Garnele Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτή η τριχάρα που με σκάλωσε κι εμένα, φαντάζομαι ότι είναι το Ράμμα.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ναι ρε ΤΖΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, η κλωστή είναι. Τρίχες έχω στο κεφάλι, όχι ατσαλόσυρμα.
freedubus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Λώλ, σόρι, ούτε που το είδα αυτό με το ράμμα.
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 σπαλομπριζολες το λενε στο ελλαντα, pork loin στο πιο ανθρωπινο ---------- Post added at 09:54 ---------- επισης πατατες και λεμονι απο την αρχη ειναι nono γιατι αργουν σαν διαολοι να ψηθουν και το κρεας θα χει παραψηθει. την επομενη φορα βαλε το λεμονι προς το τελος και θα ΣΕ αρεσει πιο πολυ.
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Φιλαράκο το λεμονάκι όμως κάτι κάνει στας υδρατμάς και οι πατάται βγαίνουν μέλι και αμβροσία.
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 τοτε βαλε το κρεας πιο μετα να μην σου γινει σαν παπουτσι. ή βρασε τις πατατε πρωτα, μετα ανακατεύεις με λαδι και λεμονι και βαλτα στο φουρνο και θα δεις μελι
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Η τελευταία μου εφεύρεση: Η Λομπάρδα, ή αλλιώς, κλειστό χάμπουργκερ. Γεμιστή χειροποίητη ζύμη με μπιφτέκι, μπέηκον, τυρί, μανιτάρια και κομματάκια λουκάνικου.
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρε μαλάκα αν το φάει αυτό το πράγμα η γιαγιά ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μισή κληρονομιά δική σου αν κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει. Βάλε και αρνί. Θέλω το σπίτι στον πρώτο.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Στον πρώτο...; ... [sweet]Να σε κεράσω λίγο παστό λίπος με συκώτι αλοιφή όσο το συζητάμε;[/sweet]
slipknot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αυτό κάτω απ' τον αναπτήρα είναι πακέτο τσιγάρα; Αν ναι, πες μου μόνο ότι το πιάτο είναι στην πραγματικότητα μικρό πιατάκι.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Είναι πιάτο πρωινού, όχι για φλυτζάνι, όχι το μεγάλο μέγεθος. Το μέγεθος της Λομπάρδας είναι σαν ένα μεγάλο χάμπουργκερ.
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 κυπριακη αγαπημενη συνταγη και νοστιμοτατη!! ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1/2 κιλο ελιες μαυρες μαλακες ψιλοκομενες 1/2 ποτηρι ελαιολαδο 1 κιλο αλευρι σκληρο 1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 κουταλακι αλατι 1 κ.σ μαγια ξερη μπολικο δυοσμο φρεσκο ψιλοκομενο ή ξερο τριμμενο 1/2 ποτηρι κολιαντρο φρεσκο ψιλοκομμενο (προαιρετικα) 1 κ.σ ζαχαρη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βαζουμε τη μαγια και τη ζαχαρη με λιγο χλιαρο νερο σε ενα μπολ και μολις φουσκωσει λιγο προσθετουμε το αλευρι και χλιαρο νερο να γινει μια μαλακη ελαστικη ζυμη.προσθετοθμε και τα υπολιπα υλικα μας. Το λαδι το βαζουμε τελευταιο.χωριζουμε τη ζυμη σε 6 κοματια και αφηνουμε για μιση ωρα να ξεκουραστουν. 4.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 40 λεπτα. παει απιστευτα με καφε ή το τσαι.και ειναι και πλ ωραιο συνοδευτικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις