Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάζω τώρα να φτιάξω και αν μου κολλήσουν πάλι το πέταξα το ταψί και το φουρνάκι μαζί.......

Δεν θα βάλω νερό, Δεν θα βάλω λεμόνι και θα το τυλίξω με αλουμινόχαρτο για καμια ώρα και μετά θα το βγάλω και θα ρίξω το λεμόνι μέχρι να στρώσουν τα μπεφτεκια......

Δημοσ.

Η κόρη σου όμως τέτοιους σαν κι εμένα θα σου φέρνει μεθαύριο, να ξέρεις.

στα @@ μου, δικό της πρόβλημα. Να την πηδάει καλά μονάχα για να είναι ξελαμπικαρισμένη μα μην μου τα ζαλίζει. Επιθυμητό να ακούει θρας και να πίνει τσίπουρο, αλλά όχι και απαραίτητο.

Δημοσ.

στα @@ μου, δικό της πρόβλημα. Να την πηδάει καλά μονάχα για να είναι ξελαμπικαρισμένη μα μην μου τα ζαλίζει. Επιθυμητό να ακούει θρας και να πίνει τσίπουρο, αλλά όχι και απαραίτητο.

Σε 17 χρόνια θα σου στείλω π.μ.

Δημοσ.

... άμπαλε.

παίρνω, νομίζω, το βραβείο σήμερα.

κατάφερα να πετάξω αλάτι στο μάτι μου.

:cry:

Δημοσ.

Τι στο διάολο ρε τούφα.

Έβαλα 2 πατάτες για δοκιμή, μόνο με λάδι, στους 200-αέρας κι έγιναν σε 15 λεπτά.

Έχω την εντύπωση πως είναι τηγανιτές. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω!

ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

πατατες φουρνου

traganeus 40 λεπτα το μπιφτεκι στον φουρνο? δεν ειναι θεμα well done, καλυτερα να αρχισεις το hockey γιατι μονο για puck θα κανει

Δημοσ.

πατατες φουρνου

traganeus 40 λεπτα το μπιφτεκι στον φουρνο? δεν ειναι θεμα well done, καλυτερα να αρχισεις το hockey γιατι μονο για puck θα κανει

Είναι μπουρδελο φουρνάκι ρε συ. Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου. Τα έχω 60 λεπτά με αλουμινόχαρτο και δεν έχει γίνει ακόμα. Τώρα το έβγαλα και περιμένω.... Θα ανεβάσω photo να μου πεις την γνώμη σου.

Δημοσ.

πατατες φουρνου

Σοβαρά τώρα; Μήπως έβαλα πολύ λάδι; Κούνησα εκεί ταψιά να πασαλείψει τον πάτο αλλά δεν ξέρω, το ακούω και παραπονιέται. Κάνει τσίκι τσίκι.

Ξανά έβαλα άλλες 2 σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...