www.food.com/recipe/americas-test-kitchen-beef-tacos-314504 δες αυτο αρχικα, και θα προτεινα να δεις το Good Eats S14E07 - American Classics VIII: Tacos στο youtube επισης. Τούφα, αυτό το είχα δει πριν λίγο καιρό και είχα μια απορία. Αν δεις, οι πιο πολλές συνταγές από Ελλάδα για σφολιάτα, λένε το βούτυρο να είναι λιωμένο και απλά όταν κάνεις τα στρώματα με το βούτυρο, το βάζεις ψυγείο και το ξανακάνεις. Οι Αγγλικές συνταγές λένε πως το βούτυρο δε πρέπει να λιώσει. Πιο συγκεκριμένα ο Alton κάποια στιγμή είπε πως το βούτυρο δε πρέπει να λιώσει, αλλιώς "we are doomed". Γιατί; Αν λιώσει δε μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο μέχρι να έρθει σε στερεή μορφή; Καμία εξήγηση; Εγώ μέχρι στιγμής το έχω δοκιμάσει με λιωμένο βούτυρο, λιωμένο λαρδί και συνδυασμό τους. Όταν το έκανα με λαρδί, πάντα φούσκωνε υπερβολικά, γιαυτό έκανα ανάμιξη. Στο σκέτο βούτυρο δε φούσκωνε πολύ όμως δε με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς, εκεί που η σφολιάτα ακουμπάει με τη γέμιση, το βούτυρο λιώνει γαμάτα και έχει υπέροχη γεύση, παρόλο που είναι λίγο υγρό.
slygeo87 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχω κάτι μπιφτέκια. Να τα ρίξω στο φούρνο με τριμμένη γραβιέρα (ή κομμένη σε φέτα; πώς; ) ή να παραγγείλω;
Impious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχω κάτι μπιφτέκια. Να τα ρίξω στο φούρνο με τριμμένη γραβιέρα (ή κομμένη σε φέτα; πώς; ) ή να παραγγείλω; να παραγγειλεις μπιφτεκια με τριμμενη γραβιερα ή κομμενη σε φετα
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα, αυτό το είχα δει πριν λίγο καιρό και είχα μια απορία. Αν δεις, οι πιο πολλές συνταγές από Ελλάδα για σφολιάτα, λένε το βούτυρο να είναι λιωμένο και απλά όταν κάνεις τα στρώματα με το βούτυρο, το βάζεις ψυγείο και το ξανακάνεις. Οι Αγγλικές συνταγές λένε πως το βούτυρο δε πρέπει να λιώσει. Πιο συγκεκριμένα ο Alton κάποια στιγμή είπε πως το βούτυρο δε πρέπει να λιώσει, αλλιώς "we are doomed". Γιατί; Αν λιώσει δε μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο μέχρι να έρθει σε στερεή μορφή; Καμία εξήγηση; Ειναι επειδη δεν θες να παει παντου το βουτυρο αλλα να κανει "πακετα" που θα λιωσουν κατα το ψησιμο και το αλευρι που θα εχει μεινει εκει μεσα θα γινει πιο τραγανο. Δες το Good Eats S2E6P1: Crust Never Sleeps το απανταει πιο καλα.
kebinB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα η φακή (ψιλλή) χρήση για σαλάτα, πόση ώρα θέλει βράσιμο;
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα η φακή (ψιλλή) χρήση για σαλάτα, πόση ώρα θέλει βράσιμο; Δες στα 15 λεπτα, και μετα καθε 5. Το πολυ κανα μισαωρο θα σου παρει (να κρατανε λιγο, οχι σαν σουπα). Μερικες φωτο απο το borough market:
billkost Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δες στα 15 λεπτα, και μετα καθε 5. Το πολυ κανα μισαωρο θα σου παρει (να κρατανε λιγο, οχι σαν σουπα). Μερικες φωτο απο το borough market: Ωραίος! Πιο πολύ μου άρεσε πολύ η ξανθιά τύπισσα στη φωτογραφία με τα ψάρια. Τώρα θα δω το link που μου έδωσες για τη σφολιάτα!
Freakster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καμιά ιδέα για να μαγειρέψεις μπρόκολο - κουνουπίδι; πέρα από, "βράσε, βάλε λεμόνι λάδι, έλα βράδυ"
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ζεμάτισε λαχανικά, κανα μανιταρακι, μπροκολο αραδιασε τα σε ενα ταψι κανε ενα μιγμα με γαλα ή καλύτερα κρέμα γαλακτος και τυριά, ψηστα, φατα. win.
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ...και μετά βάλε λεμόνι-λάδι κι έλα βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις