Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Όταν βάζω νερό βγαίνουν εντάξει στους 200. ΠΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. δεν τις εκανες με νερο ομως. αρα κατι αλλαξε
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μλκ μη τρολλάρεις το θρεντ σου. Εξήγησε να συνεννοηθούμε. Πόσους θέλει;
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 επειδή η εμφάνιση στο πιάτο μετράει να ούμε!!!!
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μλκ μη τρολλάρεις το θρεντ σου. Εξήγησε να συνεννοηθούμε. Πόσους θέλει; ε σε τετοιες ερωτησεις τι να απαντησω ρε συ? σου ειπα ειναι πολυ μεγαλη θερμοκρασια, μου λες α οχι στο νερο τοσο τις κανω αλλα καηκανε πες μου εσυ τι μπορει να φταιει που δεν σου ειπα ηδη οτι κανεις λαθος?
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ε σε τετοιες ερωτησεις τι να απαντησω ρε συ? σου ειπα ειναι πολυ μεγαλη θερμοκρασια, μου λες α οχι στο νερο τοσο τις κανω αλλα καηκανε πες μου εσυ τι μπορει να φταιει που δεν σου ειπα ηδη οτι κανεις λαθος? Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ; Το μέγεθος της πατάτας μετράει; Στους πόσους να τις ψήσω; Τι άλλο δεν υπολογίζω; Μπούκωνε τώρα!!!!
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω βαζω το τηγανι στο ματι να ζεσταθει, κωβω τις πατατες, τις ανακατευω σε λαδι αλατι και πιπερι και τις βαζω στο τηγανι, και το τηγανι μπαινει σε απλο φουρνο στους 200. Σε 20 λεπτα ειναι ετοιμες. Για γαλακτομπούρεκο, απορία. Δεν μπορώ να βρω σκέτη semolina, άλλα μείγμα με durum(που ουσιαστικά είναι για μακαρόνια), θα δουλέψει ή θα ναι σαν παπαριασμενα μακαρόνια σε γάλα; Cornmeal? Fine grits?
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το χω μαζί μου, fine grits πρέπει να ναι.
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε το, την επομενη φορα βρες χωρις αλευρι ομως ή απλα παρε fine cornmeal που ειναι το ιδιο πραγμα.
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Φχαρστώ! Θα το ταΐσω σε κάτι Αμερικάνους.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η ποσότητα του λαδιού είναι οκ; Το μέγεθος της πατάτας μετράει; Στους πόσους να τις ψήσω; Τι άλλο δεν υπολογίζω; ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Φχαρστώ! Θα το ταΐσω σε κάτι Αμερικάνους. Εισαι εκδικητικός τυπος ε;
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ε όχι! Για αυτο ρώταγα για τα ice wines για να κατέβει εύκολα... Πήρα το διαρκείας για τους κουλούς. Ίσως και να μαι...
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ΣΚΑΣΕ ρε! Να βάλεις τη γκόμενά σου να σου φτιάξει φαί! Την έστειλα για δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις