Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν σταματαει να ειναι πλακα, αλλα να ειναι ετοιμος ο καθενας για την απαντηση του ομως.

 

 

Ελληναρα τον κανει το οτι χλευαζει το εξεζητιμενο/περιεργο συνδιασμο χωρις καν να ξερει. Ημιμαθεια πως το λενε αλλιως.

 

Μου αρεσει που μου λες για ελιτισμο στην μαγειρικη, κατι που γινεται συνεχομενα στο thread με τις φωτογραφιες απο τις καμερες σας. Αν καποιος ποσταρει μια οχι τοσο καλη τεχνικα φωτο ομως θα του δωσετε συμβουλες.

Δεν ειδα ομως κανεναν να πει "κουλτουρα να φυγουμε" στο thread με τις φωτο, η μαφαλντα ποσταρει (πανεμορφες) εικονες απο καλλιτεχνες με καποιο οραμα. Αν εγω πω "τι μαλακιες ειναι αυτες" και βαλω κατι που εκανα στο paint δεν θα ειμαι βλακας το λιγοτερο? Γιατι οχι και εδω? Γιατι τα 2 μετρα και τα 2 σταθμα.

 

 

Επισης το φουα δεν ηταν σοβαρη προταση, ακομα το θυμαμαι οτι σου ειχα βαλει και smiley στο τελος, μονο τρελλος θα ημουν να ελεγα σε καποιον να αγορασει κατι τοσο ακριβο χωρις να το θελει ο ιδιος.

Και το αν εχει την διαθεση καποιος να μαγιρεψει, ε ας μην μπει στο thread της μαγειρικης τοτε.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γαμώ τα ίντερνετς γαμώ.

εντιτ: να εξηγηθώ

 

Προσωπικά συμφωνώ με το γιν αλλά άμα δεν ήταν τα ίντερνετς δεν θα έμπαινε ο κάθε μπετόβλακας να υποτιμήσει την προσπάθεια του καθενός.

 

Αυτά.

Δημοσ.

Γαμώ τα ίντερνετς γαμώ.

εντιτ: να εξηγηθώ

 

Προσωπικά συμφωνώ με το γιν αλλά άμα δεν ήταν τα ίντερνετς δεν θα έμπαινε ο κάθε μπετόβλακας να υποτιμήσει την προσπάθεια του καθενός.

 

Αυτά.

Kαλα εχουμε δει την αποψη του καθε μπετοβλακα και τελειως ασχετου για πολλα αλλα θεματα και την φαγαμε στην μαπα αβασανιστα. Και αν του ελεγες οτι κανει λαθος σε εβριζε απο πανω.. η συζητηση περι γκουρμε σε πειραξε;χαχαχα

Δημοσ.

Οχι δεν σταματαει να ειναι πλακα, αλλα να ειναι ετοιμος ο καθενας για την απαντηση του ομως.

 

 

Δηλαδή για εσένα η πλάκα σηκώνει τέτοια απάντηση;

 

 

Ελληναρα τον κανει το οτι χλευαζει το εξεζητιμενο/περιεργο συνδιασμο χωρις καν να ξερει. Ημιμαθεια πως το λενε αλλιως.

 

 

Δεν σταματάει να είναι πλάκα αλλά τελικά χλευάζει;

 

 

 

Μου αρεσει που μου λες για ελιτισμο στην μαγειρικη, κατι που γινεται συνεχομενα στο thread με τις φωτογραφιες απο τις καμερες σας. Αν καποιος ποσταρει μια οχι τοσο καλη τεχνικα φωτο ομως θα του δωσετε συμβουλες.

 

 

Στο θρεντ με τις slr δεν ξέρω τι γίνεται, παρ'όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι αν μπει κάποιος και ποστάρει φωτό απο σναπσοτ και πει "εντάξει μπορεί να μην έχω την Χ υπεργαμάτη τούμπανο slr, αλλα ρε πούστη καλή βγήκε η φωτογραφία - ε δε νομίζω να τον πουν και ελληνάρα.

 

 

Και το αν εχει την διαθεση καποιος να μαγιρεψει, ε ας μην μπει στο thread της μαγειρικης τοτε.

 

Ναι, πράγμα που το αφήνει με 3 άτομα να ποστάρουν και άρα το κάνει πριβέ θρεντ και άρα ξαναγυρνάμε στο αρχικό μου ποστ.

Δημοσ.

Θα κάνω ένα τόπικ "Μαγειρική για άσχετους, για τελευταίες ,για βλάχες και ελληναράδες" να πηγαίνουμε εμείς οι ελληναράδες οι άσχετοι που τρώμε MISKO....

Δημοσ.

Θα κάνω ένα τόπικ "Μαγειρική για άσχετους, για τελευταίες ,για βλάχες και ελληναράδες" να πηγαίνουμε εμείς οι ελληναράδες οι άσχετοι που τρώμε MISKO....

 

cool

να παρουμε καμια ιδεα

εμεις οι αδαεις

Δημοσ.

Δηλαδή για εσένα η πλάκα σηκώνει τέτοια απάντηση;

 

 

 

Δεν σταματάει να είναι πλάκα αλλά τελικά χλευάζει;

 

 

 

Στο θρεντ με τις slr δεν ξέρω τι γίνεται, παρ'όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι αν μπει κάποιος και ποστάρει φωτό απο σναπσοτ και πει "εντάξει μπορεί να μην έχω την Χ υπεργαμάτη τούμπανο slr, αλλα ρε πούστη καλή βγήκε η φωτογραφία - ε δε νομίζω να τον πουν και ελληνάρα.

 

 

 

Ναι, πράγμα που το αφήνει με 3 άτομα να ποστάρουν και άρα το κάνει πριβέ θρεντ και άρα ξαναγυρνάμε στο αρχικό μου ποστ.

 

Επειδη συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις τι θελω να σου πω.

Ωραια, αν του πουνε του ατομου με την χαλια καμερα "ξερεις αν κανεις αυτο και αυτο θα σου βγει πιο καλη η φωτο"

Μετα περασει καιρος, παλι το ιδιο ατομο, και παλι απο κατω οι συμβουλες.

Μετα περναει ο καιρος παλι το ιδιο ατομο και απο κατω "δεν την εβγαλα με το τηλεσκοπιο του hubble, και δεν ειχα φως οσο 3 ηλιους" Ε δεν θα ειναι προκλητικος?

 

Πες μου που ακριβως εγω μειωσα την προσπαθεια καποιου εδω μεσα. Κατσε και δες ομως ποσοι μειωνουν οσα γραφω εγω.

Δημοσ.

Μου αρεσει που μου λες για ελιτισμο στην μαγειρικη, κατι που γινεται συνεχομενα στο thread με τις φωτογραφιες απο τις καμερες σας. Αν καποιος ποσταρει μια οχι τοσο καλη τεχνικα φωτο ομως θα του δωσετε συμβουλες.

Δεν ειδα ομως κανεναν να πει "κουλτουρα να φυγουμε" στο thread με τις φωτο, η μαφαλντα ποσταρει (πανεμορφες) εικονες απο καλλιτεχνες με καποιο οραμα. Αν εγω πω "τι μαλακιες ειναι αυτες" και βαλω κατι που εκανα στο paint δεν θα ειμαι βλακας το λιγοτερο? Γιατι οχι και εδω? Γιατι τα 2 μετρα και τα 2 σταθμα.

 

Μισό λεπτάκι, πότε έγινε αυτό; Η δική μου εμπειρία από το φωτοθρέντ είναι πως πολλοί ανεβάζουν πιξ από κινητά ή νορμάλ μηχανές, συνοδευόμενα από σχόλια του τύπου "με την ταπεινή μου τάδε" ή "μην περιμένετε πολλά, από κινητό είναι" και η αντίδραση των υπόλοιπων είναι "μια χαρά είναι" και "έλα ρε, για κινητό γαμάει" και γενικά, υπάρχει ενθάρρυνση. Πέραν λοιπόν του ότι δεν παίζει ελιτισμός, δεν έχω δει και εδώ κανέναν να ποστάρει "τι μαλακίες είναι αυτές" για κάποια συνταγή. Τώρα, αν η πλειοψηφία των συνταγών έχει καταλήξει να είναι βούτυρο Παραγουάης (επειδή μπορεί όντως να γαμάει) με πάπια που ξέρει να δουλεύει autocad (επειδή είναι πράγματι πιο γευστική) με διαφανές χαβιάρι (επειδή το σκουμπρί από τον Πλούτωνα γαμάει αδιαμφισβήτητα) ε προφανώς και δεν απευθύνεσαι στο γενικό κοινό. Και είναι άλλο πράγμα η συμβουλή "βάλε λιγότερη ρίγανη στην ομελέτα" και άλλο το "ωραίο το ελαιόλαδο, αλλά το λίπος νεροβούβαλου θα το έκανε 100 φορές γαμάτο", όπως είναι άλλη συμβουλή το "φτιάξε το white balance" και άλλη το "πάρε DSLR".

 

Στα υπόλοιπα με καλύπτει η YiN.

Δημοσ.

^^Με πρόλαβε η χαρούμενη λούσι. Αν και ομολογώ ότι δεν θα έφερνα παράδειγμα την παπια που ξέρει να δουλεύει autocad.

Δημοσ.

Μπορει να μη θελει να βελτιωθει ρε αδερφε, να θελει να βγαζει φωτο με φατσα τον ηλιο και να περναει τα καμαρόνια απο μεταλλικές τρύπες κράματος αλουμινίου της μομζαβίκης και χάλιβα νοτίου αργεντινής.

Και στην τελική αυτό που θελει να σου πει η yin ειναι ότι 3 ατομα σπαμαρετε ενα thread μαγειρικης με ελιτιστικες αποψεις που δεν αφορουν ή ενδιαφέρουν τον μέσο ή ασχετο με μεγειρική μελος που προσπαθει να φαει ή να φτιαξει ενα ρημαδοφαι. Ουτε και γω ξερω ποσες φορες αναφερθηκαν εξεζητημενα αγαθα τύπου ιμπερικο και δεν ξερω και γω τι αλλο εδω μεσα, λες και θα τα βρουμε στα σουπερ μαρκετ της γειτονιάς.

Καντε ενα thread μαγειρικής και ενα ακομα για "Μαγειρική για άσχετους, για τελευταίες, για βλάχες και ελληναράδες" να τελειώνουμε και με τα φλειμς να φαμε την ομελετα του φρηνταμπα να τελειωνουμε.

Δημοσ.

Ωραια. Βρες μου 3 φορες που προτεινω σε καποιον να αγορασει κατι πολυ ακριβο και σπανιο και εχω πει σε καποιον γαμα το μπζιλε αγορασε μοσχαρι waguy.

Οτιδηποτε εχω προτεινει ειναι στο 99% πιο φτηνο απο το αρχικο υλικο.

Επισης οταν απανταω σε κατι, πρωτα γραφω την απαντηση, μετα συνηθως εχω μια εξηγηση για την απαντηση και μετα θα προτεινω alternatives.

Θες να σου θυμισω την απαντηση "tl;dr" που ειχα απο κατω απο μια συνταγη για ενα γλυκο που ειχα ποσταρει?

 

Για μενα λεω, δεν λεω για τον billkost που θελει το πιο ακριβο μακαρονι του πλανητη. Το τι κανει εκεινος ειναι δικο του θεμα. Παντα απανταω σε καθε ερωτηση και ποτε δεν ειπα "ελα αυτα ειναι απλα πραγματα δεν ειναι για μενα, παρε στην μαπα την μπριζολα των 24 ωρων"

 

Μπορει να μη θελει να βελτιωθει ρε αδερφε, να θελει να βγαζει φωτο με φατσα τον ηλιο και να περναει τα καμαρόνια απο μεταλλικές τρύπες κράματος αλουμινίου της μομζαβίκης και χάλιβα νοτίου αργεντινής.

Και στην τελική αυτό που θελει να σου πει η yin ειναι ότι 3 ατομα σπαμαρετε ενα thread μαγειρικης με ελιτιστικες αποψεις που δεν αφορουν ή ενδιαφέρουν τον μέσο ή ασχετο με μεγειρική μελος που προσπαθει να φαει ή να φτιαξει ενα ρημαδοφαι. Ουτε και γω ξερω ποσες φορες αναφερθηκαν εξεζητημενα αγαθα τύπου ιμπερικο και δεν ξερω και γω τι αλλο εδω μεσα, λες και θα τα βρουμε στα σουπερ μαρκετ της γειτονιάς.

Καντε ενα thread μαγειρικής και ενα ακομα για "Μαγειρική για άσχετους, για τελευταίες, για βλάχες και ελληναράδες" να τελειώνουμε και με τα φλειμς να φαμε την ομελετα του φρηνταμπα να τελειωνουμε.

Γιατι να δεχομαστε την κατω μερια της φωτογραφιας επειδη καποιος ετσι γουσταρει και οχι το αντιστοιχο αντιθετο ακρο στην μαγειρικη?

Ποτε ακριβως ειπα "παιδια αυτη η συνταγη ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ"

 

Ακομα και το πατε που εβαλα πριν απο μερικα posts ισως να ειναι συνταγη αγραματης γριας απο την γαλλια.

Δημοσ.

Ασχετο αλλα γκρι αλατι ατλαντικου; wtf :mrgreen: :mrgreen: Τι διαφορα εχει απο το απλο αλατι; Υπαρχει γκρι αλατι ατλαντικου στην Ελλαδα;

Δημοσ.

Τούφα. Σοβαρά. Προσπαθώ να στο κάνω λιανά εδώ και πέντε ποστ.

Έφτιαξες ένα θρεντ ενώ υπήρχε ήδη άλλο - σε ενοχλούσε το όνομα και δεν το θεωρούσες επαρκές. Μιλατε ως επι το πλείστον τρία άτομα εδώ μέσα, την πλάκα την εκλαμβάνετε ως χλεύη, επανειλημμένα έχετε χαρακτηρίσει τρίτους είτε γιατί δεν γνωρίζουν πράγματα είτε γιατί κάνουν πλάκα είτε γιατί ανοίγουν ένα θρεντ και βλέπουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ δυσπρόσιτο content στο οποίο εσύ ο ίδιος λες "τότε να μην ανοίγουν το θρεντ μαγειρικής" και μετά μου λες οτι ΕΓΩ δεν καταλαβαίνω κι ότι δεν υπάρχει ελιτισμός.

 

Αφού δεν υπάρχει ελιτισμός τραβάτε να τα ποστάρετε στο θρεντ της γιαγιας. Αλλά η γιαγιά δεν έφτιαχνε παρφέ από συκώτι πάπιας με ψωμί και γκρι αλάτι ατλαντικού. Και το ότι δεν μπορείς να το ποστάρεις εκεί δεν είναι ελιτισμός. Εντάξει, i rest my case.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...