Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

googl-αρε "crushed ice on minced meat"

ναι βγαζει links για το οτι βαζουν παγο οταν φτιαχνουν λουκανικα , εκει που καθεται και παει το κρεας για να μην χαλασει.

Εκτος αν λες κατι τετοια: που ειναι απλα λαθος.

Δημοσ.

ναι βγαζει links για το οτι βαζουν παγο οταν φτιαχνουν λουκανικα , εκει που καθεται και παει το κρεας για να μην χαλασει.

Εκτος αν λες κατι τετοια: που ειναι απλα λαθος.

Δε ξέρω για το λουκάνικο. Διάβασα για μια τύπισσα που το δίνει σαν συμβουλή. Θα το δοκιμάσω και θα σε πω.

Δημοσ.

ε βαλε το link να το δουμε!

Δεν στεκει παντως, ο παγος εκτος απο οτι θα σταματησει το μαγειρεμα για καποια λεπτα, δεν παυει να ειναι νερο. Επειδη βαζεις νερο δεν σημαινει οτι θα ειναι ζουμερο. Λιπακι θελει.

Δημοσ.

ε βαλε το link να το δουμε!

Δεν στεκει παντως, ο παγος εκτος απο οτι θα σταματησει το μαγειρεμα για καποια λεπτα, δεν παυει να ειναι νερο. Επειδη βαζεις νερο δεν σημαινει οτι θα ειναι ζουμερο. Λιπακι θελει.

Ξέρεις, το νερό είναι περίεργο πράγμα. Έχει κάτι απίστευτες ιδιότητες και ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να δράσει.

Δεν ήταν στο net, ήταν σε ένα άρθρο από ένα περιοδικό. Η τύπισσα που το 'γραψε λέγεται Anya von Bremzen.

Δημοσ.

Θα χασεις την ωρα σου. Δεν εχει καμια μαγικη δυναμη το νερο και ξερεις ακριβως πως θα δρασει.

Δημοσ.

Θα χασεις την ωρα σου. Δεν εχει καμια μαγικη δυναμη το νερο και ξερεις ακριβως πως θα δρασει.

Ίσως, όμως ξέρεις τι λέγανε: nullius in verba. Δε γίνεται να μη το δοκιμάσω.

 

Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω την ίδια μηχανή κιμά που είχα στο Αμέρικα. Θα είναι η πρώτη μου συνταγή.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-Titanium-KM010-Kitchen-Machine/dp/B000UE8UMG/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1323299669&sr=1-1

δεν παιρνουμε ποτε ενα μηχανημα που κανει μονο ενα πραγμα. Τσαμπα λεφτα.

Ρε συ, αυτό κάνει μια περιουσία, επίσης για να πάρεις το εξτραδάκι που κάνει κιμά κάνει άλλη μια περιουσία.

Το άλλο είναι πάλι kenwood και καθαρίζω με 200 ευρουλάκια.

 

Στα θετικά αυτού που μου έδωσες είναι πως κάνει και ζυμαρικά από μπρούτζινες τρύπες ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Δημοσ.

Σήμερα θα επισκεφτώ ένα βιολογικό κρεοπωλείο (ξανά) αλλά αυτή τη φορά πιστοποιημένο, θα του ζητήσω λίπος από μοσχάρι, κλασικά, γύρω από το νεφρό.

Άντε να δούμε. Πόσο λες να μου το αφήσει; Αν μου πει πάνω από 2-3 ευρώ το κιλό δε θα πάρω.

Δημοσ.

Πιτα θα κανεις ή κανα γλυκο?

Ισως βρεις και απο μοσχαρι γαλακτος απο τα πλευρα, το ιδιο ειναι.

Εδω το βρισκεις παντου σε καθε supermarket μαζι με αλευρι ετοιμο για χρηση και βαζεις οσο θες σαν αυτο http://compare.ebay.co.uk/like/120759371355?var=lv&ltyp=AllFixedPriceItemTypes&var=sbar

 

Τι πιστοποιησεις θελει κατι για να λεγεται βιολογικο εκει? Εδω πχ για να πω βιολογικο το μηλο, πρεπει να μην υπαρχει τιποτα με λιπασματα σε μια μεγαλη ακτινα γυρω απο τα δικα μου.

 

http://www.youtube.com/watch?v=M-aGPniFvS0

Δημοσ.

Ξέρεις, το νερό είναι περίεργο πράγμα. Έχει κάτι απίστευτες ιδιότητες και ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να δράσει.

Δεν ήταν στο net, ήταν σε ένα άρθρο από ένα περιοδικό. Η τύπισσα που το 'γραψε λέγεται Anya von Bremzen.

 

εμ οχι. απλα διαφερει σε σχεση με παρομειες ουσιες η εχει λιγο απροσμενη συμπεριφορα, αλλα στην κουζινα δεν προκειται να δεις τπτ απ ολα αυτα

 

Θα χασεις την ωρα σου. Δεν εχει καμια μαγικη δυναμη το νερο και ξερεις ακριβως πως θα δρασει.

 

ακριβως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...