insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και με τον πολ... Τις honeybees ρε και 2 φορές τον ντιρκ. Το πρόβλημα είναι πως δε θα μαι δω τις πρώτες 3 αγωνιστικές και ακόμα δεν ξέρω με ποιους παίζουν οι κουλοί....
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Να και κατι πολυ χρησιμο απο τον συγγραφεα της βιβλου της μαγειρικης http://www.youtube.com/watch?v=V7be-Y5IjMc
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση, έχετε φάει πρόβειο βούτυρο 100% λίπος; Έψαχνα σήμερα στο μάρκετ βούτυρο καλλιεργημένο με πάνω από 87% λίπος (έτσι, για να θυμηθώ και λίγο το Αμέρικο) και ήταν μια κοπέλα από τη εταιρεία που κάνει τη σειρά "χωριό" και δεν ήξερε και ψάχναμε μαζί. Οπότε κάποια στιγμή μου λέει "το βρήκα" και μου δείχνει ένα βάζο με πρόβειο 100% λιπαρά και κουφάθηκα. Νόμιζα πως το μόνο που θα έβρισκα θα ήταν μέχρι 95% που είχα βρει στο Αμέρικα. Επειδή δεν ήξερα, πήρα τη μάρκα και το τηλέφωνο και είπα θα ρωτήσω. Ψάχνοντας είδα πως γίνεται να είναι 100% αν το κάνουν clarified. Τι λέτε; Εσύ Εύα που είσαι και χημικός; Λες να είναι πιο γάμησέ τα από το κανονικό βούτυρο; Από άποψη υγείας λέω.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το ινδικο ghee ειναι παντως καθαρο λιπος (χωρις νερο/γαλα που εχει το κανονικο βουτυρο για οσους δεν γνωριζουν) Εχω δοκιμασει πολλες φορες, μια χαρα ειναι.
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το ινδικο ghee ειναι παντως καθαρο λιπος (χωρις νερο/γαλα που εχει το κανονικο βουτυρο για οσους δεν γνωριζουν) Εχω δοκιμασει πολλες φορες, μια χαρα ειναι. ΟΚ, από γεύση πως είναι; Θέλω να πω, πολύ καλύτερο από βούτυρο ή το ίδιο;
Anubis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και με τον πολ... Τις honeybees ρε και 2 φορές τον ντιρκ. Το πρόβλημα είναι πως δε θα μαι δω τις πρώτες 3 αγωνιστικές και ακόμα δεν ξέρω με ποιους παίζουν οι κουλοί.... Κατεβαινεις Ελλάδα? @Toufa: Αμα θελω να φτιαξω σνιτσελ αλα κρεμ αλλα με την ασπρη σαλτσα οχι μια μπεζ που φτιαχνουν καποιοι πως το κανω?
billkost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Κατεβαινεις Ελλάδα? @Toufa: Αμα θελω να φτιαξω σνιτσελ αλα κρεμ αλλα με την ασπρη σαλτσα οχι μια μπεζ που φτιαχνουν καποιοι πως το κανω? Από τη δική μου μεριά, μη κάνεις α λα κρέμ. Κάνε το κάπως αλλιώς αλλά όχι α λα κρέμ. Δηλαδή γιατί σε χαλάει το σκέτο σνίτσελ; Κάνε το με μανιτάρια ξέρω γω, αλλά όχι α λα κρέμ. ΔΕ ΘΕΛΩ Α ΛΑ ΚΡΕΜ. Τώρα θα μου πεις, στην τελική τι με νοιάζει; Εγώ θα το φάω; Και θα έχεις δίκιο. Κάνε το όπως θες.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ, από γεύση πως είναι; Θέλω να πω, πολύ καλύτερο από βούτυρο ή το ίδιο; ειναι νοστιμο, ειναι ακριβως σαν να εχεις κανει μονος σου την διαδικασια με το βουτυρο Κατεβαινεις Ελλάδα? @Toufa: Αμα θελω να φτιαξω σνιτσελ αλα κρεμ αλλα με την ασπρη σαλτσα οχι μια μπεζ που φτιαχνουν καποιοι πως το κανω? Μειωνεις κρεμα γαλακτος με βουτυρο σε χαμηλη μετρια φωτια, οταν ειναι στην περιεκτικοτητα που θες δοκιμαζεις και βαζεις αλατι πιπερι. Αν θες μανιταρια κρεμμυδι κλπ μεσα στην σαλτσα, τα μαλακωνεις στο βουτυρο χωρις να παρουν χρωμα, σβησε με λευκο ξηρο κρασι και οταν θα εχει μια περιεκτικοτητα σαν πολυ πηχτο σιροπι βαζεις την κρεμα γαλακτος. Αν δεν θελεις δεν βαζεις κρασι, και υπαρχουν και αλλοι τροποι για πιο ελαφρια σαλτσα.
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 παιδια μια μικρη βοηθεια, θελω να φτιαξω την αλλη εβδομαδα πατε απο αβοκαντο. η συνταγη λεει οτι θελει 2 αβοκαντο 4 σκληρα αυγα 1 σκελιδα σκορδο 2 κουταλιες της σουπας ξυδι απο cidre αλατι, πιπερι επειδη δεν εχω τετοιο ξυδι με τι μπορω να το αντικαταστησω; με λευκο; με μπαλσαμικο; με κατι αλλο; μπορω να μην βαλω καθολου; δεν θελω να μου δωσετε αλλη συνταγη το ξεκαθαριζω.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μηλοξιδο ειναι. αν και η συνταγη ακουγεται χαλια :|
Anubis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Από τη δική μου μεριά, μη κάνεις α λα κρέμ. Κάνε το κάπως αλλιώς αλλά όχι α λα κρέμ. Δηλαδή γιατί σε χαλάει το σκέτο σνίτσελ; Κάνε το με μανιτάρια ξέρω γω, αλλά όχι α λα κρέμ. ΔΕ ΘΕΛΩ Α ΛΑ ΚΡΕΜ. Τώρα θα μου πεις, στην τελική τι με νοιάζει; Εγώ θα το φάω; Και θα έχεις δίκιο. Κάνε το όπως θες. Και το σκετο υπεροχο ειναι. Γιατι τετοιο μισος με το αλα κρεμ?
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μηλοξιδο ειναι. αν και η συνταγη ακουγεται χαλια :| ξερω τι ειναι. η ερωτηση ηταν με τι μπορω να το αντικαταστησω.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες εχω ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες γυμναστηριο.. Το πρωι τρωω ενα ψωμακι απο μαργαριτα με τυρι ή κασερι κατα τις 8:00 πηγαινοντας στο γραφειο για δουλεια (πρακτικη) Το μεσιμερι καπου στις 15:00 τρωω μεσιμεριανο, συνηθως σπιτικο φαι που το χω βγαλει απο την καταψυξη. Κατα τις 17:30 τρωω μι μπανανα ή 3 μανταρινια και κατα τις 18:00 παω γυμναστηριο.. Με απασχολει το βρδινο.. Τι να τρωω.. Αυτες τις μερες ετρωγα μια μπανανα ή μανταρινια και ενα μπολ λογικου μεγεθους βρωμη με γαλα και σταφιδες και μερικες φορες εβαζα και καρυδια.. Τι θα μου προτεινατε να τρωω ..ειδικα το βραδυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις