leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πίπες. Δεν μαγειρεύεις για να μην ανατινάζεις οικοδομικά τετράγωνα, άμπαλε.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η κόρη σου όμως τέτοιους σαν κι εμένα θα σου φέρνει μεθαύριο, να ξέρεις.
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Βάζω τώρα να φτιάξω και αν μου κολλήσουν πάλι το πέταξα το ταψί και το φουρνάκι μαζί....... Δεν θα βάλω νερό, Δεν θα βάλω λεμόνι και θα το τυλίξω με αλουμινόχαρτο για καμια ώρα και μετά θα το βγάλω και θα ρίξω το λεμόνι μέχρι να στρώσουν τα μπεφτεκια......
leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η κόρη σου όμως τέτοιους σαν κι εμένα θα σου φέρνει μεθαύριο, να ξέρεις. στα @@ μου, δικό της πρόβλημα. Να την πηδάει καλά μονάχα για να είναι ξελαμπικαρισμένη μα μην μου τα ζαλίζει. Επιθυμητό να ακούει θρας και να πίνει τσίπουρο, αλλά όχι και απαραίτητο.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 στα @@ μου, δικό της πρόβλημα. Να την πηδάει καλά μονάχα για να είναι ξελαμπικαρισμένη μα μην μου τα ζαλίζει. Επιθυμητό να ακούει θρας και να πίνει τσίπουρο, αλλά όχι και απαραίτητο. Σε 17 χρόνια θα σου στείλω π.μ.
salliara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ... άμπαλε. παίρνω, νομίζω, το βραβείο σήμερα. κατάφερα να πετάξω αλάτι στο μάτι μου.
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τι στο διάολο ρε τούφα. Έβαλα 2 πατάτες για δοκιμή, μόνο με λάδι, στους 200-αέρας κι έγιναν σε 15 λεπτά. Έχω την εντύπωση πως είναι τηγανιτές. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω! ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ;;;;;;;;;;;;;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πατατες φουρνου traganeus 40 λεπτα το μπιφτεκι στον φουρνο? δεν ειναι θεμα well done, καλυτερα να αρχισεις το hockey γιατι μονο για puck θα κανει
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πατατες φουρνου traganeus 40 λεπτα το μπιφτεκι στον φουρνο? δεν ειναι θεμα well done, καλυτερα να αρχισεις το hockey γιατι μονο για puck θα κανει Είναι μπουρδελο φουρνάκι ρε συ. Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου. Τα έχω 60 λεπτά με αλουμινόχαρτο και δεν έχει γίνει ακόμα. Τώρα το έβγαλα και περιμένω.... Θα ανεβάσω photo να μου πεις την γνώμη σου.
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πατατες φουρνου Σοβαρά τώρα; Μήπως έβαλα πολύ λάδι; Κούνησα εκεί ταψιά να πασαλείψει τον πάτο αλλά δεν ξέρω, το ακούω και παραπονιέται. Κάνει τσίκι τσίκι. Ξανά έβαλα άλλες 2 σε μεγαλύτερο μέγεθος.
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τούφα γιωτά, μου άρπαξαν και βγήκαν άψητες. REPORT.
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 στους 200 αερα το ειχες βαλει ρε cromagnon τι περημενες?
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Όταν βάζω νερό βγαίνουν εντάξει στους 200. ΠΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις