evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ουτε τετοιο εχω. γτμ τι θα τα κανω τωρα τα αβοκαντο;
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες εχω ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες γυμναστηριο.. Το πρωι τρωω ενα ψωμακι απο μαργαριτα με τυρι ή κασερι κατα τις 8:00 πηγαινοντας στο γραφειο για δουλεια (πρακτικη) Το μεσιμερι καπου στις 15:00 τρωω μεσιμεριανο, συνηθως σπιτικο φαι που το χω βγαλει απο την καταψυξη. Κατα τις 17:30 τρωω μι μπανανα ή 3 μανταρινια και κατα τις 18:00 παω γυμναστηριο.. Με απασχολει το βρδινο.. Τι να τρωω.. Αυτες τις μερες ετρωγα μια μπανανα ή μανταρινια και ενα μπολ λογικου μεγεθους βρωμη με γαλα και σταφιδες και μερικες φορες εβαζα και καρυδια.. Τι θα μου προτεινατε να τρωω ..ειδικα το βραδυ.. Λάθος thread φιλαράκι. Δε παίζει κανένα thread με διατροφολόγους κλπ;
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες εχω ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες γυμναστηριο.. Το πρωι τρωω ενα ψωμακι απο μαργαριτα με τυρι ή κασερι κατα τις 8:00 πηγαινοντας στο γραφειο για δουλεια (πρακτικη) Το μεσιμερι καπου στις 15:00 τρωω μεσιμεριανο, συνηθως σπιτικο φαι που το χω βγαλει απο την καταψυξη. Κατα τις 17:30 τρωω μι μπανανα ή 3 μανταρινια και κατα τις 18:00 παω γυμναστηριο.. Με απασχολει το βρδινο.. Τι να τρωω.. Αυτες τις μερες ετρωγα μια μπανανα ή μανταρινια και ενα μπολ λογικου μεγεθους βρωμη με γαλα και σταφιδες και μερικες φορες εβαζα και καρυδια.. Τι θα μου προτεινατε να τρωω ..ειδικα το βραδυ.. Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα? Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο: Humans don't need fruit six days a week, and they certainly don't need it year-round. If your ancestors were from Europe, for example, how much fruit did they eat in the winter 500 years ago? Think they had Florida oranges in December? Not a chance. But you're still here, so the lineage somehow survived. The only exceptions to the no-fruit rule are tomatoes and avocadoes, and the latter should be eaten in moderation (no more than one cup or one meal per day). Otherwise, just say no to fruit and its principal sugar, fructose, which is converted to glycerol phosphate more efficiently than almost all other carbohydrates. Glycerol phosphate p triglycerides (via the liver) p fat storage. There are a few biochemical exceptions to this, but avoiding fruit six days per week is the most reliable policy. But what's this "six days a week" business? It's the seventh day that allows you, if you so desire, to eat peach crepes and banana bread until you go into a coma. THE FORBIDDEN FRUIT: FRUCTOSE Can fruit juice really screw up fat-loss? Oh, yes. And it screws up much more. Not to speculate, I tested the effect of fructose in two tests, the first during a no-fructose diet (no juice, no fruit) and the second after one week of consuming 14 ounces-about 1.5 large glasses-of pulp-free orange juice upon waking and before bed. The orange juice was the only thing distinguishing diets A and B. The changes were incredible. Before (10/16, no fructose) and after (10/23, orange juice): Cholesterol: 203 -> 243 (out of "healthy" range) LDL: 127 -> 165 (also out of range) There were two other values that shot up unexpectedly: Albumin: 4.3 -> 4.9 (out of range) Iron: 71 -> 191 (!) (out of range aka into the stratosphere) Albumin binds to testosterone and renders it inert, much like SHBG (discussed in "Sex Machine") but weaker. I don't want either to be out-of-range high. Bad for the manly arts. If you said "Holy sh*t!" when you saw the iron jump, we're in the same boat. This result was completely out of the blue and is not good, especially in men. It might come as a surprise, but men don't menstruate. This means that men lack a good method for clearing out excessive iron, which can be toxic. The increase in iron was far more alarming to me than the changes in cholesterol. Here is just one of several explanations from the research literature: In addition to contributing to metabolic abnormalities, the consumption of fructose has been reported to affect homeostasis of numerous trace elements. Fructose has been shown to increase iron absorption in humans and experimental animals. Fructose intake [also] decreases the activity of the copper enzyme superoxide dismutase (SOD) and reduces the concentration of serum and hepatic copper. The moral of the story? Don't drink fruit juice, and absolutely avoid a high-fructose diet. It doesn't do the body good. Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη. Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι"
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ουτε τετοιο εχω. γτμ τι θα τα κανω τωρα τα αβοκαντο; Κάνε pico de gallo και φάτε με καμιά tortilla. Επίσης, τώρα που είπες πατέ, γιατί δε παίρνεις κανένα foie gras; Με ότι και να το φας θα είναι υπέροχο lol.
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε pico de gallo και φάτε με καμιά tortilla. Επίσης, τώρα που είπες πατέ, γιατί δε παίρνεις κανένα foie gras; Με ότι και να το φας θα είναι υπέροχο lol. τι ειναι το pico de gallo? το θελω για ορεκτικο το αβοκαντο. και δεν εχω λεφτα για foie gras.
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα? Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο: Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη. Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι" Σου έχω πει πως σε αγαπάω; Αν και έχεις χρησιμοποιήσει κατά καιρούς κρέμα γάλακτος και bacon, στα συγχωρώ και είμαι έτοιμος να πάμε Ολλανδία να παντρευτούμε. Θα μου μαγειρεύεις αγάπη μου;
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ...γτμ τι θα τα κανω τωρα τα αβοκαντο; να πω;
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 οχι. Άστο παιδί να ενεργηθεί μη μας πάθει κανένα ψυχικό τραλαλά και τρέχουμε να 'ούμ (Χάρυ Κλύν).
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 δωστε μου εστω μια απλη συνταγη για guacamole
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εγώ μια καλή συνταγή είχα στο μυαλό μου, αλλά αφου δεν θες...
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 δωστε μου εστω μια απλη συνταγη για guacamole Έλα ρε συ, guacamole βγαίνει με ένα απλό google search.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι το σωστο thread, αλλα γιατι αυτη η μανια με τα φρουτα? Απο ενα βιβλιο που διαβαζω αυτο τον καιρο: Εχω χασει αρκετα κιλα χωρις να τρωω φρουτα, και χωρις να κανω καποια διατροφη. Δεν σχολιαζω καν το "τυρι ή κασερι" Τα φρουτα τα τρωω επειδη μου αρεσουν... Δεν ειμαι αναμεσα στο τυρι ή στο κασερι..απλα λεω οτι μπορει μεσα στην μαργαριτα να βαλω τυρι ή κσερι...
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα του τυριου απο το κασερι; και το κασερι τυρι δεν ειναι;
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα του τυριου απο το κασερι; και το κασερι τυρι δεν ειναι; Ρε κοπελιά αφού δε ξέρεις να πούμε! Το κασέρι είναι κίτρινο τυρί και όλα τα κίτρινα τυριά είναι κασέρια. Μετά είναι τα άσπρα τυριά που είναι μόνο η φέτα. Αμάν, εμείς οι Σαλονικιοί πρέπει να σας τα μάθουμε όλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις