Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι επικυρωμενο οχι "αχ δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε εγω" που ακουω απο τον καθενα οταν μαθαινουν τι ειναι το a.d.d.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι επικυρωμενο οχι "αχ δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε εγω" που ακουω απο τον καθενα οταν μαθαινουν τι ειναι το a.d.d.

Χμ, η αλήθεια είναι πως σου είχα ξαναπεί και εγώ κάποια στιγμή πως πολλές φορές μιλάς σαν να μη βγάζεις νόημα.

Ενδιαφέρον. Δηλαδή αν εκεί που μαγειρεύεις κάποιος αρχίσει να σου μιλάει για κάτι άσχετο που σε ενδιαφέρει θα καεί το φαΐ;

Δημοσ.

δεν αποσπαται η προσοχη μου, κανω πολλα πραγματα συγχρονως.

Και τα κάνεις με την ίδια απόδοση; Εγώ ξέρω πως το A.D.D., κυρίως στα παιδιά είναι όταν δε μπορούν να συγκεντρωθούν σε τίποτα και αλλάζουν θέμα κάθε 2 δευτερόλεπτα.

Στους μεγάλους ήξερα πως βρίσκουν την άκρη και έχουν ελάχιστα θέματα.

Το να μου λες πως είσαι multitasking μοιάζει πιο πολύ με γυναίκα που μπορεί να κάνει τα άπειρα ταυτόχρονα και τίποτα από αυτά όσο καλά όσο ένας άντρας, βλέπε το μαγείρεμα της Εύας (muhahahahahahhaa).

Δημοσ.

καλα οταν θα πρεπει να βαλεις μεσα στο γουδι ενα δαχτυλο απο ginger 3 σκελιδες σκορδο και 3 πιπεριες με χυμο απο lime να σε δω.

Μπλεντεράκι toufa. Εκτος κ αν δεν θες να τα κάνεις ένα σώμα μια ψυχή.

Δημοσ.

Απλα ο εγκεφαλος μου ψαχνει συνεχεια κατι να απασχολειται. Να καταλαβεις εχω βαλει να δω ενα εργο πριν απο 22 ωρες, και εχω δει 75 λεπτα απο τα 120. Στην μαγειρικη μπορω και κανω πολλα πραγματα την ιδια στιγμη. Και οχι, αυτα που ξερεις για τουε μεγαλους δεν ειναι απολυτα σωστο. Και στο αμερικα βιαζονται να βαφτισουν την κακη διαπαιδαγωγηση a.d.d.

Μπλεντεράκι toufa. Εκτος κ αν δεν θες να τα κάνεις ένα σώμα μια ψυχή.

Το κακο με τα μπλεντερ ειναι οτι τα κανουν ζουμι οταν μπλεκονται πολλα υγρα και δεν ελεγχεις την υφη τοσο ευκολα.. Καλο να υπαρχει ενα γουδι, οχι απαραιτητο ομως. Το δικο μου το εχω στο ραφι, 3μιση χρονια σε αυτο το σπιτι ισως να το εχω δουλεψει μια φορα.

Δημοσ.

Απλα ο εγκεφαλος μου ψαχνει συνεχεια κατι να απασχολειται. Να καταλαβεις εχω βαλει να δω ενα εργο πριν απο 22 ωρες, και εχω δει 75 λεπτα απο τα 120. Στην μαγειρικη μπορω και κανω πολλα πραγματα την ιδια στιγμη. Και οχι, αυτα που ξερεις για τουε μεγαλους δεν ειναι απολυτα σωστο. Και στο αμερικα βιαζονται να βαφτισουν την κακη διαπαιδαγωγηση a.d.d.

Ο εγκέφαλος πάντα ασχολείται με κάτι ρε συ, όλοι αυτοί οι νευρώνες εκεί μέσα δε μένουν άεργοι.

Τέσπα, πόσο χρονών είσαι; Και πόσο καιρό δουλεύεις μάγειρας; Πόσο καιρό στην Αγγλία, πριν από εκεί που ήσουν; Μάγειρας πάλι; Στο σχολείο πως τα πήγες;

Δημοσ.

Κοιτα, το θεμα a.d.d. δεν ειναι του παροντος. Αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες απο ατομα που εχουν αυτο το προβλημα.

30 ειμαι, 4μιση χρονια δουλευω, 10 χρονια αγγλια, πριν σπουδαζα ανεπιτυχως games programming.

Δημοσ.

Κοιτα, το θεμα a.d.d. δεν ειναι του παροντος. Αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες απο ατομα που εχουν αυτο το προβλημα.

30 ειμαι, 4μιση χρονια δουλευω, 10 χρονια αγγλια, πριν σπουδαζα ανεπιτυχως games programming.

Έχεις πάρει τα πτυχία σου για το games programming;

Δημοσ.

Λες να ελεγα ανεπιτυχως αν το ειχα παρει? Στα μισα των σπουδων εγινε πιο εμφανες το προβλημα που ειχα απο μικρος, και μου πηρε 6 χρονια περιπου για να βγαλω ακρη με το nhs.

Δημοσ.

Λες να ελεγα ανεπιτυχως αν το ειχα παρει? Στα μισα των σπουδων εγινε πιο εμφανες το προβλημα που ειχα απο μικρος, και μου πηρε 6 χρονια περιπου για να βγαλω ακρη με το nhs.

I see, OK, σε δικαιολογώ που βάζεις που και που bacon και κρέμα γάλακτος στα φαγητά σου :P.

Δημοσ.

Μολις εστειλα το τελευταιο request για τιμες απο το http://iberflavours.com/catalogo.pdf

Απο πριν εχω αυτα:

Arbequina Olive oil 1l - we only do single estates for finishing starting at £9 a litre

Castell de Gardeny muscatel - around £4.50

Maldonado Paleta whole around £25 a kg and usually around 4-5 kgs

Black butifarra - £11 a kg

mini perol butifarra - £20 a kg

morcilla burgos - £6 a kg

all the frozen iberico cuts £17-£22 a kg depending on whether you want 100% pure and type of cut.

Δημοσ.

βλέπε το μαγείρεμα της Εύας (muhahahahahahhaa).

εχεις δοκιμασει τπτ απ αυτα που μαγειρευω και δεν το θυμαμαι;

Δημοσ.

δεν αποσπαται η προσοχη μου, κανω πολλα πραγματα συγχρονως.

Δεν είσαι ο μόνος...

A.D.D. μου έχει πει ένα φίλος doc ότι λέγεται αυτό.

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει τπτ απ αυτα που μαγειρευω και δεν το θυμαμαι;

Όχι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά που φτιάχνεις, αλλιώς, όπως πολύ σωστά λες θα το θυμόμουν.

Αναφερόμουν, κυρίως αστειευόμενος, και εσύ το πήρες σοβαρά εξυπνοπούλι, στις φωτογραφίες που κατά καιρούς βάζεις.

Και φυσικά στα μακαρόνια σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...