evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα γιατί κάποιες γίνονται νιανιά; για να γουσταρουμε, νια νια πατατες ftw
athlios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα γιατί κάποιες γίνονται νιανιά; Ενταξει αυτες τις τσιμπας πριν κατσεις τραπεζι και ετσι ΔΕΝ θα υπαρχουν νιανια πατατες.
billkost Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, θέλω να κάνω μπεφτέκια στον φούρνο με πατάτες. Έχω επιχειρήσει άλλες 3 φορές να το κάνω. Το πρόβλημά μου είναι οτι μου κολάνε οι πατάτες........ Βάζω λαδάκι, λεμόνι, ρίγανι, αλατάκι και πιπεράκι, και στάζω και ελάχιστο νεραααααααααακι. Τυλίγω με αλουμινόχαρτο το ταψί και τα βάζω να ψηθούν για κανα 40άρι λεπτά και μετά το βγάζω. Ε απο κει και έπειτα γίνονται μπουρδελίκι οι πατάτες. Ενώ είναι νόστημες και καλά ψημένες κολλάνε στον πάτο...... Δοκίμασα και με 2ο ταψί αλλα πάλι το ίδιο, οπότε δεν φταίει το ταψί. Εγώ νομίζω πως είναι θέμα αντιθέσεων, άσε με όμως να εξηγήσω. Στο κείμενό σου χρησιμοποιείς λέξεις με "υποκοριστικά", όπως: λαδάκι αλατάκι πιπεράκι νεραααααααααακι και μετά χρησιμοποιείς την εξής (κορυφαία) λέξη: μπουρδελίκι Καταλαβαίνεις, μπερδεύονται οι πατάτες και δε ξέρουν πως πρέπει να φερθούν. Σοβαρά τώρα, γιατί σε νοιάζει αν κολλάνε κάτω; Και τι σημαίνει επιτέλους "νια νια" που το χρησιμοποιούν όλοι;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 λαδωσε το ταψι και μην βαλεις λεμονι παρα στο τελος.
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 λαδωσε το ταψι και μην βαλεις λεμονι παρα στο τελος. Αυτό που ρώτησα εγώ;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 βαζεις πολυ νερο και/ή η πατατα σου δεν ειναι για φουρνο. επισης δεν χρειαζεται καν νερο στις πατατες βασικα.
slygeo87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Γουάτ; Μόνο λαδωμένο ταψί για πατάτες; Και άμα βάλεις τσιτσί;
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ναι τι θα παθουν ακριβως? εκανα για μηνες μπουτια απο κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο χωρις να εχω φαει κατι ωμο.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ νομίζω πως είναι θέμα αντιθέσεων, άσε με όμως να εξηγήσω. Στο κείμενό σου χρησιμοποιείς λέξεις με "υποκοριστικά", όπως: λαδάκι αλατάκι πιπεράκι νεραααααααααακι ΘΑΝΑΤΟΣ σε όσους γράφουν έτσι στις συνταγές. Είναι ένας από τους λόγους που δεν μαγειρεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις