Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να φάω παρμεζάνα και μετά να την κάνω εμετό πάνω στα μακαρόνια σου.

Το αποτέλεσμα θα είναι πως θα φας κάτι και θα το κάνεις εμετό και εγώ δε θα φάω και δε θα πάθω τίποτα.

Δημοσ.

Για να μη στεναχωριέσαι, μπορείς να βάλεις pecorino, αλλά δεν είναι το ίδιο. Σε μερικά μακαρόνια πάει το ένα και σε μερικά το άλλο. Έτσι είναι η ζωή, σκληρή και άπονη.

aglio olio , με pecorino ή με παρμεζανα? Μπορει να μη παει και τιποτα αλλα στα @@ μου εγω τα μακαρονια τα θελω σκεπασενα με τυρακι.

Δημοσ.

Μπορώ να φάω παρμεζάνα και μετά να την κάνω εμετό πάνω στα μακαρόνια σου και μετά να σου κρατάει το στόμα ανοιχτό ο Chrisxxx και να στα ταίσω με το ζόρι. Πώς σου φαίνεται αυτό, αδελφάρα;

Δημοσ.

aglio olio , με pecorino ή με παρμεζανα? Μπορει να μη παει και τιποτα αλλα στα @@ μου εγω τα μακαρονια τα θελω σκεπασενα με τυρακι.

Βάλε και λίγο bacon. Καλό θα γίνει.

Δημοσ.
γενικα αποφευγετε οσο πιο πολυ μπορειτε τα επεξεργασμενα πραγματα. Το σωμα δεν ξερει τι να τα κανει στην μορφη που μπαινουν και τα βαζει οπου νανε. Τρανο παραδειγμα, φατε καλαμποκι και θα δειτε πως θα το αποβαλει το σωμα σας. Στην αμερικη η γλυκαντικη ουσια που ειναι ΠΑΝΤΟΥ ειναι το σιροπι φρουκτουζης απο καλαμποκι. Δειτε πως ειναι σαν λαος. Στην γαλλια τρωνε παπιες, φουα, λιπη παπιας, κρεμες γαλακτος, βουτυρα τυρια. Απο τους πιο χαμηλους δικτες καρδιακων νοσηματων.

*και για να προλαβω τους εξυπνακηδες, οχι δεν ειναι το ιδιο η αγελαδα που τρωει δημητριακα με αυτη που τρωει γρασιδι.

<3 so so true

Δημοσ.

Στη Γαλλία όμως δεν τρώνε, τσιμπάνε. Μία φορά σε εστιατόριο, να χορτάσω και τι στον κόσμο και παραγγέλνω και μενού 3 πιάτων. Συνήθως όμως γίνομαι κουρούμπελο. Το κρασί είναι σε αφθονία.

Δημοσ.

Αποκλείεται να εννοεί φάην ντάηνην. Στο ΝΟΜΑ μου έδωσαν να φάω τηγανητό μακαρόνι.

Το ντονεράκι μετά όμως...

Δημοσ.

Το noma δεν ειναι fine dining ρε συ ομως. Ποσα ειχες σταξει εκει? Ποιο menu εφαγες? Την ζωντανη γαριδα την προλαβες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...