Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Για την ισπανια , να πω πως στην 7ημερη με το σχολειο [τρωγαμε το μεσημεροαπογευμα συνηθως εξω] φαγαμε για το πεος και παντα καταληγαμε στα burger king . Να μη σχολιασω το γεγονος οτι καπου μας ταϊσαν καλαμαρακια με λουκανικο. Προφανως και θα χει καλη κουζινα για να το λεει ο τουφινος απλα λεω τι μου εμεινε εμενα. το καλαμαρι με το chorizo τους (εκεινο το κοκκινο λουκανικο) οπως και σχεδον ολα τα θαλασσινα με το χοιρινο πανε απιστευτα. Δες τα video που εβαλα, αν θες μπορω να βαλω και αλλο μονο για την μαδριτη. Πραγματικα ειναι τελειο το φαγητο τους. Φυσικα και παιζει ρολο το που θα πας να φας παντα. Απο θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα μιας και εχω ερθει ελαχιστες φορες και την τελευταια ειχα φαει και καλα απο οσο θυμαμαι, αλλα στην αθηνα παντως μπορω να σου δειξω πιο πολλα ασχημα παρα καλα μαγαζια.
athlios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιδια, ισως φταιει και το γεγονος οτι στο φαι θελαμε να δωσουμε τα λιγοτερα λεφτα και να μην τρωμε 5 ωρες αλλα και παλι...Αντιθετα το φαι που εχω κανει στην ιταλια δε το χω κανει πουθενα.
billkost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ποοοο μιλαμε απορω πως τα καταφερατε. οσες φορες εχω παει ισπανια εχω πεθανει απο το φαι, αν και στην 5ημερη δεν θυμαμαι να εφαφα πανω απο 3 φορες αλλα ακομα κι αυτες οι τρεις φορες ηταν τελειες. Καλά κοίτα, ας μην αλλάζουμε θέμα, δε μας πολυενδιαφέρει τι "έφαφες" αλλά κυρίως τα φαγητά που έτρωγες. Πάντως και συ, είπαμε, νταξ, να φαφ μόνο τρεις φορές; Εδώ όλοι φώμε συνέχεια. Φαφομάρα δηλαδή. Φά σε φαφό μας. Sorry αλλά μου φάνηκε τρομερά αστείο.
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιδια, ισως φταιει και το γεγονος οτι στο φαι θελαμε να δωσουμε τα λιγοτερα λεφτα και να μην τρωμε 5 ωρες αλλα και παλι...Αντιθετα το φαι που εχω κανει στην ιταλια δε το χω κανει πουθενα. Οχι για μικρα μαγαζια σαν μεζεδοπωλεια/ταβερνες λεω οχι 5ωρα γευματα που ειναι ακριβα! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ep-n3TTOO6Q#t=627s σαν αυτο. Οι 2 που ειναι μαζι του ειναι πατερας και κορη που εχουν ενα μαγαζι με 3 αστερια michelin. Και δες που πανε να φανε.
billkost Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οχι για μικρα μαγαζια σαν μεζεδοπωλεια/ταβερνες λεω οχι 5ωρα γευματα που ειναι ακριβα! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ep-n3TTOO6Q#t=627s σαν αυτο. Οι 2 που ειναι μαζι του ειναι πατερας και κορη που εχουν ενα μαγαζι με 3 αστερια michelin. Και δες που πανε να φανε. Ρε συ πριν δε σου έγραψα για arzak και μου είπες πως δε σου φαίνεται καλός; Πάντως εγώ αν βρω Ισπανίδα γυναίκα ΕΦΥΓΑ για San Sebastian μόνιμα.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το μαγαζι του δεν ειναι οπως ηταν απο οσα εχω διαβασει. Οχι πως δε θα τρωγα εκει, αλλα αν ειχα την επιλογη θα πηγαινα αλλου.
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλά κοίτα, ας μην αλλάζουμε θέμα, δε μας πολυενδιαφέρει τι "έφαφες" αλλά κυρίως τα φαγητά που έτρωγες. Πάντως και συ, είπαμε, νταξ, να φαφ μόνο τρεις φορές; Εδώ όλοι φώμε συνέχεια. Φαφομάρα δηλαδή. Φά σε φαφό μας. Sorry αλλά μου φάνηκε τρομερά αστείο. ενα λαθακι καναμε κυριος! ενταξει 3 φορες θυμαμαι εγω, πιθανως να ειχα φαει περισσοτερες. καπου πρεπει να εφυγαν αυτα τα 400 ευρω αλλα δεν θυμαμαι επισης ρε γμτ. αυτο που μετανιωνω ειναι που δεν ξετιναξα το πρωινο του ξενοδοχειου. 4 αστερια με ενα μπουφε 5 μετρα, κι εγω κατεβενα τελευταια στιγμη και επινα μια σοκολατα. ημουν τελικα αφαγη τοτε.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απο το να φαω ξερα αυγα που ηταν εκει απο το πρωι, πιο καλα η σοκολατα.
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απο το να φαω ξερα αυγα που ηταν εκει απο το πρωι, πιο καλα η σοκολατα. τα αυγα οντως δεν μου γεμιζαν κι εμενα το ματι. αλλα ρε συ τα σαλαμια;
billkost Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και μια και μιλάμε για Ισπανούς εκεί στα βόρεια σύνορα με τη Γαλλία, πάρτε και αυτό, είναι ένα εβραϊκό (μακρυά από μας) τραγούδι των Εβραίων της Ισπανίας (sephardi jews) που τα σπάει κυριολεκτικά. Η εκτέλεση αυτή δεν είναι τόσο καλή αλλά θυμάμαι το είχα ακούσει από έναν contra tenoro στο Baltimore και είχα πάθει πλάκα. http://www.youtube.com/watch?v=LxoCnBclUno Ξέρω ξέρω, αλλαγή θέματος αλλά καμιά φορά τα μπλέκω με τις απολαύσεις .
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 τα αυγα οντως δεν μου γεμιζαν κι εμενα το ματι. αλλα ρε συ τα σαλαμια; μιση ωρα αφου βγηκαν απο το ψυγειο ναι, μετα την 1 ωρα στον ξερο αερα μπλιαχ.
billkost Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πως την έχεις δει; Όταν κάποιος είναι πιο ευαίσθητος από εσένα είναι παράξενος.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 οχου κι εσυ κωλοπαραξενε. Βρε πουλακι μου που εισαι και γειτονισα οταν ειμαι στο ελλαντα, ειμαι εκλεκτικος γιατι ξερω πως ειναι το σωστο και πως πρεπει να ειναι επειδη τα εχω δει απο τα παρασκηνια. Οχι πως για να ξερεις πρεπει να εχεις δουλεψει σε κουζινα, αλλα το ματι μου παει αμεσως στα πραγματα που ξερω οτι ειναι το πιο ευκολο να πανε σκατα.
billkost Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα, τι ξέρεις για την προσθήκη κομματιασμένου πάγου σε κιμά για να το κάνει πιο ζουμερό; Μόλις το διάβασα και ψήνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις