Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators
Δημοσ.

2-3 κουταλιες βαλε, και μετα βαζεις παραπανω αν δεν ειναι τοσο δυνατη η γευση του.

Ωραιος, ευχαριστω :)

Δημοσ.

Roger that, ευχαριστω.

Απλως επειδη ειναι καπως παχυρευστο, μου φαινοταν πιο λογικο να βαζω το σακουλακι στη σιτα και να ριχνω ζεστο νερο απο πανω πιεζοντας το ταυτοχρονα με το κουταλι. Θα το κανω your way αυτην τη φορα να δω τι θα βγει. Επισης, για ριζοτο με μελανι σουπιας, ποσα σακουλακια μελανιου προτεινεις για 4 ατομα? Αν και μαλλον ειναι σχετικο γιατι δεν εχουν ολα την ιδια χωρητικοτητα. Εγω συνηθως βαζω 2+ αλλα δεν εχω βρει ακριβη δοσολογια και η ιταλιδα που μου εδωσε τη συνταγη μου ειπε πως το υπολογιζω με το ματι και πεφτω μεσα, αλλα λεω μηπως υπαρχει στανταρ δοση.

Το μελάνι σουπιάς δεν απορροφάτε από τον οργανισμό, θα το βγάλεις καθαρό καθαρό και μαύρο μαύρο :).

Καλή φάση.

Δημοσ.

Ρε συ Τούφα, ψάχνω να αγοράσω αυτό το σουρωτήρι για τα μακαρόνια που βράζεις τα μακαρόνια μέσα σε αυτό, ξέρεις πως λέγεται; Το χρησιμοποιούν κυρίως σε εστιατόρια, δεν έχω δει κανέναν να το κάνει σπίτι του δηλαδή.

 

Που να ψάξω; Σε καταστήματα για είδη εστιατορίων πουλάνε τέτοια σε ιδιώτες;

Δημοσ.

Το ειχαμε παρει με μια κατσαρολα μαζι αυτο το "σουρωτηρι" , πολυ πρακτικο, αλλα μπορει να γινει ευκολα μαλακια και να πεσει καυτο νερο πανω σου.

Δημοσ.

καλαθι για μακαρονια?

http://www.nisbets.co.uk/products/productdetail.asp?productCode=DM058 σαν αυτο θες λογικα ή αυτο http://www.nisbets.co.uk/products/productdetail.asp?productCode=J719

θα σου πουλησουνε γιατι να μην το κανουν.

Το δεύτερο θέλω πιο συγκεκριμένα, αλλά ψάχνω να το αγοράσω από Ελλάδα και δε ξέρω πως λέγεται.

Δημοσ.

συνταγή

 

υλικά

ψωμί χωριάτικο

λάδι

ρίγανη

ντομάτα

τυρί φέτα

μπανάνα

τζατζίκι

 

κόβεις μια φέτα ψωμί 30εκατοστά μάκρος και βάζεις επάνω λάδι μια φέτα τυρί φέτα , δυο φέτες ντομάτα , μια ολόκληρη μπανάνα σε ροδέλες, τζατζίκι και ρίγανη και το βάζεις στο προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά περίπου. Μετά το βγάζεις , αν το αφήσεις μέσα παραπάνω δεν θα τρώγετε.

 

καλή σας όρεξη

Δημοσ.

Το δεύτερο θέλω πιο συγκεκριμένα, αλλά ψάχνω να το αγοράσω από Ελλάδα και δε ξέρω πως λέγεται.

καλαθι για μακαρονια

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω να κάνω μπεφτέκια στον φούρνο με πατάτες. Έχω επιχειρήσει άλλες 3 φορές να το κάνω. Το πρόβλημά μου είναι οτι μου κολάνε οι πατάτες........

 

Βάζω λαδάκι, λεμόνι, ρίγανι, αλατάκι και πιπεράκι, και στάζω και ελάχιστο νεραααααααααακι. Τυλίγω με αλουμινόχαρτο το ταψί και τα βάζω να ψηθούν για κανα 40άρι λεπτά και μετά το βγάζω. Ε απο κει και έπειτα γίνονται μπουρδελίκι οι πατάτες. Ενώ είναι νόστημες και καλά ψημένες κολλάνε στον πάτο......

 

Δοκίμασα και με 2ο ταψί αλλα πάλι το ίδιο, οπότε δεν φταίει το ταψί.

Δημοσ.

Λογικα κολλανε γιατι δεν εχεις βαλει αρκετο νερο.Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις αντικολλητικο ταψι μηπως και φταιει αυτο.

Δημοσ.

Ή να βαλεις στον πατο του ταψιου αυτη τη "λαδοκολα" σε ρολο,ετσι θα ειναι πολυ πιο ευκολο το πλυσιμο του ταψιου και δε κολλαει τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...