Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φρηνταμπα τι λεει αφτος για την παρμεζανα ρε; να παμε να τον πλακώσουμε
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να φάω παρμεζάνα και μετά να την κάνω εμετό πάνω στα μακαρόνια σου. Το αποτέλεσμα θα είναι πως θα φας κάτι και θα το κάνεις εμετό και εγώ δε θα φάω και δε θα πάθω τίποτα.
athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για να μη στεναχωριέσαι, μπορείς να βάλεις pecorino, αλλά δεν είναι το ίδιο. Σε μερικά μακαρόνια πάει το ένα και σε μερικά το άλλο. Έτσι είναι η ζωή, σκληρή και άπονη. aglio olio , με pecorino ή με παρμεζανα? Μπορει να μη παει και τιποτα αλλα στα @@ μου εγω τα μακαρονια τα θελω σκεπασενα με τυρακι.
slygeo87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Συνήθισε το. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να φάω παρμεζάνα και μετά να την κάνω εμετό πάνω στα μακαρόνια σου και μετά να σου κρατάει το στόμα ανοιχτό ο Chrisxxx και να στα ταίσω με το ζόρι. Πώς σου φαίνεται αυτό, αδελφάρα;
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ελα το γαμησατε. http://www.youtube.com/watch?v=UISSwLzI3JQ
billkost Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 aglio olio , με pecorino ή με παρμεζανα? Μπορει να μη παει και τιποτα αλλα στα @@ μου εγω τα μακαρονια τα θελω σκεπασενα με τυρακι. Βάλε και λίγο bacon. Καλό θα γίνει.
Freakster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 γενικα αποφευγετε οσο πιο πολυ μπορειτε τα επεξεργασμενα πραγματα. Το σωμα δεν ξερει τι να τα κανει στην μορφη που μπαινουν και τα βαζει οπου νανε. Τρανο παραδειγμα, φατε καλαμποκι και θα δειτε πως θα το αποβαλει το σωμα σας. Στην αμερικη η γλυκαντικη ουσια που ειναι ΠΑΝΤΟΥ ειναι το σιροπι φρουκτουζης απο καλαμποκι. Δειτε πως ειναι σαν λαος. Στην γαλλια τρωνε παπιες, φουα, λιπη παπιας, κρεμες γαλακτος, βουτυρα τυρια. Απο τους πιο χαμηλους δικτες καρδιακων νοσηματων. *και για να προλαβω τους εξυπνακηδες, οχι δεν ειναι το ιδιο η αγελαδα που τρωει δημητριακα με αυτη που τρωει γρασιδι. <3 so so true
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στη Γαλλία όμως δεν τρώνε, τσιμπάνε. Μία φορά σε εστιατόριο, να χορτάσω και τι στον κόσμο και παραγγέλνω και μενού 3 πιάτων. Συνήθως όμως γίνομαι κουρούμπελο. Το κρασί είναι σε αφθονία.
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αποκλείεται να εννοεί φάην ντάηνην. Στο ΝΟΜΑ μου έδωσαν να φάω τηγανητό μακαρόνι. Το ντονεράκι μετά όμως...
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το noma δεν ειναι fine dining ρε συ ομως. Ποσα ειχες σταξει εκει? Ποιο menu εφαγες? Την ζωντανη γαριδα την προλαβες?
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 9 κιλά πανσέτες και 2 κιλά λουκάνικα μυκόνου στα κάρβουνα!!!! και 3 πακέτα χαλούμι επίσης. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΪ!!!!!!!!!!!!
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 2 κιλά λουκάνικα μυκόνου στα κάρβουνα!!!! ORLΥ??? πεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις